- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #39.061
Aslında canım genelde severek evlenen çiftlerde oluyormuş ..yani erkek de canının yanacak korkusu taşıyorsa sıkıntı.Yani biz pek cahil girmişiz gerdege çok bir şey okumadım araştırmamistık olacağını sanıyordum ama pek korkak cıktım..sonra ağustos ayında girdim bu site sayesinde yendim.ve bebeğim de ağustos da gelecek inşallah :)seven erkek katlanıyor benim eşim çok anlayış gösterdi ki sağolsun sevgimiz tam tersi daha da arttı o sürede..benim gibi çok fazla kimse varcnm merak ettiğim bişey var vajinismus da kocalar nası anlayışlı oluyor.
sen o anda istemediğini söyleyince anlıyormu hasta olduğunu
hadi ya bizde severek evlendik bende olmadı herkesde olmaz tabiki. ama demekki olabiliyor.Aslında canım genelde severek evlenen çiftlerde oluyormuş ..yani erkek de canının yanacak korkusu taşıyorsa sıkıntı.Yani biz pek cahil girmişiz gerdege çok bir şey okumadım araştırmamistık olacağını sanıyordum ama pek korkak cıktım..sonra ağustos ayında girdim bu site sayesinde yendim.ve bebeğim de ağustos da gelecek inşallah :)seven erkek katlanıyor benim eşim çok anlayış gösterdi ki sağolsun sevgimiz tam tersi daha da arttı o sürede..benim gibi çok fazla kimse varyıllarca olmayan Allah yardım etsin çok ama çok zor bir şey..
:))))))))))))))))))teşekkür ederim cnm :) ayy onu nerden farkettin
Gecer cnm hassasiz ya artik o yuzden oluo
Dün aksami dar etti bana bu ağrı evdeyim şimdi ve Dinleniyorum.. hareketlerimize çok dikkat etmeliyiz artık sanirim ve evet cidden çok hassasiz. Bi kaç gündür magnezyumu içmiyordum bu da ders oldu bana..önemli bişey değildir canım ya dinlen biraz geçer insallah..
benimde sag tarafımda sanki içerden kesik var.. kaç gündürde gecmedi. agrıp duruyor.. ters harekette yapmadım.. bebekler sandıgımızdan cok daha rahatlar canımm.. geçen gün cam silerken bu sefer soldan bıcak yemiş gibi oldum geçti hemen.. ertesi gün kontrol vardı paşa bayagı keyifliydi.. biz cok fazla evhamlanıyoruz.. elimizde de değil napcannnnn
Zaten dün kaşınıyordum dünden beri 3 saate bir bebe yağı ve sabah akşamda lierac sürdüm. Neme doyurdum galiba bugün kaşıntı yok. Çok çabuk kuruyor cilt hamileyken. Ben de son aydan korkuyorum inşallh hasarsız atlatıp sağlıkla kucağımıza alırız canım. Böyle şeyler de anne psikolojisi için önemli işte.
Rüyamda göğüslerimin çatladığını gördümBen kizimda dokuzuncu aya kadar catlamadim son ay ince ince 2-3catlagim oldu
Günler yaklaştıkca korkuyorum çevre baskısı hep normal normal doğum baskı da beni stres e sokuyorzaten vajinismusdum ilişkiyi bile bir buçuk yıl sonra gerçekleştirmisken her doğum zor tabi ama sezaryen olayım bile diyemiyorum eşim ısrarla normal diyor..çok bunaldim stres oldum yani hatta bebek dönmemiş olsa da çatı muayene bile bakmasa diye bile icimden geçiyor yani ne yapacağımı bilmiyorum
Doktor bazı vajinismus hastaları izin verebiliyor çatı muayenesi dedi .muayeneye göre karar veriyor ya doğuma ..benim doktor da izine ayrılıyor şansıma başka doktor gelecek yerine bilmiyorum ne olacak hayırlısı
BİLMİYORUM Kİ BİDE ÜŞÜTMÜŞÜM KAFAMI ZOR KALDIRIYORUM CNMOy kuzum nolcak bizim bu halimiz böyle....
İlişkinin gerçeklesememesi demek canım.bir buçuk sene sonra oldu bizim.o yüzden normal den korkuyorum evet çevre baskısı kötü yani hayırlı si demiyorlar illa normal doğum diye dayatmaya sinir oluyorm tabiki bende isterim normali olsun ama kimse fikrimi sormuyor.
HAKLISIN BİTANEMHerkes için aynı şeyler geçerli değil tatlım. Sütün az geliyorsa napıcaksın paso süt yapsın diye yiyeceksin.. O dönemde kilo alanlar da çok fazla var...
İlişkinin gerçeklesememesi demek canım.bir buçuk sene sonra oldu bizim.o yüzden normal den korkuyorum evet çevre baskısı kötü yani hayırlı si demiyorlar illa normal doğum diye dayatmaya sinir oluyorm tabiki bende isterim normali olsun ama kimse fikrimi sormuyor.
Aksama dogru harekete gecti bizim kiz canim
Dun annem bisey söyledi icime kurt dusdu
Burda her ay ultrasona göndermiyolar doktorlar annemde kordon dolanmasindan falan bahsetticok korktum ama ne yapabilirim kendim gitmek istesem cok pahali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?