• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy canım yaa geçmiş olsun doktor ne diyor peki çevrenin böyle baskı yapmasini anlamıyorum
Doktor bazı vajinismus hastaları izin verebiliyor çatı muayenesi dedi .muayeneye göre karar veriyor ya doğuma ..benim doktor da izine ayrılıyor şansıma başka doktor gelecek yerine bilmiyorum ne olacak hayırlısı

Doktor bazı vajinismus hastaları izin verebiliyor çatı muayenesi dedi .muayeneye göre karar veriyor ya doğuma ..benim doktor da izine ayrılıyor şansıma başka doktor gelecek yerine bilmiyorum ne olacak hayırlısı

Vajinismus hakkinda bilgim yok Allah yardimciniz olsun hakkinda hayirlisi ama inanıyorum ki Allah doğumu hal yoluna koymuştur baski olması kötü psikolojik baskı insani yoktan korkutur

Vajinismus hakkinda bilgim yok Allah yardimciniz olsun hakkinda hayirlisi ama inanıyorum ki Allah doğumu hal yoluna koymuştur baski olması kötü psikolojik baskı insani yoktan korkutur
İlişkinin gerçeklesememesi demek canım.bir buçuk sene sonra oldu bizim.o yüzden normal den korkuyorum evet çevre baskısı kötü yani hayırlı si demiyorlar illa normal doğum diye dayatmaya sinir oluyorm tabiki bende isterim normali olsun ama kimse fikrimi sormuyor.

İlişkinin gerçeklesememesi demek canım.bir buçuk sene sonra oldu bizim.o yüzden normal den korkuyorum evet çevre baskısı kötü yani hayırlı si demiyorlar illa normal doğum diye dayatmaya sinir oluyorm tabiki bende isterim normali olsun ama kimse fikrimi sormuyor.

Oyyy kim istemez kii normal doğumu dogumdan sonra bebegine kendin baka biliyorsun Allah yardımcın olsun canım hakkinizda en hayırlısı olsun üzme kendini dediğim gibi son anda hersey değişe bilir ben cok korkuyordum normal dogumdan doktor hersey normal diyordu dogum gerçekleşmedi 40 haftaya geldik dr gittik bebeğin eşi yaşlanmış hemen yarin sabah bebeği alacağız sezeryanla diyince sabah kalkt kii suyum geldi sancim başladı 5 cm açılma vardi ama doktor sezeryana aldi planladigi gibi olmadi

Günler yaklaştıkca korkuyorum çevre baskısı hep normal normal doğum baskı da beni stres e sokuyor:KK43: zaten vajinismusdum ilişkiyi bile bir buçuk yıl sonra gerçekleştirmisken :KK43:her doğum zor tabi ama sezaryen olayım bile diyemiyorum eşim ısrarla normal diyor..çok bunaldim stres oldum:KK43: yani hatta bebek dönmemiş olsa da çatı muayene bile bakmasa diye bile icimden geçiyor yani ne yapacağımı bilmiyorum:KK43:
seni cok iyi anlıyorum bende korkudan 2,5 ay aşna fişna yapamamıştımm.. seninki daha uzun tabii..
kimseyi dinleme.. mümkünse doktorunla özel konus. korktugunu rahatsızlıgını söyle.. sana sezeryan günü versin..

Az önce yerden bişi almak için sola doğru egildim ve sağ tarafım sıkıştı o sırada. Su anda acayip sancıyor.. geçer değil mi çok korktum kaldım öyle :KK43:
önemli bişey değildir canım ya dinlen biraz geçer insallah..
benimde sag tarafımda sanki içerden kesik var.. kaç gündürde gecmedi. agrıp duruyor.. ters harekette yapmadım.. bebekler sandıgımızdan cok daha rahatlar canımm.. geçen gün cam silerken bu sefer soldan bıcak yemiş gibi oldum geçti hemen.. ertesi gün kontrol vardı paşa bayagı keyifliydi.. biz cok fazla evhamlanıyoruz.. elimizde de değil napcannnnn :(

cnm pozisyon değiştirmiştir.bazen banada oluyo sonra normal pozisyona geçince aksiyona başlıyo korkma yeri müsait değildir o yüzden
Aksama dogru harekete gecti bizim kiz canim :-)
Dun annem bisey söyledi icime kurt dusdu
Burda her ay ultrasona göndermiyolar doktorlar annemde kordon dolanmasindan falan bahsetti:KK12:cok korktum ama ne yapabilirim kendim gitmek istesem cok pahali :KK12:

kuzum benimde o zamanlar azdı korkma şmdilerde hanfendi maç yapıyor resmen :KK70: sallanıyorum oturduğum yerde bazen hafiften hahaha:KK46::anneadayı::KK200:ama ona aşığımmmmmmmmmmmm koklamak istiyorum
Benim kizda aksama dogru harekete gecti suan karnim yerinde durmuyor:KK70:ya vakit gelse de sag saglim kucagimiza alsak bebisleri her dakika panik yapiyorum :KK14:

cnm merak ettiğim bişey var vajinismus da kocalar nası anlayışlı oluyor.
sen o anda istemediğini söyleyince anlıyormu hasta olduğunu

aynen cnm çatlayacağın varsa çatlıyosun kaçış yok.ama bu zamanaa kadar çatlamadıysan çok büyük çatlaklar olmuyo gördüğüm kadarıyla çünkü karın zaten kocaman oldu küçük çatlakların büyüme gibi bi ihtimali yok.yinede ben sürmeye devam ediyorum hatta doğumdan sonra bi ay falan krem + korse devam edicem
kuzum korse bende alıcam ama ne zaman takabilcek hale geliyoruz bilgin varmı?

Kocaeli canım, üstüne para verip devlet hastanesi gibi muamele görüyosun, hiç bir randevumuza saatinde giremedik en iyi ihtimalle 1 saat bekliyoruz, çalıştığım kurumda birisi çocuğuna yapılan yanlış müdahale nedeniyle mahkemelik, yeni doğum yapan eşimin arkadaşı bi daha asla gitmem diyo ....:KK43:
ahhh ahh bende aynı şeyleri duyuyorum napcaz ya biran önce kurtarsak bu hastaneden.
çok korkuyorum inan bana arkadaş dr una sürekli korktuğunu güvenmediğini söyle diyo ama burcuda heran kızcak gibi bacım napcamı şaşırdım.
o burhana gidiyormuş bütün endişelerini söylemiş. birde hemşirelere para yada çikolata verin girmeden ii ilgilensinler diyorlar.
ya varya yani napcamı şaştım akışına bırakılcak bişey de değil.

Ay ne güzel. Ben daha hiç hazır değilim. Önümüzdeki ay sonuna doğru anc taşınmış olurum sanıyorum :KK43: Daha bebek odası mobilyalarımın hiçbiri ortada yok :S Daha ev alınacak da tadilatı yapılacak da ben içine yerleşicem de ooo :KK43:
kuzum acele et benim eksikler var kafam allak bullak sen çok gerilirsin böyle olursa

Oyyy kim istemez kii normal doğumu dogumdan sonra bebegine kendin baka biliyorsun Allah yardımcın olsun canım hakkinizda en hayırlısı olsun üzme kendini dediğim gibi son anda hersey değişe bilir ben cok korkuyordum normal dogumdan doktor hersey normal diyordu dogum gerçekleşmedi 40 haftaya geldik dr gittik bebeğin eşi yaşlanmış hemen yarin sabah bebeği alacağız sezeryanla diyince sabah kalkt kii suyum geldi sancim başladı 5 cm açılma vardi ama doktor sezeryana aldi planladigi gibi olmadi
Kısmet canım tabi hiç belli olmuyor önemli olan bebeğin de benim de sağlıklı bir şekilde kurtulmamz tabiki ..hayırlısı olsun Allah yardımcimz olsun ...

seni cok iyi anlıyorum bende korkudan 2,5 ay aşna fişna yapamamıştımm.. seninki daha uzun tabii..
kimseyi dinleme.. mümkünse doktorunla özel konus. korktugunu rahatsızlıgını söyle.. sana sezeryan günü versin..
Evet yeni doktor gelecek benim ki izine gidiyor..Yani çatı muayene var zaten ben eşim le zor yaptığım şeyi doktor yapabilecek mi bakalım sanmıyorum da hayırlısı gelecek ay belli olacak herşey.

Back