• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

butik bebeden mi? güvelir mi site . bakıyordm ama ilk kez birşey aldm:))
Evet canım güvenilir. ben ilk almadan önce alışveriş yapan bi arkadaşıma sormuştum ürünlerin de çok iyi olduğunu söylemişti.

Geçen sefer ki kıyafetler çok güzeldi evet. Bende pijamaları, çoraplı altları doldurdum. Merakla bekliyorum bir an önce gelsin diye :) Güle güle kullanalım canım inşallah :KK66:
Amin canım inşallah. Ben de bekliyorum sabırsızlıkla ;) ben alırken tükenen bi ürün var aklım kaldı ama baktım şimdi yok bu sefer..

hadi ya onlar daha mı güzeldi beklesemydim ki:KK43: smokin gelsin diye bekledim ama diğerlerini öylesne aldıydm

Ama bir çok şeyi de alamadım sabahın erken saatinde girmiş olmama rağmen istediğim bir çok şey hep tükenmişti :( bir daha yaparlar bence yoğun istek felan olursa :) bu ürünlerde güzel canım ama bende tulum falan çok fazla olduğu için alışveriş yapmadım. Birazda kendimi frenleyim dedim.

Ama bir çok şeyi de alamadım sabahın erken saatinde girmiş olmama rağmen istediğim bir çok şey hep tükenmişti :KK43: bir daha yaparlar bence yoğun istek felan olursa :) bu ürünlerde güzel canım ama bende tulum falan çok fazla olduğu için alışveriş yapmadım. Birazda kendimi frenleyim dedim.
:) evet bende kararsız kaldım 4 tane almıstım sonra amann dedim 2 tane daha ekledim sepete :)tulum olarak uygun geldi.dışarda 25-20 en az çünkü

Kuzum benim 2-3 aydır kaşınıyor ama daha çatlamadı. Bu ay sonuna kadar da çatlamaz diye tahmin ediyorum ama temmuz ayından korkuyorum malum 9. ay başlıyor...
Zaten dün kaşınıyordum dünden beri 3 saate bir bebe yağı ve sabah akşamda lierac sürdüm. Neme doyurdum galiba bugün kaşıntı yok. Çok çabuk kuruyor cilt hamileyken. Ben de son aydan korkuyorum inşallh hasarsız atlatıp sağlıkla kucağımıza alırız canım. Böyle şeyler de anne psikolojisi için önemli işte.

aynen cnm çatlayacağın varsa çatlıyosun kaçış yok.ama bu zamanaa kadar çatlamadıysan çok büyük çatlaklar olmuyo gördüğüm kadarıyla çünkü karın zaten kocaman oldu küçük çatlakların büyüme gibi bi ihtimali yok.yinede ben sürmeye devam ediyorum hatta doğumdan sonra bi ay falan krem + korse devam edicem
İnşallah çatlamayız canım. Ben de öyle düşünüyorum ama kimisi de asıl son anda çatlarsın vs diyince insan korkuyor işte.yılmak yok sürmelere devam ☺️

Çok yorgunum. Evi toparladım biraz her yer oyuncak.yer gök oyuncak. Incin cincik. Oyuncakçı dükkanı açsak olur .
Bir de hala çocukların aklı oyuncak almakta . Hep yenisini istiyorlar.
Evden atılacak çok eşya da var. İyice elden geçirmem lazım. Bıkkınlık geldi ıvır zıvırdan
Aynenn bizde de durum oyle yer gok oyuncak bi de yerim yok evim kucuk nereye koyucam dusuncesi öldürüyor beni

aynen cnm çatlayacağın varsa çatlıyosun kaçış yok.ama bu zamanaa kadar çatlamadıysan çok büyük çatlaklar olmuyo gördüğüm kadarıyla çünkü karın zaten kocaman oldu küçük çatlakların büyüme gibi bi ihtimali yok.yinede ben sürmeye devam ediyorum hatta doğumdan sonra bi ay falan krem + korse devam edicem
Ben kizimda dokuzuncu aya kadar catlamadim son ay ince ince 2-3catlagim oldu

Günler yaklaştıkca korkuyorum çevre baskısı hep normal normal doğum baskı da beni stres e sokuyor:( zaten vajinismusdum ilişkiyi bile bir buçuk yıl sonra gerçekleştirmisken :(her doğum zor tabi ama sezaryen olayım bile diyemiyorum eşim ısrarla normal diyor..çok bunaldim stres oldum:( yani hatta bebek dönmemiş olsa da çatı muayene bile bakmasa diye bile icimden geçiyor yani ne yapacağımı bilmiyorum:(

Kizlar, dr kontrolune gittik. Bebegin olcumleri haftasiyla uyumlu kilo 1900 ama amniyon sivisinda azalma gordu dr :KK43: ayrica sabahtan yollarda kendimi yordugumdan da karnimda sertlik olusmustu yine. Nst'ye girdim sancilarin oldugunu da gordu. Artik onumuzdeki haftalarda yatip dinlenecekmisim bol su icmemi ve protein agirlikli beslenmemi istedi temmuz ortasina kadar dayanmaya calisacagiz biz. Daha cok erken! Keske 36-37 haftalari gorebilsek. Bizim icin de dua edin olur mu? Cok ihtiyacimiz var buna.
Selamlar
Çok geçmiş olsun. Dinlen ve bol bol su iç. Allah ın izniyle 37 leri görürsün inşallah. Az suyla 38e kadar gidenler var. Moralini bozma hiç. Bu mübarek günlerde Allah ım dualarımızı kabul eder inşallah.

Az önce yerden bişi almak için sola doğru egildim ve sağ tarafım sıkıştı o sırada. Su anda acayip sancıyor.. geçer değil mi çok korktum kaldım öyle :KK43:

Günler yaklaştıkca korkuyorum çevre baskısı hep normal normal doğum baskı da beni stres e sokuyor:KK43: zaten vajinismusdum ilişkiyi bile bir buçuk yıl sonra gerçekleştirmisken :KK43:her doğum zor tabi ama sezaryen olayım bile diyemiyorum eşim ısrarla normal diyor..çok bunaldim stres oldum:KK43: yani hatta bebek dönmemiş olsa da çatı muayene bile bakmasa diye bile icimden geçiyor yani ne yapacağımı bilmiyorum:KK43:

Ayyy canım yaa geçmiş olsun doktor ne diyor peki çevrenin böyle baskı yapmasini anlamıyorum

Back