2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDINN KIZLARR BİZDE SAĞLIK OCAĞINDA KAN VERDİK KALP ATIŞINI DUYDUM BEBİŞİMİNN

inşallah dediğin gibidir canım burda hastanede yok offf valla korkudan dişlerimi şeyimi sıkarak duruyorum iki gündür çenem ağrıdı sürekli orada bu kadar baskı hiç olmamıştı ya şimdi hala aynı oturtmuyo bile düşün. Birde benim bebeğim pek hareketli değildir Benimkinin duruşu sırtı bana dönük kafası aşağı dönük yan yatıyo yüzü aşağıya bakıyodu geçen haftaki kontrolde değişti mi bilmiyorum

KUZUM benimkide kasıklara oturdu elimle hafif hafif masaj yapar gibi kaldırdım yukarı doğru çıktı göbeğin oralara öyle yap

Dün eve gidince ayaklarımı duvara dayadım belki yukarı kayar diye yok Allah yukarı göbeğime doğru gelmiyo illa aşağıda tepinecek yürümek oturabilmek ne mümkün elimle kaydırmaya çalışsam zarar vermem dimi bi de onu deneyim bakalım sağol ya

CNMMM Allah yar ve yardımcın olsunn inşşşş bütün testlerden başarıyla geçer miniğimiz sorunsuz gçer bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine
Canım sana yazamadım Gökbay bey sayesinde oğlum yaşıyor şimdi inşallah Allahın izniyle daha iyi olacak erken müdahale edilmeseymiş anne karnında ölüyormuş bebekler ve annede tabi 7 dakika içinde geldi hastaneye biz daha önce gitmiştik tabi o gelene kadar doğumhane hazırlığı yapıldı nöbetçi çocuk doktoru hazırlığını yaptı doğum 01:40 da çatala çıktım çeyrek kala doktor geldi 01:50 de oğlum geldi tam ikide de ben çıktım doğumhaneden ebelere kalsa sezaryen dediler doktorun Gökbay bey olduğunu söyleyince hımm onun prosedürünü bilemiyoruz dediler düşün zaten ilk normal doğumu orda ben oldum sanırım eşi çıkmadı ebeler kürtaj için anestezi uzmanını arayalım dedi doktor hayır bekleyeceğiz dedi ne olursa olsun vazgeçme Gökbay hocadan

kuzum kusura bakmadım da senın onları yazdıgın saatte işte olduğumdan benim için ulaşılmazdı
Sizi zayiflaticam ben karar verdim:)) boyle bebise yarayan size kg aldirmayan seyleri ballandira ballandira anlaticam aksamlari kosarak gidip yapicaksiniz:)sonra ne ödem ne kg... rahat rahat ohhhh:)

Gunaydin hamisler
bisey sorcam ya su cati kemigi agrisini hafifletecek bisey var mi uykudan uyaninca yataktan kalkamiyorum cok kötu agriyor

Canım dün gittim doktora bebek Allaha şükür dik oturan pozisyonunu değiştirmiş kafa sol altta ayaklar sağ üstte çapraz gibi duruyo zaten tekmelerden de öle hissetmeye başlamıştım.suyuna baktı normal dedi,bide yine ultrasonla rahim ağzında açılma olmuşmu diye baktı çok şükür normal açılma olmamış.normalde bu tip şeyler doğuma bikaç hafta kala daha çok olur senin erken oldu oyüzden dikkat et kendini ve vücudunu dinle dedi yine böyle bişey olursa hele de adet sancısı gibi sancı ağrı kramp olursa kesinlikle hiç beklemeden acilen arıyosun beni dedi.Erken doğum başlama riski olursa ne kadar erken gelirsen okadar durdurma şansımız artar dedi ama suyunu patlatırsa iş işten geçer erken doğum olur dedi.Sende üzme canını o akşam ben doktorun dediği gibi sol tarafıma yatıp dinlendim yavaş yavaş çocuk dönmeye başladı ve o baskıda ertesi güne tamamen geçti sende bol bol dinlendir kendini hala rahatsızlık hissedersen sende bekleme mutlaka git doktora

Helal olsun dr a gercekten
Allahim hep böyle iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah bizleri
Hep dualarimizdasinz canim.sabah aksam aklim hep sizde.her sey guzel olacak insallah

Bnmki de en son gittigimde dinmemisti.bu birkac gundur cok hareketli ve kasiklarima agri yapoyor.ayrica kizlar benim cok akintim oluyor bazen cok sulu.ciddi birsey midir acaba?

cnm Allah korumuş ikinizide çok şükür atlatmışsınız.Gökbay hoca normal doğum konusunda gerçekten uzman ve kesinlikle sezeryan taraftarı değil.hiç bırakmam doktoru şehr değiştirse bile giderim peşinden.benm sıkıntılı test dönemlerinde de çok moral verdi kolay atlatmamı sağladı..inşş seninde yavrun biran önce toparlar güle oynaya çıkarsınız hastaneden dualarımız hep seninle

Gunaydin hamisler
bisey sorcam ya su cati kemigi agrisini hafifletecek bisey var mi uykudan uyaninca yataktan kalkamiyorum cok kötu agriyor
aynı şey bende de var bide sırt üstü yatma artık deyince gece bi sağ yat bi sol yat oda çok kemiklerimi ağrıtmaya başladı sabah kalktığımda zor yürüyorum bacaklarıma vuruyo bazen ağrısı

Bebeklerimizin pozisyonu ayn sanırım daha çok erken gelmesinler şimdi yaaa benim doktorum Ankara'da ya olmadı hafta sonu bolca dinleneyim geçmezse pzt ildeki özel doktora giderim bi de o baksın. Bende bebeğin yaptığı baskı var kendiliğinden ağrıyan bi yerim yok çok şükür Allahım mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine vakti saati geldiğinde hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin benimkini ayrıca Ankara'da eşimin yanındayken doğurmamı nasip etsin

aynı şey bende de var bide sırt üstü yatma artık deyince gece bi sağ yat bi sol yat oda çok kemiklerimi ağrıtmaya başladı sabah kalktığımda zor yürüyorum bacaklarıma vuruyo bazen ağrısı
Saga sola yatarken bacak arana yastik koy canim
Benim de cok agriyordu boyle hafifledi.

Kizlar benim ilk 2-3aydan beri belimin sag tarafi yatarken kalkarken vs coook agriyor.bazen sag bacagimi kipirdatamiyrm.normal mi acaba?

Saga sola yatarken bacak arana yastik koy canim
Benim de cok agriyordu boyle hafifledi.

Kizlar benim ilk 2-3aydan beri belimin sag tarafi yatarken kalkarken vs coook agriyor.bazen sag bacagimi kipirdatamiyrm.normal mi acaba?
Selam canım benimde öyleydi kilo aldıkça ağırlaşıyoruz ve ağrı belden bacaklara siyatik şeklinde yayılıyor bunun tek çözümü hergün en az yarım saat yürümek ilk bir hafta zorlanıyorsun ama sonradan alışıyorsun ve ağrılarda azalıyor imkanın varsa yürü derim

Benim kanim negatif canim
bizim kiz da kani babasindan almis pozitifmis
o da ikinci cocuga zarar vermemesi icin uyusmazlik ignesi yapiyorlar
EVET cnım benimde negatif babamız pozitif bizim testimiz negatif çıktı bu kızında negatif olduğu anlamına mı geliyorki acaba.
benim geçen hafta bakıldı negatif iğneye gerek yok dediler.
öyle kapandı konu.
eğer dedi pozitif çıksaydı iğne yapcaktık dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…