• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hangi beden alıyorsunuz pijamalarınızı suan benim karnım cok büyük degil ama 2 aya dahada büyür suan L olur xl falan mı alsam ki
bnm aldığım satıs danışmanı önceki bedeninden 1 beden büyük al dedi göbeğin gidecek zaten dedi s giyiyodm m aldm

ben de tekmeleri artık kaburgalarımda hissediyorum. totosunu dayıyor göbeğimin tam orta yerine. bazen ittirip dışarı çıkartıyor totoyu. çok hoşşş
YA CNM sen yada diğer arkadaşlar orası burası diye nası anlıyorsunuz ya.
ben hiç neresini değdiriyor vuruyor anlamıyorum. alalal

Cumartesi acilde dr baktığında ters duruyor demişti dun kontrol icin dr gittik basi aşığıdaydi doktor daha cok döner dedi

YA CNM sen yada diğer arkadaşlar orası burası diye nası anlıyorsunuz ya.
ben hiç neresini değdiriyor vuruyor anlamıyorum. alalal
canımcım . ben de yeni anlıyorum. eskiden olsa anlamazdım. bak 3. çocukta tecrube ettim artık.
uzmanlaştım.
ama aşağıda başı . tam kuşuma yakın yerde . seninki de öyledir büyük ihtimal. dönüyorlar belli bi haftadan sonra.

Çok özel bir diyet değil, yasaklar var onlar dışında porsiyon kontrollü herşey serbest,
yasaklar da hamur işleri, kızartmalar, paketlenmiş ürünler, bana kavrulmuş kuru yemişler de yasak, şekerli her şey, çikolata, yani kilo aldırması muhtemel herşey yasaklarım arasında:)
Yiyebileceklerimde, yumurta haşlanmış, süt, yoğurt, lor peyniri veya çökelek veya yağsız köy peyniri, bol yeşillik, sebze, çorba, baklagiller, et ürünleri de haşlanmış olarak, günde 6 dilim ekmek tam tahıllı.
bunun gibi...
Cok tesekkurederım:)))bende sureklı kılo alıyorum dıkkat etmeme ragmen ama arada tatlı hamurısı yıyorum demekki hıc yememem gerekıyo :))bırde ole denıyımmm bakalım:)))

Çok özel bir diyet değil, yasaklar var onlar dışında porsiyon kontrollü herşey serbest,
yasaklar da hamur işleri, kızartmalar, paketlenmiş ürünler, bana kavrulmuş kuru yemişler de yasak, şekerli her şey, çikolata, yani kilo aldırması muhtemel herşey yasaklarım arasında:)
Yiyebileceklerimde, yumurta haşlanmış, süt, yoğurt, lor peyniri veya çökelek veya yağsız köy peyniri, bol yeşillik, sebze, çorba, baklagiller, et ürünleri de haşlanmış olarak, günde 6 dilim ekmek tam tahıllı.
bunun gibi...
Cok tesekkurederım:)))bende sureklı kılo alıyorum dıkkat etmeme ragmen ama arada tatlı hamurısı yıyorum demekki hıc yememem gerekıyo :))bırde ole denıyımmm bakalım:)))

canımcım . ben de yeni anlıyorum. eskiden olsa anlamazdım. bak 3. çocukta tecrube ettim artık.
uzmanlaştım.
ama aşağıda başı . tam kuşuma yakın yerde . seninki de öyledir büyük ihtimal. dönüyorlar belli bi haftadan sonra.
28 DE DÖNÜYORLAR YAZIYOR BACIM BENİMKİ döndümü onuda anlamadım :)
arada dalgalandıryor karnımı aahhh ahh başka yağmak istemediğim için tecrübe edemicem eli kolu neresi. geçen ilk bebeğini doğuran arkadaş ben anlıyodum diyo ben tuhafm demekki :))):anneadayı::KK70:

Kizlar sizce cati agrisi basladimi ?
benim yaklasik 2 haftadir var doktoruma 24unde gidince sorucam bildigin yuruyunce catilarim agriyor

Canım şöyle yapıcam; önce doğum iznimi kullanıcam 3 ay,biter bitmez 20 gün yıllık iznimi kullanıcam onun bitimine 1 gün kala kendi kadın doğum doktoruma gidip 10 gün rapor alıp kontrol yazdırıcam bitince bi 10 dün daha alıcam.sonrada psikiyatr ayarlayıp lohusa depresyonu diye 3 ay rapor alıcam.benm insan kaynaklarında yakın arkadaşım var o yönlendirdi bu şekilde.kendi doktorumda dedi git psiky al rapor kimse bişey diyemez dedi
canım öğretmen misin sende?

kızlar belki konusu olmuştur yada biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için paylaşmak istedim.

ilk çocuğa 300tl, ikinciye 400tl, üçüncüye 600tl muhabbeti için az önce bakanlığın danışma hattı ile görüştüm. Olay şundan ibaret;
15 mayıs 2015 tarihinden sonraki doğumları kapsıyor.
canlı doğum yaptıktan sonra --> doğum belgesi, annenin nüfus cüzdanı ve çocuğun nüfus cüzdanı ile birlikte aile ve sosyal politikalar bakanlığının il/ilçe müdürlüklerine gidiyoruz. orada bu konu ile ilgili birde form var onu doldurup bu 4evrakı teslim ediyoruz. ödeme annenin adına ptt şubelerine yatırılıyor.
ilk ödemeler henüz başlamamış, temmuz da başlayacakmış. Bilginize... :)

2 aydır felan göğüslerimin uçları çok kötü ağrıyor acıyor . bu şekilde nasıl emzircem .başına böyle birşey gelen varmı .doktora sorcaktm unuttum

Back