- 20 Ağustos 2013
- 434
- 651
- 158
- Konu Sahibi ayse1234512
- #37.181
Herkese günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım tümü değilşekercim . benim profildeki tüm albumler görünüyor mu yoksam. gizli yapmıştım emme.
Canım çk iyi oldu bu bilgi almama gerek kalmadı ozaman.sadece gece pedi alıyım ozamanCanım bizim hastanede bebek bezi gibi hasta bezi ile bezliyorlar merak etme hasta bezi de alma hastane veriyor hemşire gece için olan pedlerden aldırdı zaten doğum yaptığım gece kaldım ertesi gün akşam üstü çıktım
gece yatmadan sür cnm bir kere yeterli çünkü baya nemlendiriyoGÜNDE KAÇ KERE KULLANILACAK CANIM BİLİYORMUSUN BEN ALMIŞTIM BAŞLARIM ARTIK O ZAMAN
bence psikolojini bozan o kişiyi şikayet et seninle böyle konuşamaz manyakmıdır nedir.kızlar geçen hafta sağlık ocağına kan tahlili yapılmıştı dün sonucunu aldım demirim çok düşük çıktı ve kadın doğum doktorum vitamin ilacı kullanamadığımı biliyordu mide bulantım olduğu için demir ilacında kullanamazsın diye vermedi ama aile hekimim bana bağırdı çağırdı ilaç kullanamadım diye yok ben iyi anne olamazmışım çocuğa eziyet etmişim yok böyle yaparsam ya çoçuk düşermiş ya da çocuğum 1 kilo anca doğurururmuşum dünden beri moralim çok bozuk eşiminde
geceden beri karnıma bacaklarıma kramplar giriyor ve bacaklarım adet sancısı çektiğimm gibbi ağrıyordu gecebence psikolojini bozan o kişiyi şikayet et seninle böyle konuşamaz manyakmıdır nedir.
stres üzüntüden söylenmicek şeyler söylemiş ciddiyim sağlık bakanlığını ara şikayet et psikolojimi bozdu diye terbiyesiz.geceden beri karnıma bacaklarıma kramplar giriyor ve bacaklarım adet sancısı çektiğimm gibbi ağrıyordu gece
Cnm izmir ole yagmur sel felaket gozukuodu 3 hafta once damlamadi bile:)günaydın kızlar...
cuma izmire yolculuk başlıyor hava durumuda yağış gösteriyor bahtsız bedevi diye bana derler hahahaha
Alla alla banada cok zayifsin,biraz kg alman gerekli diyordu her ay 1 kg aliyorum die. Druma soledim gayet iyi aliyorsun benden iyimi bilecek bu benim uzmanlik alanim ki kendisi dr bile degil demisti.siskonun tekidor dedi hakikaten hmsire bayaa kiloluydu,kiskanmis seni dedi:)demirin cok dusuk demisti gayet iyi demisti dr.um. deli oluyor bazilari cani sikilmis sana sarmis:)kızlar geçen hafta sağlık ocağına kan tahlili yapılmıştı dün sonucunu aldım demirim çok düşük çıktı ve kadın doğum doktorum vitamin ilacı kullanamadığımı biliyordu mide bulantım olduğu için demir ilacında kullanamazsın diye vermedi ama aile hekimim bana bağırdı çağırdı ilaç kullanamadım diye yok ben iyi anne olamazmışım çocuğa eziyet etmişim yok böyle yaparsam ya çoçuk düşermiş ya da çocuğum 1 kilo anca doğurururmuşum dünden beri moralim çok bozuk eşiminde
geceden beri karnıma bacaklarıma kramplar giriyor ve bacaklarım adet sancısı çektiğimm gibbi ağrıyordu gece
Canim doktorun magnezyum vermedi mi? Genelde magnezyum eksikliginden kramp girer.Selamun Aleykum arkadaslar.Ben 30. Haframdayim ALLAH'in izniyle.Mide yanmalarim,bacakta kramplar,kasık agrilari cok var ve karnim hep sert.Gecen acile gittim sancimdan bebek ters dönmüstü.Nst de sancı gòzükmedi.Böyle sikayetleri olan varmi.Yatakta dönemiyorum bile dönerken kasıklarim feci agriyo.Bide merdiven cıkmakta cok zorlanıyorum