• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canımcım . ben de yeni anlıyorum. eskiden olsa anlamazdım. bak 3. çocukta tecrube ettim artık.
uzmanlaştım.
ama aşağıda başı . tam kuşuma yakın yerde . seninki de öyledir büyük ihtimal. dönüyorlar belli bi haftadan sonra.
Benimde aynı hatta arada bi popişini bi çıkarıyor bende seviyorum:)

ya kuzum herkez döndü demiş ben dönüş hissetmedim annemde döndüğünü hissetcen dedi
acaba dönmedimi benimki ya ama hep aşağı iniyo elimle hafif kaldırıyorum :KK51::KK48::KK46:
cnm bazen bende hissetmiyorum döndüğünü ama bu sefer çk net hissttim.sende hissedersin merak etme

Bende 78 halime kaldım 4 yada 5 kilo verdim ilk dört ayda. Sonraki 4 haftada 4 kilo birden aldım. Tabiki doktor kızdı. Sonraki kontrolde 1.5 kilo aldım. Şimdi kontrolden 3 hafyı geçti 2 kilo aldım sanırım.yani toplamda 9- 10 falan. Ama şimdi kendimi durduramıyorum herşeyi yemek istiyorum şekerde çıktı zaten. İnsülin de kullanıyorum. Suyumda fazlaymış zaten napıcam bilemiyorum.

Arkadaslar ultrason yalnis yapar mi acaba:KK57:
Dun annem bisey söyledi dunden beri onu dusunuyorum
Diyor ki bi kadin hamileymis bebek dogana kadar kiz dediler erkek cikti
Kiz erkek farketmez ama ben herseyi pembe aldim kiz bebek icin kiyafetler aldim erkek olursa onlari mi giydirecrgm onu dusunuyorum:KK70:

Back