2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben bakıyorum baskı yapıyor hafif göbeğin altından kaldırıyorum bakıyorum cadı yukarlarda oynuyo kasığım yumuşuyo

Dogru diyorsun canim.birkac gundur yuruyemiyrm yagmur var.cok saol

valla ben bakıyorum baskı yapıyor hafif göbeğin altından kaldırıyorum bakıyorum cadı yukarlarda oynuyo kasığım yumuşuyo
benim cadı da hep kasıklarımı karıştırıyor. taaa aşağılarda hareket ediyor. tövbe yarabbim. çıkmaya yakın yerlerde geziyor.

Aslinda cok da kilo almadim ya. 5kilo aldm ben.ilk aylardan beri var.dr normal dio ama kimsede boyle sikayet duymadm.pztsi kontrolum var bi daha sorayim bari.legen kemiginin oradan mi cikiyordu cocuk? Oralarin kemikleri mi genisliyor aylardir acabaaa

slm kızlar hastane için tek çanta mı hazırlıyorsunuz iki çanta mı nasıl yaptınız hazırlıklarınızı??
tek çanta.
ilk doğumda 24 saat kaldım hastanede
2. doğumda 8 saat kaldım.
bu doğumda da inşallah uzun kalmam. çok bi eşyaya gerek yok.

hastane çıkışı . ıslak mendil, çorap , terlik, gecelik, pjama, bebek bezi, külot kendime, ped 1 paket tamamdır.

Aslinda cok da kilo almadim ya. 5kilo aldm ben.ilk aylardan beri var.dr normal dio ama kimsede boyle sikayet duymadm.pztsi kontrolum var bi daha sorayim bari.legen kemiginin oradan mi cikiyordu cocuk? Oralarin kemikleri mi genisliyor aylardir acabaaa

aynı şey bende de var bide sırt üstü yatma artık deyince gece bi sağ yat bi sol yat oda çok kemiklerimi ağrıtmaya başladı sabah kalktığımda zor yürüyorum bacaklarıma vuruyo bazen ağrısı
Evet ya ama en cok sabahlari agriyor sanki kopacak ya bu dogumda da böyle agrir mi ki cok agrirsa nasil doguracagm ben onu dusunuyorum hep

Ped normal adet pedi mi?

Evet canim bebisle annenin kani uyumazsa o zaman igne yapiyorlar
ama uyusmazlik bu bebege degil ikinciye zarar vere bilir onun icin

aaa herkes çanta hazırlıklarına baslamış bn daha baslamadm okullar 2 hafta snr kapanıyo bnmde daha fazla vaktim kalıcak o zmn hazırlıyım diyorm zaten daha kendime pijama dışında bişi almadm

Evet canim mantikli fazla yatmiyoruz insallah oyle olur

benimde kan uyuşmazlığı testim negatif çıktı ama yinede tedbir için iğne vuruldu. her doktorun düşüncesi ayrı demek

bebeklere hastane çıkışı dışında baska takım da koymak lazım mı ki bnde hiç bilmiyorm ne kdr ne koymalıyızz
Bende doktora sordum bisey söylemedi doguma hazirlik kursunda ögrenirsin diyor
Dogum yapacagim hastanede sordum
hastanede veriyorlar ama eve gitmek icin bikac parca esya getirebilirsin dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…