• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

boşver alma canım o zaman ne alacaksın beğenmediğin şeyi atara bak ya para veriyorsun nihayetınde tabıkı ıstedıgını yapacak.
kapı susunude sonra alırsın yada kendın yaparsın uzulme
kız resimle yaptığını gör küfredersin ben melek gibi ama bakın diye konuşuyorum ya.
kocamda para bol sanki al diyo alsam takmıcam.
yeniden yapayım diyo renk berbaet yapacak olmıcak bidaha başıma kakcak kadın
ee sen yaptıysan neden başta yapmadın diyorum konuyu değişiyor.
delirdim ya şimdide atarlı cevap vermiyor.
yani nerde sorunlu beni bulur almıcam napim 75 e yapan yok buda böyle yaptı kesin resim çalıntı hayır diyor. ee yap aynısı kumaştan yok. bunu yaptım sebebp ne belli değil.

hahahhah:KK70::KK70:
canlar biraz daha burda yazmassanız oraya geleceğim galiba.
orda neden takılıonuz dahamı kolay girmesi :):KK70:

Tamam bir daha yazmam burda :D Şaka bir yana tatlım telefondan girmesi daha kolay. Biri bişey yazdığında anında telefona bildirim geliyor. Üstelik sadece bana yazdığında değil, kim ne yazarsa yazsın diyek geliyor. E bir başka açıdn daha gerçekçi bir ortam gerçek isimler gerçek hayatlar. Burdan çok sevdim ben sizleri ama orda sanki yanımdaymışsınız gibi geliyor daha çok hoşuma gidiyor :)

kız resimle yaptığını gör küfredersin ben melek gibi ama bakın diye konuşuyorum ya.
kocamda para bol sanki al diyo alsam takmıcam.
yeniden yapayım diyo renk berbaet yapacak olmıcak bidaha başıma kakcak kadın
ee sen yaptıysan neden başta yapmadın diyorum konuyu değişiyor.
delirdim ya şimdide atarlı cevap vermiyor.
yani nerde sorunlu beni bulur almıcam napim 75 e yapan yok buda böyle yaptı kesin resim çalıntı hayır diyor. ee yap aynısı kumaştan yok. bunu yaptım sebebp ne belli değil.
salla gıtsın o zaman canım daha uygunları var netten onlardan alırsın yada alma kapı süsü olmayınca nolcek sanki kızın neden benım kapı süsüm yok dıye ağlamıcak neticede

Geçmiş olsun canim. Senin ufaklık biraz daha dayanır inşallah. Peki Doktora gitmeden önce de bi şikayetin var mıydı yoksa oraya gidince mi ortaya çıktı?

Oyy canım son zamanda taşınmak epey zor olacak senin için inşallah bir an önce hallolur. Hem eşyaları toparlamak, hem evi temizlemek hen yerleştirmek epey yorucu olacak senin için. Allah kolaylik versin canim.

Depresif olacak birsey yok ki canım geçen gün bi arkadaşım diyordu 30 kilo aldım diye.. ben şeker korkusuna canımın istediğini yiyemiyorum yoksa ne bulursam yerdim sanırım iştahım o kadar yerinde :KK66: hamileyiz neticede kilo da alacağız tabi ki..
şeker sorunum yok canım ama kilo sorunumdan tatlı felan yemiyorum . çay reçel vs de yemem neden kilo alırım anlamıs değilim.şekerli tek yediğiim sey meyvedir e o kadar da olsun .öyle tatlı canım cekiyorki bazen...bende 30 u görürüüm sanırım . bırakıp her istediğimi yesem eminmiki 50 kilo alıp tarihe geçerim yemeden 20 almıs durumdayım

butik bebe de septte %50 indrim var iiiinşallah güvenilir sitedir kartla aldım. .ilk kez alış veriş yaptım

güle güle kullan canım mobilya döşemesi benimkisinin aynısı tay tüyü :)
cnm bende bugün kapı süsü yapan kadınla kötü oldum
hepinize soruyorum.şimdi ben kadına 1 aydır daha önce yaptığını söylediği resimden ela yazılcak yapılcak diyodum sürekli.
yaptı akşam resim attı alakası yok delirdim sinirden kocam bile bu ne be dedi. :KK43:
kro işi renk bile başka kadını kırmadan bu değilki istediğim dedim.
kadın emeğim gitti çocuğumun rıskı diye başladı :KK43:
eşimde günah alalım dedi kadına yazdım verin tamam böyl alalım dedim cev atmıyor sana satılck ürünüm yok demişti öncesinde de.
çok üzüldüm yeni yermi bulayım kadınamı kızayım napayım ya paramda yok o uygundu bide.
elinde olan kumaşı çıkarmış aradan resmen resimleri kolajladım yanyana attım cevap veremiyor.
sizce ne yapayım ya
sen haklısın ama cevap vermeme lüksü yokki sonuçta satıcı işini düzgün yapması lazım hangisini beğendiysen onu yapsaydı savunacak bir durumu yok bence.. bende yaptırmayı düşünüyordum çarşıda gezerken rastgele buldum bunu ve uyguna da aldm 35 tl ye bence sende bir dolaş bak derim uyguna bulursun belki cnm.

şimdi aldık nasıl teyzeleri smokin bayramlığı olcak diğerleri 3-6 6-9 aldım

Eklentiler

• 8f43d32d-b8d6-456f-91d8-ab076edbac14.jpg
    8f43d32d-b8d6-456f-91d8-ab076edbac14.jpg
    155,9 KB · Görüntüleme: 66
  • 9ef114bf-0af0-467c-808b-d7458bec30a6.jpg
    9ef114bf-0af0-467c-808b-d7458bec30a6.jpg
    225 KB · Görüntüleme: 67
  • 24f0943a-d273-43de-a280-40a5be78e915.jpg
    24f0943a-d273-43de-a280-40a5be78e915.jpg
    242 KB · Görüntüleme: 54
  • 461b00c0-8b8a-4859-89b7-2a21107c1aa5.jpg
    461b00c0-8b8a-4859-89b7-2a21107c1aa5.jpg
    245,9 KB · Görüntüleme: 60
  • 608233eb754eaa-5c42-429b-acba-4a570ee00819m3.jpg
    608233eb754eaa-5c42-429b-acba-4a570ee00819m3.jpg
    102,9 KB · Görüntüleme: 59
  • f92cb153-ec65-463a-b039-0dda550cec36.jpg
    f92cb153-ec65-463a-b039-0dda550cec36.jpg
    251,8 KB · Görüntüleme: 75
Ben indirime kapılıp yaşı için bile aldım :KK48:hatta o gün işyerinde sinir olmuştum ikinci postaya da başlamıştım da iş arkadaşım durdurdu :)

Geçen sefer ki kıyafetler çok güzeldi evet. Bende pijamaları, çoraplı altları doldurdum. Merakla bekliyorum bir an önce gelsin diye :) Güle güle kullanalım canım inşallah ;)

güzelmi cnm nelerden bahsdiyor alayım dicem artık çok dikkatli harcamam lazım.

Tatlım bir bebeğin kolay bebek zor bebek olmasından, bunların ayırt edilebilirliğinden, bebeği daha kolay anlamaktan, hangi hareketlerin nelerin göstergesi olduğundan falan bahsediyor ama kalın bir kitap ben daha 150.sayfalardayım yarılayamadım bile..

Back