- 20 Mart 2014
- 2.277
- 1.671
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.241
bnm aldığım satıs danışmanı önceki bedeninden 1 beden büyük al dedi göbeğin gidecek zaten dedi s giyiyodm m aldmhangi beden alıyorsunuz pijamalarınızı suan benim karnım cok büyük degil ama 2 aya dahada büyür suan L olur xl falan mı alsam ki
yaa ama pozisyon değişince hareket duruyo ama peki telasa gerek yok o zmnBen de merak etmiştim rahatsız mı olur o tarafa yatınca diye ama hareket etmesi rahatsız olduğu anlamına gelmezmiş, endişe etme..
Normal cnm benim boşuna canını sıkma yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun cnm benim dert etme verirsinbende 10 kilo aldım
YA CNM sen yada diğer arkadaşlar orası burası diye nası anlıyorsunuz ya.ben de tekmeleri artık kaburgalarımda hissediyorum. totosunu dayıyor göbeğimin tam orta yerine. bazen ittirip dışarı çıkartıyor totoyu. çok hoşşş
canım olabilir tabi. benim de yeni yeni kaburgalarımda başladı baskı zaten. yeni bi şey.ya ben daha kaburgalarımda hissetmiyorum boyum uzun ondan olabilir mi acaba
canımcım . ben de yeni anlıyorum. eskiden olsa anlamazdım. bak 3. çocukta tecrube ettim artık.YA CNM sen yada diğer arkadaşlar orası burası diye nası anlıyorsunuz ya.
ben hiç neresini değdiriyor vuruyor anlamıyorum. alalal
Bende ya bazen karnım sertlesıyor poposu mu kafası mı hıc anlamıyorum yaYA CNM sen yada diğer arkadaşlar orası burası diye nası anlıyorsunuz ya.
Cok tesekkurederım:)))bende sureklı kılo alıyorum dıkkat etmeme ragmen ama arada tatlı hamurısı yıyorum demekki hıc yememem gerekıyo :))bırde ole denıyımmm bakalım:)))Çok özel bir diyet değil, yasaklar var onlar dışında porsiyon kontrollü herşey serbest,
yasaklar da hamur işleri, kızartmalar, paketlenmiş ürünler, bana kavrulmuş kuru yemişler de yasak, şekerli her şey, çikolata, yani kilo aldırması muhtemel herşey yasaklarım arasında:)
Yiyebileceklerimde, yumurta haşlanmış, süt, yoğurt, lor peyniri veya çökelek veya yağsız köy peyniri, bol yeşillik, sebze, çorba, baklagiller, et ürünleri de haşlanmış olarak, günde 6 dilim ekmek tam tahıllı.
bunun gibi...
Cok tesekkurederım:)))bende sureklı kılo alıyorum dıkkat etmeme ragmen ama arada tatlı hamurısı yıyorum demekki hıc yememem gerekıyo :))bırde ole denıyımmm bakalım:)))Çok özel bir diyet değil, yasaklar var onlar dışında porsiyon kontrollü herşey serbest,
yasaklar da hamur işleri, kızartmalar, paketlenmiş ürünler, bana kavrulmuş kuru yemişler de yasak, şekerli her şey, çikolata, yani kilo aldırması muhtemel herşey yasaklarım arasında:)
Yiyebileceklerimde, yumurta haşlanmış, süt, yoğurt, lor peyniri veya çökelek veya yağsız köy peyniri, bol yeşillik, sebze, çorba, baklagiller, et ürünleri de haşlanmış olarak, günde 6 dilim ekmek tam tahıllı.
bunun gibi...
28 DE DÖNÜYORLAR YAZIYOR BACIM BENİMKİ döndümü onuda anlamadım :)canımcım . ben de yeni anlıyorum. eskiden olsa anlamazdım. bak 3. çocukta tecrube ettim artık.
uzmanlaştım.
ama aşağıda başı . tam kuşuma yakın yerde . seninki de öyledir büyük ihtimal. dönüyorlar belli bi haftadan sonra.
aynen bende anlamıyorunnYA CNM sen yada diğer arkadaşlar orası burası diye nası anlıyorsunuz ya.
canım öğretmen misin sende?Canım şöyle yapıcam; önce doğum iznimi kullanıcam 3 ay,biter bitmez 20 gün yıllık iznimi kullanıcam onun bitimine 1 gün kala kendi kadın doğum doktoruma gidip 10 gün rapor alıp kontrol yazdırıcam bitince bi 10 dün daha alıcam.sonrada psikiyatr ayarlayıp lohusa depresyonu diye 3 ay rapor alıcam.benm insan kaynaklarında yakın arkadaşım var o yönlendirdi bu şekilde.kendi doktorumda dedi git psiky al rapor kimse bişey diyemez dedi
bnm ikiz olduğuna 24.hftadan snr 2 hftya düştü teklerde 32.hft sanırımkızlar doktora gitme sıklığı kaçıncı haftada 15 güne düşüyor ?
Ayyy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikiz çifte mutluluk :) O zaman bana daha var..Teşekkür ederimbnm ikiz olduğuna 24.hftadan snr 2 hftya düştü teklerde 32.hft sanırım
kuzum aynen ölüyorum acılarından el değmiyor. 2 aydır benimde.2 aydır felan göğüslerimin uçları çok kötü ağrıyor acıyor . bu şekilde nasıl emzircem .başına böyle birşey gelen varmı .doktora sorcaktm unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?