- 8 Aralık 2014
- 1.580
- 2.110
- 108
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.221
BAŞLADIM İÇİYORUM HAPI ARTIK CANIMMsinirlenince insan gerçekten kasılıyor dikkat et boşver o densiz doktor yüzünden çocuğunu üzme.herşeyin bir anlatma şekli vardır.olsun içebilirsen içmeyi dene ilaç demir alacağın kaynakları arttır ve kendine dikkat et hepsi geçer gider canımmm.
60 İLE HAMİLE KALDIM SONRA 55 E DÜŞTÜM İLK 3 AYDA ŞUAN 63 KİLOYUM DOKTORUMA GÖRE 3 KİLO ALDIN DİYOR BANA GÖRE 8 KİLO ALDIMMMKaç kilo aldınız kızlar merak ediyorum bu kilolar bnde takıntı olmaya başladı
kızlar bn bi pijama tk ile bi gecelik aldım yeter diye düşünüyorm inş bi aksilik olmazsa 1 hadi 2 gece kalırız
[hangi beden alıyorsunuz pijamalarınızı suan benim karnım cok büyük degil ama 2 aya dahada büyür suan L olur xl falan mı alsam ki
Millet deli bosver cnm sen calisma sartlari,parasizlik...vb delirtti insanlri:)heee hee de gec sen. Sen gtmezsen saglik bakanligi mahveder cnku ondan illa gecksin diogeçen AY gitiğimde dr sağlık ocağına gitme bir daha kan aldırma demişti gelmicem dedimde olmaz ille gelcen dedi
hangi beden alıyorsunuz pijamalarınızı suan benim karnım cok büyük degil ama 2 aya dahada büyür suan L olur xl falan mı alsam kikızlar bn bi pijama tk ile bi gecelik aldım yeter diye düşünüyorm inş bi aksilik olmazsa 1 hadi 2 gece kalırız
bende hissetmiştim canım döndüğünü tekmeleri yukarıda hissetmeye basladım 2 gün sonra kontrle gittigimde doktora döndü herhalde dedim evet dönmüş dediya kuzum herkez döndü demiş ben dönüş hissetmedim annemde döndüğünü hissetcen dedi
acaba dönmedimi benimki ya ama hep aşağı iniyo elimle hafif kaldırıyorum
Benimki gecen aydan beri dönuk canim.dr rahim agzi mesafesine bakiyor zaten oyle bir risk olsa apar topar dikis atiliyor ya da hormon ilaclari veriliyorBenim kızım da iki gün önceki kontrolde dönmüş görünüyordu.Başı sol altta, ayaklar sağ üstteydi.Biraz tedirgin oldum açıkçası.14 cm lik bir miyomum olduğu için normal doğum şansım yok. Baş aşağı pozisyon alması her an gelebileceği anlamına mı gelir ki? Korkuyorum erken gelirse diyeVar mı aynı durumu yaşayan?
Yokcnm bende hissetmedim dondugunu ama donmusya kuzum herkez döndü demiş ben dönüş hissetmedim annemde döndüğünü hissetcen dedi
acaba dönmedimi benimki ya ama hep aşağı iniyo elimle hafif kaldırıyorum
Evet yaaa bende o yuzden alamiyorum.hangi beden alicam diyehangi beden alıyorsunuz pijamalarınızı suan benim karnım cok büyük degil ama 2 aya dahada büyür suan L olur xl falan mı alsam ki
doktoruna sormalısın arkadaşım. önemli bi şey değildir bence. ama ilerlerse sor mutlakaarkadaşlar bugün sağ elimin orta parmağnın ucunda bi uyuşukluk var sabahtan beri geçmiyo hani uzun süre kan gitmezde böyle karıncalı gibi olur ya öyle neden acaba bilen yaşayan var mı ya ? çok önemsemeyim dedim ama iğne batırsam hissetmicem sanki
ya ben daha kaburgalarımda hissetmiyorum boyum uzun ondan olabilir mi acababen de tekmeleri artık kaburgalarımda hissediyorum. totosunu dayıyor göbeğimin tam orta yerine. bazen ittirip dışarı çıkartıyor totoyu. çok hoşşş
Aleyküm slm cnm evet bende aynı hafta dayım aynı şikayetler bemdede var cnm rabbim korusun bebeklerimizi inşallah iyi olurlar sağlıklı kucamıza alırız cnmSelamun Aleykum arkadaslar.Ben 30. Haframdayim ALLAH'in izniyle.Mide yanmalarim,bacakta kramplar,kasık agrilari cok var ve karnim hep sert.Gecen acile gittim sancimdan bebek ters dönmüstü.Nst de sancı gòzükmedi.Böyle sikayetleri olan varmi.Yatakta dönemiyorum bile dönerken kasıklarim feci agriyo.Bide merdiven cıkmakta cok zorlanıyorum
ben 7 kilo aldım cnm çok şükür çok almadımKaç kilo aldınız kızlar merak ediyorum bu kilolar bnde takıntı olmaya başladı
Tmm cnm tşkler pazartesi allah izin verirse dr gidecem sorim cnmCnm adi celestone chronodose süspansiyon ama dr bana ikiz olduğu için verdi dr demeden alma bnce
bende 3 kilo aldım, çok belli olmuyordu hamileliğim ama birkaç gündür kilo almamama rağmen şiştim,karnım bayağı büyüdü.takıntı yapmamak lazım hamileliğin tadını çıkartın yeşim hanımKaç kilo aldınız kızlar merak ediyorum bu kilolar bnde takıntı olmaya başladı
benimde kramplarım arttı uykuda yakalıyor özellikle,çok ağrı çekiyorum gündüz de bacaklarımdan artık hareketler kısıtlanıyor...Selamun Aleykum arkadaslar.Ben 30. Haframdayim ALLAH'in izniyle.Mide yanmalarim,bacakta kramplar,kasık agrilari cok var ve karnim hep sert.Gecen acile gittim sancimdan bebek ters dönmüstü.Nst de sancı gòzükmedi.Böyle sikayetleri olan varmi.Yatakta dönemiyorum bile dönerken kasıklarim feci agriyo.Bide merdiven cıkmakta cok zorlanıyorum
Çok özel bir diyet değil, yasaklar var onlar dışında porsiyon kontrollü herşey serbest,Merhabalar...nasıl bir diyet uyguluyosunuz ogrenebılırmıyım....
merhaba ,magnezyum vericektir benimde bacaklarımda uyuşma oluyordu çalıştığım ve sürekli oturduğum için geceleri uyuyamıyordum.magnezyumla geçti.Magvital diye bir sandoz var bana iyi gelmişti. Kramp ve ağrılar için bire bir. İstersen doktorundan da onay alıp kullanabilirsin. Herhangi bir yan etkisi yok.
bende 10 kilo aldımben 7 kilo aldım cnm çok şükür çok almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?