- Konu Sahibi ayse1234512
- #37.941
Ya ne güzel inşallah ben de bu gittiğim de görürum :)gülüyodu sanırım foto çekerken yaramaz.valla bizimde 7. aya kadar hep yandan gördük göstermedi yüzünü.geçen ay görebildim anca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ne güzel inşallah ben de bu gittiğim de görürum :)gülüyodu sanırım foto çekerken yaramaz.valla bizimde 7. aya kadar hep yandan gördük göstermedi yüzünü.geçen ay görebildim anca
maaşallah size annesiEki Görüntüle 1552215 benim kızın iki hafta kadar önceki hali hep profil den gördük kızımi hiç tam yüzünü göstermiyor:)
sorma yaaa, anası gibi koca burunlu olcak bizim kız :) babamızda nasıl da kendine benzetmişsin kızı diyo :)burnunu yesinler maşallah kocaman olmuş cidden..bebekler ultrasonda hep koca burun çıkıyo.bizimkide maşallah sadece burun
Teşekkür ederiz teyzesi :)maaşallah size annesi
Ben Sırt almayı düşünüyorumbir de kızlar bebek için alacağımız çantayı sırt mı kol çantası mı olarak aldınız?
hangisi daha kullanışlı?
Canim senin böbreğin de büyüme var değilmi benimde sağ böbreğim de şişme var takip altına alıcaz dedi doktor akşamları ağırıyor özellikle sağ tarafıma yatinca doktor bol su iç ve sağ tarafına yatma dedi fakat ben hep sağ tarafıma yatıyorum ya :-(kızlar merhaba, kontrolden geldim ama hiç keyfim yok canım sıkıldı. 10 gün önce erken doğum şüphesiyle hastaneye yatmıştım, suyum fazla ve böbreğimde büyüme çıktı. bu günde kasıklarımda ağrım vardı nst ye gönderdi dr ve ciğer geliştirici iğne verdi 4 tane . kasılmalar içinde bi ilaç verdi benim bebikom daha çok minik 1600 gr . sancın olursa gel hastaneye yatıralım dedi. 1 aycık daha dursa diye dua ediyorum moralim alt üst oldu işe bile gitmek istemedim
Sağol canım doktorumuz da biraz kilolu dedi normal doğum yapamamaktan korkuyorm doktorum 3800 den sonrası tehlikeli dedi bakalım bundan sonra kilo alımı yavaşlar sanırımMaşallah cnm bebişe kilosuda boyuda gayet iyi hatta boyu baya uzun.daha 8 haafta var senin bebiş doğum boyuna gelmiş nerdeyse
Çook uzun zaman oldu foruma giremeyeli.. O yüzden kimselerden haberim yokk..
Ağustos annesi olacağım diye başlamıştı hamilelik serüvenim.. Fakat Haziran annesi oldum.. Haziran 2 de erken doğumla kızım dünyaya geldi.. Üzüldüm daha çok küçüktü ve daha çok zamanı vardı.. Sevindim çünkü merakla hasretle beklediğim miniğimin yüzünü gördüm..
Sağlıklı şükürler olsun ama tabi küvezde ne kadar kalacağı doktoruna bağlı..
Şimdilik bu kadar fırsat bulduğumda daha ayrıntıları yazarım.. Sizlere bu lohusalık dönemimde tek duam bebeklerinize zamanında sağlıkla kavuşmanız.. Rabbim evlatlarımızı korusun..
Ağustos annesi olacağım diye başlamıştı hamilelik serüvenim.. Fakat Haziran annesi oldum.. Haziran 2 de erken doğumla kızım dünyaya geldi.. Üzüldüm daha çok küçüktü ve daha çok zamanı vardı.. Sevindim çünkü merakla hasretle beklediğim miniğimin yüzünü gördüm..
Şimdilik bu kadar fırsat bulduğumda daha ayrıntıları yazarım.. Sizlere bu lohusalık dönemimde tek duam bebeklerinize zamanında sağlıkla kavuşmanız.. Rabbim evlatlarımızı korusun..
Geçmiş olsun canım benim inşallah zamanında gelir bebişin yemene dikkat et daha vitaminli şeyler ye ama birazda irsi anne baba zayifsa bebekte zayıf oluyor takılma benim kuzenim üç üncü ye hamile ikisi zayıftı bu bebeyimizde zayıf diyor kilo nedir doguncada alır yeterki sağlıklı olsun allahın izniylekızlar merhaba, kontrolden geldim ama hiç keyfim yok canım sıkıldı. 10 gün önce erken doğum şüphesiyle hastaneye yatmıştım, suyum fazla ve böbreğimde büyüme çıktı. bu günde kasıklarımda ağrım vardı nst ye gönderdi dr ve ciğer geliştirici iğne verdi 4 tane . kasılmalar içinde bi ilaç verdi benim bebikom daha çok minik 1600 gr . sancın olursa gel hastaneye yatıralım dedi. 1 aycık daha dursa diye dua ediyorum moralim alt üst oldu işe bile gitmek istemedim
Dayanamamış annesi sana inşallah bu süreci çok güzel sağlıklı geçirir cnm kavusursun bebişine rabbim uzun ömür sağlıklı mutlu bir hayat versin sizeÇook uzun zaman oldu foruma giremeyeli.. O yüzden kimselerden haberim yokk..
R.e cnm benim inşallah faydam olmuştur rabbim zamanında sağlıklı sıhhatli kucana almayı nasip etsin cnm benim olmaz inşallah erkenaa çok sağol canım çok makbule geçti hiç bilmiyodum :) gittiğimde alırım hemen doğurmazsam o zamana kadar :))
Canim Allah sağlıkla sihhatle bebeğini sana kavustursun. Biran önce toparlsin kizin ve evinize çıkın inşallah.Çook uzun zaman oldu foruma giremeyeli.. O yüzden kimselerden haberim yokk..
Hayirli olsun kuzum insallah hastaneden cikardigin gunlerin mutlu haberlerinide aliriz zamani gelinceÇook uzun zaman oldu foruma giremeyeli.. O yüzden kimselerden haberim yokk..