• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Alla alla banada cok zayifsin,biraz kg alman gerekli diyordu her ay 1 kg aliyorum die. Druma soledim gayet iyi aliyorsun benden iyimi bilecek bu benim uzmanlik alanim ki kendisi dr bile degil demisti.siskonun tekidor dedi hakikaten hmsire bayaa kiloluydu,kiskanmis seni dedi:)demirin cok dusuk demisti gayet iyi demisti dr.um. deli oluyor bazilari cani sikilmis sana sarmis:)
geçen AY gitiğimde dr sağlık ocağına gitme bir daha kan aldırma demişti gelmicem dedimde olmaz ille gelcen dedi

Selamun Aleykum arkadaslar.Ben 30. Haframdayim ALLAH'in izniyle.Mide yanmalarim,bacakta kramplar,kasık agrilari cok var ve karnim hep sert.Gecen acile gittim sancimdan bebek ters dönmüstü.Nst de sancı gòzükmedi.Böyle sikayetleri olan varmi.Yatakta dönemiyorum bile dönerken kasıklarim feci agriyo.Bide merdiven cıkmakta cok zorlanıyorum
canım ben geçen hafta bebeğin ters dönmesi durumunu yaşadım doktorumun tavsiyesiyle sol tarafıma yatıp dinlendim bol bol ve çok şükür çapraza döndü kendi kendine yoksa sert vurmaktan suyunu patlatıcaktı nerdeyse.diğer şikayetlerden de bi dönem mide yanmasını çok yaşadım yine doktorumun tavsiyesiyle mide şurubu içerek rahatlıyordum şuan geçti kramplar içinde doktorun magnezyum verebilir kendisine danış mutlaka

Gunaydin canlar...
benim bebis de sag yukariya cok baski yapiyor kemigime.2 hafta once donmemisti.acaba dondu de ayaklariyla mi vuruyor?
bir de cok.belim.agriyor yaaa

Benim kızım da iki gün önceki kontrolde dönmüş görünüyordu.Başı sol altta, ayaklar sağ üstteydi.Biraz tedirgin oldum açıkçası.14 cm lik bir miyomum olduğu için normal doğum şansım yok. Baş aşağı pozisyon alması her an gelebileceği anlamına mı gelir ki? Korkuyorum erken gelirse diye :( Var mı aynı durumu yaşayan?

kızlar tünaydın bnm bebiklerin biri sağda biri solda yatıyo geceleri ne tararfa yatıcağmı sasırıyorm hangi tararfa yatsam vuruyolar rahatsız oluyorlar sanırım :( buarada dün tartıldım gecen cmts 75 cıkan bn dün 73 çıktım kilo mu verdim ki

kızlar tünaydın bnm bebiklerin biri sağda biri solda yatıyo geceleri ne tararfa yatıcağmı sasırıyorm hangi tararfa yatsam vuruyolar rahatsız oluyorlar sanırım :KK43: buarada dün tartıldım gecen cmts 75 cıkan bn dün 73 çıktım kilo mu verdim ki
Ben de merak etmiştim rahatsız mı olur o tarafa yatınca diye ama hareket etmesi rahatsız olduğu anlamına gelmezmiş, endişe etme..

kızlar geçen hafta sağlık ocağına kan tahlili yapılmıştı dün sonucunu aldım demirim çok düşük çıktı ve kadın doğum doktorum vitamin ilacı kullanamadığımı biliyordu mide bulantım olduğu için demir ilacında kullanamazsın diye vermedi ama aile hekimim bana bağırdı çağırdı ilaç kullanamadım diye yok ben iyi anne olamazmışım çocuğa eziyet etmişim yok böyle yaparsam ya çoçuk düşermiş ya da çocuğum 1 kilo anca doğurururmuşum dünden beri moralim çok bozuk eşiminde
haddini bilsin!!!
içebilsen içersin herhalde.. aile hekimini değiştir derhal
manyak!!!

kızlar geçen hafta sağlık ocağına kan tahlili yapılmıştı dün sonucunu aldım demirim çok düşük çıktı ve kadın doğum doktorum vitamin ilacı kullanamadığımı biliyordu mide bulantım olduğu için demir ilacında kullanamazsın diye vermedi ama aile hekimim bana bağırdı çağırdı ilaç kullanamadım diye yok ben iyi anne olamazmışım çocuğa eziyet etmişim yok böyle yaparsam ya çoçuk düşermiş ya da çocuğum 1 kilo anca doğurururmuşum dünden beri moralim çok bozuk eşiminde
ne demek bağırmak ya o nasıl bir doktormuş ki hamile bir bayana bu tarz yaklaşımda bulunuyor.sen densiz doktora bakma cnm moralinide bozma bende vitamin ilacını bıraktım içmiyorum kendi doktorum artık içme boşuna kilo aldırıy dedi.sen beslenmene özen gösteriyosan ilaç çokta lazım değil kullanmayan çok var

Kaç kilo aldınız kızlar merak ediyorum bu kilolar bnde takıntı olmaya başladı :KK43:
tam 16 kilo aldım cnm ama hiç takmıyorum zaten zayıftım hamile kalmadan önce kilo problemim yk o yüzden vereceğimede inanıyorum takmıyorum hiç gönlümce yiyorum yeterki bebişim sağlıklı olsun kilo umrumda değil artık :KK49:

günaydın kızlar
benim bebiş düne kadar kafa sol altta ayaklar sağ üstteydi son ultrasonumuzda öyleydi hareketleride hala o şekildeydi.dünden beri tekmeler ortada yukarda olmaya başladı ay inşallah kafa aşağı dönmüştür gerçi bu haftalarda aldığı şekil kalıcı oluyomu bilmiyorumda geçen seferki gibi ayaklar aşağı denk gelmesinde kafa aşağılarda gezsin yeter:KK48: yarın kontrolumuz var sabırsızlanıyorum kızımı görmek için:KK68:
benimde bikaç gündr sanırım tersti dün öyle bir döndüki karnımdan fırlıcak sandım şimdi hıçkırıklar aşağıda oluyo yani kafa aşağı dönmüş.

benimde bikaç gündr sanırım tersti dün öyle bir döndüki karnımdan fırlıcak sandım şimdi hıçkırıklar aşağıda oluyo yani kafa aşağı dönmüş.
ya kuzum herkez döndü demiş ben dönüş hissetmedim annemde döndüğünü hissetcen dedi
acaba dönmedimi benimki ya ama hep aşağı iniyo elimle hafif kaldırıyorum :KK51::KK48::KK46:

geceden beri karnıma bacaklarıma kramplar giriyor ve bacaklarım adet sancısı çektiğimm gibbi ağrıyordu gece
sinirlenince insan gerçekten kasılıyor dikkat et boşver o densiz doktor yüzünden çocuğunu üzme.herşeyin bir anlatma şekli vardır.olsun içebilirsen içmeyi dene ilaç demir alacağın kaynakları arttır ve kendine dikkat et hepsi geçer gider canımmm.

arkadaşlar bugün sağ elimin orta parmağnın ucunda bi uyuşukluk var sabahtan beri geçmiyo hani uzun süre kan gitmezde böyle karıncalı gibi olur ya öyle neden acaba bilen yaşayan var mı ya ? çok önemsemeyim dedim ama iğne batırsam hissetmicem sanki:KK42:

Back