• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

reçete.com u kim tavsiye ettiyse çok teşekkr ederim .kremlerim geldi ayrıca hediyede yollamışlar:)) çok sevindim 2 tane tester birde hediye ürün var:))

Bennnnnnn
Hem de bikac kere sordun her seferinde bennnndim :) hala kim diyorsun yaw :KK19::KK48:
Gule gule kullan.her tarafina sür :))))) :KK59:

teni hissetmesi daha iyi degil mi peki bebek için.ama tabi mecbur kalırsam almayı düşünüyrm bnde
Bebek emerken kullanmiyorsun kalkani.
Internette videolari var izlemek istersen.amac gogus hava alsn camasira degmesin ve sut akarsa onu da icinde biriktiriyor.

Çok yorucu birgündü hafta sonu daha da yorucu olacak hem çalışmak hemde hamile olmak ne zormuş be:anneadayı: neyse az kaldı Allah'ın izniyle o zamanda geçer:KK54: sağlıkla sıhhat ile kavuşuruz işallah :KK46:evlatlarımıza :KK60:

LOHUSA ŞERBETİ (KAYNAR)

Malzemeler:
* 4-5 tane kabuk tarçın
* 15 -16 adet tane karanfil
* 3 adet tane zencefil veya 1-2 çay kaşığı toz zencefil
* 1 adet havlıcan
* 1 adet zerdaçal
* 45-50 tane yenibahar
* 4-5 tane kakule
* 2-3 litre su
* Şeker miktarı sizlere kalmış
* Üzerine koymak için bolca dövülmüş ceviz ve toz tarçın

Yapılışı: Büyükçe bir tencereye suyu, şekeri ve bütün malzemeleri koyun 30-35 dk. kaynatın Bütün malzemelerin ayrılması için bir tülbentten süzün, sıcak veya soğuk olarak ikram edin.Üzerine isterseniz ceviz ve tarçın koyarak servis yapın. Malzemeler toz olmayacak tane olacak. Sadece üzerine tarçın serpecekseniz o toz olacak arkadaşlar. Tabi olmazsa olmaz bardağa koyduktan sonra dövülmüş ceviz ve tarçın üstüne.

LOHUSA ŞERBETİ (KAYNAR)

Malzemeler:
* 4-5 tane kabuk tarçın
* 1 adet havlıcan
* 1 adet zerdaçal
* 45-50 tane yenibahar
* 4-5 tane kakule
* 2-3 litre su
canim bular nekadar sure kaynatiliyor

Boşver canım sen sakin ol kızın için.herşey olacağına varır ne bekliyorlar kii senin bu halinde senden.yer bulup yatsınlar pişirip yesin hatta sana yedirsin baksın ilgilensinler.hizmet bekleyebilecekleri en saçma zaman hamilelik herhalde

ahh canımm bencede en saçma zaman ama işte anlamıyorlar kendisi 5tane doğurmuş gelenlerde hepsi doğum yapmışlar ama empati yapan yok..boş yere eşimle gerginleştik yüzüm gülmüyor oda üzülüyor ama elimde değil düşündükçe kötü hissediyorum ben böyle olmam umarım kv olduğumda anlayışlı olcam :)

LOHUSA ŞERBETİ (KAYNAR)

Malzemeler:
* 4-5 tane kabuk tarçın
* 1 adet havlıcan
* 1 adet zerdaçal
* 45-50 tane yenibahar
* 4-5 tane kakule
* 2-3 litre su

Harikasın :KK19:
Aktardan seker alip yapmaktan daha faydali duruyor

Bennnnnnn
Hem de bikac kere sordun her seferinde bennnndim :) hala kim diyorsun yaw :KK19::KK48:
Gule gule kullan.her tarafina sür :))))) :KK59:
:)) ay ne yapıyım yaa hamilelik işte ben ünideki arkadaşların adını hatırlamıyorum:)))) ay garibim ya her seferindede sen mi cevap verdin çok sağolasın:)))Allah ne muradın varsa versin tatlımı tatlı sağlıklı kuzuşun olsun inşallah:)))

bende hiç almadım ama annemin evindeyken alıyorduk biz kadından daha çok yoruluyoduk.sabah geliyo kahvaltı hazırla öğlen yemek hazırla bide temiz yapmıyo peşinde dolan sinir oluyoduk.bizim camları silmek kolay eşim silmişti bi kere,yine o siler.bende sanırım vazgeçtim kadın almakten.120 tl ona vereceğime 3 paket bebek bezi alırım :KK53:
Ben ilk soruyorum elinlemi siliosun yerleri e

bende komsuda ictim kaynar diye bir serbet tadi benim cok hosuma gitti vok farkli bi tadi var nasil yapildigini bilsem bende yapar dogumumda icerim sanirim bunu adanalilar yapiyor...
Evet cnm Adanalılar yapıyor bende adanalı yım arkadaş tarif etmiş sadece biraz fazla kaynıyor ozlesene kadar çok da faydalı

Back