2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

BAŞLADIM İÇİYORUM HAPI ARTIK CANIMM

geçen AY gitiğimde dr sağlık ocağına gitme bir daha kan aldırma demişti gelmicem dedimde olmaz ille gelcen dedi
Millet deli bosver cnm sen calisma sartlari,parasizlik...vb delirtti insanlri:)heee hee de gec sen. Sen gtmezsen saglik bakanligi mahveder cnku ondan illa gecksin dio

Son düzenleme:
ya kuzum herkez döndü demiş ben dönüş hissetmedim annemde döndüğünü hissetcen dedi
acaba dönmedimi benimki ya ama hep aşağı iniyo elimle hafif kaldırıyorum
bende hissetmiştim canım döndüğünü tekmeleri yukarıda hissetmeye basladım 2 gün sonra kontrle gittigimde doktora döndü herhalde dedim evet dönmüş dedi

Benimki gecen aydan beri dönuk canim.dr rahim agzi mesafesine bakiyor zaten oyle bir risk olsa apar topar dikis atiliyor ya da hormon ilaclari veriliyor

doktoruna sormalısın arkadaşım. önemli bi şey değildir bence. ama ilerlerse sor mutlaka

merhaba arkadaşlarr
herkes iyi inşallah

Aleyküm slm cnm evet bende aynı hafta dayım aynı şikayetler bemdede var cnm rabbim korusun bebeklerimizi inşallah iyi olurlar sağlıklı kucamıza alırız cnm

Kaç kilo aldınız kızlar merak ediyorum bu kilolar bnde takıntı olmaya başladı
bende 3 kilo aldım, çok belli olmuyordu hamileliğim ama birkaç gündür kilo almamama rağmen şiştim,karnım bayağı büyüdü.takıntı yapmamak lazım hamileliğin tadını çıkartın yeşim hanım

benimde kramplarım arttı uykuda yakalıyor özellikle,çok ağrı çekiyorum gündüz de bacaklarımdan artık hareketler kısıtlanıyor...

Merhabalar...nasıl bir diyet uyguluyosunuz ogrenebılırmıyım....
Çok özel bir diyet değil, yasaklar var onlar dışında porsiyon kontrollü herşey serbest,
yasaklar da hamur işleri, kızartmalar, paketlenmiş ürünler, bana kavrulmuş kuru yemişler de yasak, şekerli her şey, çikolata, yani kilo aldırması muhtemel herşey yasaklarım arasında:)
Yiyebileceklerimde, yumurta haşlanmış, süt, yoğurt, lor peyniri veya çökelek veya yağsız köy peyniri, bol yeşillik, sebze, çorba, baklagiller, et ürünleri de haşlanmış olarak, günde 6 dilim ekmek tam tahıllı.
bunun gibi...

Magvital diye bir sandoz var bana iyi gelmişti. Kramp ve ağrılar için bire bir. İstersen doktorundan da onay alıp kullanabilirsin. Herhangi bir yan etkisi yok.
merhaba ,magnezyum vericektir benimde bacaklarımda uyuşma oluyordu çalıştığım ve sürekli oturduğum için geceleri uyuyamıyordum.magnezyumla geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…