- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
- #38.981
cnm pozisyon değiştirmiştir.bazen banada oluyo sonra normal pozisyona geçince aksiyona başlıyo korkma yeri müsait değildir o yüzdenBenim soru arada kaynadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm pozisyon değiştirmiştir.bazen banada oluyo sonra normal pozisyona geçince aksiyona başlıyo korkma yeri müsait değildir o yüzdenBenim soru arada kaynadi
Geçmiş olsun canim. Senin ufaklık biraz daha dayanır inşallah. Peki Doktora gitmeden önce de bi şikayetin var mıydı yoksa oraya gidince mi ortaya çıktı?Kizlar, dr kontrolune gittik. Bebegin olcumleri haftasiyla uyumlu kilo 1900 ama amniyon sivisinda azalma gordu dr ayrica sabahtan yollarda kendimi yordugumdan da karnimda sertlik olusmustu yine. Nst'ye girdim sancilarin oldugunu da gordu. Artik onumuzdeki haftalarda yatip dinlenecekmisim bol su icmemi ve protein agirlikli beslenmemi istedi temmuz ortasina kadar dayanmaya calisacagiz biz. Daha cok erken! Keske 36-37 haftalari gorebilsek. Bizim icin de dua edin olur mu? Cok ihtiyacimiz var buna.
Selamlar
Oyy canım son zamanda taşınmak epey zor olacak senin için inşallah bir an önce hallolur. Hem eşyaları toparlamak, hem evi temizlemek hen yerleştirmek epey yorucu olacak senin için. Allah kolaylik versin canim.Tatlım bizim ev 1+1 şuan. Yeni eve çıkmalıyız. Alacağımız evin de sahibinin emlakçıyla sözleşmesinin bitmesini bekliyoruz işte. O yüzden erken gelmemesi lazım yoksa mahvolurum ben Dua ediyorum ben de napıyım...
Depresif olacak birsey yok ki canım geçen gün bi arkadaşım diyordu 30 kilo aldım diye.. ben şeker korkusuna canımın istediğini yiyemiyorum yoksa ne bulursam yerdim sanırım iştahım o kadar yerinde hamileyiz neticede kilo da alacağız tabi ki..uzun uzun yazdım ama kaç sefer yollayamadım uzun lafın kısası takmaa az haftan kalmıs yoksa benm gibi depresif olursun .
çok geçmiş olsun cnm inş biran önce normale döner suyun.bol bol dinlen su iç.vaktinde gelir niş bebişinnKizlar, dr kontrolune gittik. Bebegin olcumleri haftasiyla uyumlu kilo 1900 ama amniyon sivisinda azalma gordu dr ayrica sabahtan yollarda kendimi yordugumdan da karnimda sertlik olusmustu yine. Nst'ye girdim sancilarin oldugunu da gordu. Artik onumuzdeki haftalarda yatip dinlenecekmisim bol su icmemi ve protein agirlikli beslenmemi istedi temmuz ortasina kadar dayanmaya calisacagiz biz. Daha cok erken! Keske 36-37 haftalari gorebilsek. Bizim icin de dua edin olur mu? Cok ihtiyacimiz var buna.
Selamlar
takmıyorum cnm hiç umrumda değil şurda 1,5 ay kalmış yememden kısamam üzgünüm bebişim bukdr güzel beslenirken kilo alırken aslaaaaaaaaaauzun uzun yazdım ama kaç sefer yollayamadım uzun lafın kısası takmaa az haftan kalmıs yoksa benm gibi depresif olursun .
çok geçmiş olsun canım bol sıvı tüket,dinlen,olumlu düşün.çok geçmiş olsun cnm inş biran önce normale döner suyun.bol bol dinlen su iç.vaktinde gelir niş bebişinn
birbirimize tavsiyede bulunalım diye sordum.ben bebeğinizi beklerken sizi neler bekleri okudum bitirdim.şimdi ayşe önerin kitabını aldım hamilelik,doğum,bebek bakımı bide tracy hogg bebek bakımında mucize çözümler diye kitabını aldımAman diyim tatlım çok dikkat et kendine..
Ben okuyorum tatlım öyle kitaplar. Ne oldu ki?
KUZUM aynı banada öyle dediler 1000 tl normal 1250 sezeryan dediler1650 g olmuş ,41 cm olmuş ortalama 2 hafta önden gidiyo paşa, sağlıklı dedi, inşallah öyledir paşa sağlıkla kucağımıza alırız. Sen doğum ücreti ile ilgili konuştunmu canım hiç, eşimin arkadaşına 1200 demişler doğumdan önce doğumdan sonra 1600 istemişler 400 tl anestezi parasıymış baya kavga etmiş ama vermemiş 400 tl yi falan filan hastaneden memnun tek kişi görmedim ya, ama doktordan bi sıkıntım yok canım şimdilik, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza verecek ALLAH , doktorlar bi vesile , yüzlerce hasta içinden illaki çıkar olumsuz bi durum , moralini bozma
kuzum benimkide yiyip yatıcak ama gariban nası yicek 9 da yedikten sonra.bnm kociş kalkmıyım diye geceden yedi yattı kalkarım dediysem de ikna olmadı
nasılmış o anlamadım ben birşey bişeyler attım sepete ama :)kızlar butik bebede tekrardan sepete at yarısını öde kampanyası var bilginize
hahahhah
kuzum benimde o zamanlar azdı korkma şmdilerde hanfendi maç yapıyor resmen sallanıyorum oturduğum yerde bazen hafiften hahahaama ona aşığımmmmmmmmmmmm koklamak istiyorumBenim soru arada kaynadi
bendende katur kutur sesler geldi geçen gaz gibi değişik.Kızlar iyi şeyler duymaya ihtiyacım var lütfen cevap verin tekme atarken karnimdan çıt diye ses geldi önce önemsemedim bir daha geldi sanki kemiği çıt etmiş gibiydi ses strese girdim lütfen birileri yardımcı olsun birşey olmusmudur
Canım fiyati indirimli haliyle dahi 20 tl olsa en sonunda tüm tutan fiyatın yarısını oduyorsun epey uyguna geliyor.nasılmış o anlamadım ben birşey bişeyler attım sepete ama :)
Ödeme sayfasında normal fiyatın yarısını ödüyorsun sepette fiyat 20 tl ise örneğin ödeme sayfasında 10 tl ye iniyornasılmış o anlamadım ben birşey bişeyler attım sepete ama :)
boşver face gurubunun bizim grup yeter bırak onları mkuzummmmkızlar face grubuna ne oldu ben i gruptan mı attılar:) ki
cnm bende bugün kapı süsü yapan kadınla kötü oldumkapı süsümü aldım kızlar sizle de paylaşmak istedim hazır aldığım için ismini yazdırma fırsatım olmadı kızımın Eki Görüntüle 1559759 Eki Görüntüle 1559766
boşver alma canım o zaman ne alacaksın beğenmediğin şeyi atara bak ya para veriyorsun nihayetınde tabıkı ıstedıgını yapacak.cnm bende bugün kapı süsü yapan kadınla kötü oldum
hepinize soruyorum.şimdi ben kadına 1 aydır daha önce yaptığını söylediği resimden ela yazılcak yapılcak diyodum sürekli.
yaptı akşam resim attı alakası yok delirdim sinirden kocam bile bu ne be dedi.
kro işi renk bile başka kadını kırmadan bu değilki istediğim dedim.
kadın emeğim gitti çocuğumun rıskı diye başladı
eşimde günah alalım dedi kadına yazdım verin tamam böyl alalım dedim cev atmıyor sana satılck ürünüm yok demişti öncesinde de.
çok üzüldüm yeni yermi bulayım kadınamı kızayım napayım ya paramda yok o uygundu bide.
elinde olan kumaşı çıkarmış aradan resmen resimleri kolajladım yanyana attım cevap veremiyor.
sizce ne yapayım ya
birbirimize tavsiyede bulunalım diye sordum.ben bebeğinizi beklerken sizi neler bekleri okudum bitirdim.şimdi ayşe önerin kitabını aldım hamilelik,doğum,bebek bakımı bide tracy hogg bebek bakımında mucize çözümler diye kitabını aldım