• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar ultrason yalnis yapar mi acaba:KK57:
Dun annem bisey söyledi dunden beri onu dusunuyorum
Diyor ki bi kadin hamileymis bebek dogana kadar kiz dediler erkek cikti
Kiz erkek farketmez ama ben herseyi pembe aldim kiz bebek icin kiyafetler aldim erkek olursa onlari mi giydirecrgm onu dusunuyorum:KK70:
ya daha demin iş yerinde aynı muhabbet oldu. göbeğim öne doğru çok çıktı her gören erkek mi diye soruyo hayır kız diyorum bide iddia ediyolar yok yok kesin erkek bak görürsün diye:KK48: ya dedim herşeyi pembiş aldım yapmayın Allah aşkına:21: ay sağlıklı olsunda yeterki minnoşlar:nazar:

ya daha demin iş yerinde aynı muhabbet oldu. göbeğim öne doğru çok çıktı her gören erkek mi diye soruyo hayır kız diyorum bide iddia ediyolar yok yok kesin erkek bak görürsün diye:KK48: ya dedim herşeyi pembiş aldım yapmayın Allah aşkına:21: ay sağlıklı olsunda yeterki minnoşlar:nazar:
Ay Amin canim en önemlisi saglikli olmalari :KK46:

Ama ben kendimi kiza cok alistirdim annem hep belkide erkek diyor bende hayir o kiz diyorum :-)

Kizlar sizce cati agrisi basladimi ?
benim yaklasik 2 haftadir var doktoruma 24unde gidince sorucam bildigin yuruyunce catilarim agriyor
Benim çok uzun zamandır ağrıyor canım. Doktora hep sordum hatta başka doktorlara da normalmis.. Bazı kişilerde son ayda baslarmis bazılarında daha erken baslarmis.. doğum kolay olur o zaman diye söylentiler olduğu için ben de kendimi öyle avutuyorum :) bugün ise gitmedim biraz temizlik yaptım şu an feci durumdayım şu anda :KK43:

Ayy ben kızımı emzirirken ellerimi ısırıyodum bi yandan 1 hafta çok acıdı sonra geçti.. Krem fayda ediyo baya onu sürmedipimde daha çok acıyo.. Size tavsiyem hastaneye giderken yanınızda götütün her emzirmeden önce yada sonra kremleyin bebeğe bi zararı yok öylede emebiliyo..

Benim çok uzun zamandır ağrıyor canım. Doktora hep sordum hatta başka doktorlara da normalmis.. Bazı kişilerde son ayda baslarmis bazılarında daha erken baslarmis.. doğum kolay olur o zaman diye söylentiler olduğu için ben de kendimi öyle avutuyorum :) bugün ise gitmedim biraz temizlik yaptım şu an feci durumdayım şu anda :KK43:
nasıl bişey bu çatı ağrısı?
benim leğen kemiğime doğru sağ taraf ağrıyor 2.-3. aydan beri. çatım mı şimdi o benim? :KK53:

depend diye bi hasta kilodu varmış.bikaç arkadaşım onla rahat ettim dedi.biraz araştırdım internette numune yolluyormuş 1 tane. eşlerine,kendilerine hatta kayınpeder kayınvalide vs istemişler gelmiş :)))))

Ozaman normalse iyi tatlim ya baya agriyor oda ondan sorayim dedim ;)

kızlar pişik için mustelanın pişik önleyicisini mi aldınız? pişik kremini mi? her ikisini mi?
pişik önleyici her gün kullanılan bişey mi acaba? zararlı olmasın? kimyasal sonuçta

Kiz erkek farketmez ama ben herseyi pembe aldim kiz bebek icin kiyafetler aldim erkek olursa onlari mi giydirecrgm onu dusunuyorum:KK70:
canm benim annem dogum yapana kadar erkek dediler kiz oldu bence tecrubeli dr yada frkli bir dr gitmek gerekir

OF VARDA işe yarıo diyen var yok diyen var herkez bişe diyo ömrüm tükendi hahah inş acımaz bu acıyla nası emerki içleri bile sızlıo bazen.
canim lansinoh diye bi krem var ise yariyor ama dohumdan 1 hafta once kullanmaya baslamak gerekir yoksa gogus ucu yarasi kacinilmaz ve cok aci bisey

hangi beden alıyorsunuz pijamalarınızı suan benim karnım cok büyük degil ama 2 aya dahada büyür suan L olur xl falan mı alsam ki
canim ben 2 dogum yaptim 2 sindede normal pjama takmi aldim ve herzamanki giydigim bedenden 1beden buyuk aliyorum cunku dogumdan sonra giyecegin icin gobeginn buyuklugu cok onemli degil bence lohosa pjamasini daha sonra kullanamazsin ama nornal takimi diger zamanlarda rahat kullanirsin diye düşünüyorum

bu yorumlardan çok sıkıldım
benim karnım sivri bana kız değildir erkektir karnın sivri diyorlar
hepsi sussun diye doğurasım var.

Back