- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #39.041
Doktor bazı vajinismus hastaları izin verebiliyor çatı muayenesi dedi .muayeneye göre karar veriyor ya doğuma ..benim doktor da izine ayrılıyor şansıma başka doktor gelecek yerine bilmiyorum ne olacak hayırlısıAyyy canım yaa geçmiş olsun doktor ne diyor peki çevrenin böyle baskı yapmasini anlamıyorum
Doktor bazı vajinismus hastaları izin verebiliyor çatı muayenesi dedi .muayeneye göre karar veriyor ya doğuma ..benim doktor da izine ayrılıyor şansıma başka doktor gelecek yerine bilmiyorum ne olacak hayırlısı
Orucmu tutuosun cnmÇok sıcak poffff iki saat sonra geri kalkacam sahur için
Orucmu tutuosun cnm
İlişkinin gerçeklesememesi demek canım.bir buçuk sene sonra oldu bizim.o yüzden normal den korkuyorum evet çevre baskısı kötü yani hayırlı si demiyorlar illa normal doğum diye dayatmaya sinir oluyorm tabiki bende isterim normali olsun ama kimse fikrimi sormuyor.Vajinismus hakkinda bilgim yok Allah yardimciniz olsun hakkinda hayirlisi ama inanıyorum ki Allah doğumu hal yoluna koymuştur baski olması kötü psikolojik baskı insani yoktan korkutur
İlişkinin gerçeklesememesi demek canım.bir buçuk sene sonra oldu bizim.o yüzden normal den korkuyorum evet çevre baskısı kötü yani hayırlı si demiyorlar illa normal doğum diye dayatmaya sinir oluyorm tabiki bende isterim normali olsun ama kimse fikrimi sormuyor.
seni cok iyi anlıyorum bende korkudan 2,5 ay aşna fişna yapamamıştımm.. seninki daha uzun tabii..Günler yaklaştıkca korkuyorum çevre baskısı hep normal normal doğum baskı da beni stres e sokuyorzaten vajinismusdum ilişkiyi bile bir buçuk yıl sonra gerçekleştirmisken her doğum zor tabi ama sezaryen olayım bile diyemiyorum eşim ısrarla normal diyor..çok bunaldim stres oldum yani hatta bebek dönmemiş olsa da çatı muayene bile bakmasa diye bile icimden geçiyor yani ne yapacağımı bilmiyorum
önemli bişey değildir canım ya dinlen biraz geçer insallah..Az önce yerden bişi almak için sola doğru egildim ve sağ tarafım sıkıştı o sırada. Su anda acayip sancıyor.. geçer değil mi çok korktum kaldım öyle
Aksama dogru harekete gecti bizim kiz canimcnm pozisyon değiştirmiştir.bazen banada oluyo sonra normal pozisyona geçince aksiyona başlıyo korkma yeri müsait değildir o yüzden
Benim kizda aksama dogru harekete gecti suan karnim yerinde durmuyorkuzum benimde o zamanlar azdı korkma şmdilerde hanfendi maç yapıyor resmensallanıyorum oturduğum yerde bazen hafiften hahaha ama ona aşığımmmmmmmmmmmm koklamak istiyorum
benimde ignem var canim akşamları yapıyoruz o sorun değilde ben de tutamıyorum..Arkadaslar oruc tutabilen var mi ben tutamiyorum hergun ignemde var:-(
Arkadaslar oruc tutabilen var mi ben tutamiyorum hergun ignemde var:-(
benimde ignem var canim akşamları yapıyoruz o sorun değilde ben de tutamıyorum..
cnm merak ettiğim bişey var vajinismus da kocalar nası anlayışlı oluyor.İlişkinin gerçeklesememesi demek canım.bir buçuk sene sonra oldu bizim.o yüzden normal den korkuyorum evet çevre baskısı kötü yani hayırlı si demiyorlar illa normal doğum diye dayatmaya sinir oluyorm tabiki bende isterim normali olsun ama kimse fikrimi sormuyor.
kuzum korse bende alıcam ama ne zaman takabilcek hale geliyoruz bilgin varmı?aynen cnm çatlayacağın varsa çatlıyosun kaçış yok.ama bu zamanaa kadar çatlamadıysan çok büyük çatlaklar olmuyo gördüğüm kadarıyla çünkü karın zaten kocaman oldu küçük çatlakların büyüme gibi bi ihtimali yok.yinede ben sürmeye devam ediyorum hatta doğumdan sonra bi ay falan krem + korse devam edicem
ahhh ahh bende aynı şeyleri duyuyorum napcaz ya biran önce kurtarsak bu hastaneden.Kocaeli canım, üstüne para verip devlet hastanesi gibi muamele görüyosun, hiç bir randevumuza saatinde giremedik en iyi ihtimalle 1 saat bekliyoruz, çalıştığım kurumda birisi çocuğuna yapılan yanlış müdahale nedeniyle mahkemelik, yeni doğum yapan eşimin arkadaşı bi daha asla gitmem diyo ....
kuzum acele et benim eksikler var kafam allak bullak sen çok gerilirsin böyle olursaAy ne güzel. Ben daha hiç hazır değilim. Önümüzdeki ay sonuna doğru anc taşınmış olurum sanıyorumDaha bebek odası mobilyalarımın hiçbiri ortada yok :S Daha ev alınacak da tadilatı yapılacak da ben içine yerleşicem de ooo
Kısmet canım tabi hiç belli olmuyor önemli olan bebeğin de benim de sağlıklı bir şekilde kurtulmamz tabiki ..hayırlısı olsun Allah yardımcimz olsun ...Oyyy kim istemez kii normal doğumu dogumdan sonra bebegine kendin baka biliyorsun Allah yardımcın olsun canım hakkinizda en hayırlısı olsun üzme kendini dediğim gibi son anda hersey değişe bilir ben cok korkuyordum normal dogumdan doktor hersey normal diyordu dogum gerçekleşmedi 40 haftaya geldik dr gittik bebeğin eşi yaşlanmış hemen yarin sabah bebeği alacağız sezeryanla diyince sabah kalkt kii suyum geldi sancim başladı 5 cm açılma vardi ama doktor sezeryana aldi planladigi gibi olmadi
Evet yeni doktor gelecek benim ki izine gidiyor..Yani çatı muayene var zaten ben eşim le zor yaptığım şeyi doktor yapabilecek mi bakalım sanmıyorum da hayırlısı gelecek ay belli olacak herşey.seni cok iyi anlıyorum bende korkudan 2,5 ay aşna fişna yapamamıştımm.. seninki daha uzun tabii..
kimseyi dinleme.. mümkünse doktorunla özel konus. korktugunu rahatsızlıgını söyle.. sana sezeryan günü versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?