• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bodrum park resort otel canim
teşekkür ederim kuzum
bugün eşim oteli aradı sordu rezervasyon da belirtmiştik hamile olduğumu bize havuza yakın oda vermişler havuzun da her gün temizlendiğini rahatlıkla girebileceğimi anlatmışlar inşallah dedikleri gibi çıkar

hamişler bebişim sol yumurtada ama benim sag göğsümün altında ara ara ağrıya benzer acı hissediyorum sizlerdede varmı ?

yaptım canım birazda yürüyünce yukarı çıktı sanırım oturunca benimki aşağı iniyo o yüzden yürüyüş önemli diyolar galiba şimdi yukarılarda çok şükür şeyimi rahat bıraktı babası oğlumda meraklı benim gibi diyo:KK70:

HAHAHAHA koptum allah seni benimde oturunca çok oluyor kaldır elinle bişecik olmaz bal yavrular kıpır kıpır hanfendimiz bugün

Evet canim bebisle annenin kani uyumazsa o zaman igne yapiyorlar
ama uyusmazlik bu bebege degil ikinciye zarar vere bilir onun icin
cnm benim bildiğim doğunca iğne oluyordu 28. haftada olduğunu yeni duydum doğduktan sonra aynı değilse vuruyolar onuda öyle sanıyodum

kızlar bende hastane çantasını hazırlamadım ama kendim için aldıklarımdan yazıyım;2 yazlık lohusa pijaması 1 lohusa gecelik 1 ince yazlık sabahlık.2 emzirme sutyeni 2 ayrı bedende,hamile külotu birkaç tane,ayrıca petli lohusa tek kullanımlık kulotlardan,göğüs ucu kremi,göğüs pedi,göğüs koruyucu plastik kalkan,süt pompası,süt torbası,emzirme önlüğü ve minderi aklıma gelenler bunlar bide diş fırçası macunu havlu vs kişisel bakım şeyleri falan koyarım çantaya terlik toka tarak falan derken yeter heralde :KK49:onun dışında aklıma geldikçe alıyorum eksikleri

kızlar bende hastane çantasını hazırlamadım ama kendim için aldıklarımdan yazıyım;2 yazlık lohusa pijaması 1 lohusa gecelik 1 ince yazlık sabahlık.2 emzirme sutyeni 2 ayrı bedende,hamile külotu birkaç tane,ayrıca petli lohusa tek kullanımlık kulotlardan,göğüs ucu kremi,göğüs pedi,göğüs koruyucu plastik kalkan,süt pompası,süt torbası,emzirme önlüğü ve minderi aklıma gelenler bunlar bide diş fırçası macunu havlu vs kişisel bakım şeyleri falan koyarım çantaya terlik toka tarak falan derken yeter heralde :KK49:onun dışında aklıma geldikçe alıyorum eksikleri
lansinohmu aldın kremi cnm.
ben lohusa kilo almıyım diyorum normal büyük alayım pet alırım ayrıyeten koyarım dyorum olurmu

lansinohmu aldın kremi cnm.
ben lohusa kilo almıyım diyorum normal büyük alayım pet alırım ayrıyeten koyarım dyorum olurmu
aynen canım lansinoh aldım.olur canım bende şuan normallerin bıraz buyugunu kullanıyorum dogumdan sonrada öyle yapılabılır bende nolur nolmaz dıye aldım bulunsun dıye

aynen canım lansinoh aldım.olur canım bende şuan normallerin bıraz buyugunu kullanıyorum dogumdan sonrada öyle yapılabılır bende nolur nolmaz dıye aldım bulunsun dıye
nerden aldın cnm kaça bende bitane alsammı bilemiyorum.
pedi kalın büyük boymu alcaz ya sen ne aldın

nerden aldın cnm kaça bende bitane alsammı bilemiyorum.
pedi kalın büyük boymu alcaz ya sen ne aldın
eczaneden almıştım ama fiyatı aklımda kalmadı cnm 25-30 tl civarı bişeydi sanırım.ben sanırım orta boydu direk pedli lohusa kulodu diye aldım ama ayrı ped alıcaksanda arkadaşım hasta pedleri diye eczanelerde kalın ped satılıyomuş onlardan al demişti

Back