- 4 Nisan 2010
- 816
- 826
- 408
- Konu Sahibi ayse1234512
- #36.681
@erfat23 ve @maviden sonra pembe den de ses yok.. Ses verin arkadaşlar..
bende merak ediyorum ya iyidirler kendileri de bebişleride inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@erfat23 ve @maviden sonra pembe den de ses yok.. Ses verin arkadaşlar..
bende merak ediyorum ya iyidirler kendileri de bebişleride inşallah
teşekkür ederim kuzumbodrum park resort otel canim
canım dualarımıZ sizinle hayırlısıyla test sonuçlarınız çok güzel çıkacakHerkese günaydın bugün paşam bazı testlerden geçecekmiş dualarınızda bizede yer verin hayırlı cumalar olsun
yaptım canım birazda yürüyünce yukarı çıktı sanırım oturunca benimki aşağı iniyo o yüzden yürüyüş önemli diyolar galiba şimdi yukarılarda çok şükür şeyimi rahat bıraktı babası oğlumda meraklı benim gibi diyo
bende öyle biliyordum size gerek yok dedi ya bende anlamadım.Canim sen igneyi doktoruna bir kez daha sor negatif ciksa bile koruma daha yüksek oldugu için 28. Haftada yapiliyor
cnm benim bildiğim doğunca iğne oluyordu 28. haftada olduğunu yeni duydum doğduktan sonra aynı değilse vuruyolar onuda öyle sanıyodumEvet canim bebisle annenin kani uyumazsa o zaman igne yapiyorlar
ama uyusmazlik bu bebege degil ikinciye zarar vere bilir onun icin
lansinohmu aldın kremi cnm.kızlar bende hastane çantasını hazırlamadım ama kendim için aldıklarımdan yazıyım;2 yazlık lohusa pijaması 1 lohusa gecelik 1 ince yazlık sabahlık.2 emzirme sutyeni 2 ayrı bedende,hamile külotu birkaç tane,ayrıca petli lohusa tek kullanımlık kulotlardan,göğüs ucu kremi,göğüs pedi,göğüs koruyucu plastik kalkan,süt pompası,süt torbası,emzirme önlüğü ve minderi aklıma gelenler bunlar bide diş fırçası macunu havlu vs kişisel bakım şeyleri falan koyarım çantaya terlik toka tarak falan derken yeter heralde onun dışında aklıma geldikçe alıyorum eksikleri
Canım doğumla ilgili aklına ne takılıyorsa herşeyi. Normal doğum sürecini. Sezeryan sebeplerive sezeryanı, nefes egzersizleri, doğum sırasında rahatlatıcı masajlar filan 4 günlük bi kursinshaAllah canim
o kursta ne ögretiyorlar
Neleeeer neler :) aklına ne gelirse. Masajlar nefes egzersizleri vsNeler anlatiliyor?
göğüs ucunun çatlamaması için soğan sürmek iyi olurmuş duyan oldu mu daha öncelansinohmu aldın kremi cnm.
ben lohusa kilo almıyım diyorum normal büyük alayım pet alırım ayrıyeten koyarım dyorum olurmu
G
göğüs ucunun çatlamaması için soğan sürmek iyi olurmuş duyan oldu mu daha önce
aynen canım lansinoh aldım.olur canım bende şuan normallerin bıraz buyugunu kullanıyorum dogumdan sonrada öyle yapılabılır bende nolur nolmaz dıye aldım bulunsun dıyelansinohmu aldın kremi cnm.
ben lohusa kilo almıyım diyorum normal büyük alayım pet alırım ayrıyeten koyarım dyorum olurmu
Soğan canım nesine tiksindin ki :) o acıyı yaşamaktansa keşke işe yarasınokudum bende forumda. TİKSİNDİM AÇIKÇASI YA hemen geçmiş
nerden aldın cnm kaça bende bitane alsammı bilemiyorum.aynen canım lansinoh aldım.olur canım bende şuan normallerin bıraz buyugunu kullanıyorum dogumdan sonrada öyle yapılabılır bende nolur nolmaz dıye aldım bulunsun dıye
eczaneden almıştım ama fiyatı aklımda kalmadı cnm 25-30 tl civarı bişeydi sanırım.ben sanırım orta boydu direk pedli lohusa kulodu diye aldım ama ayrı ped alıcaksanda arkadaşım hasta pedleri diye eczanelerde kalın ped satılıyomuş onlardan al demiştinerden aldın cnm kaça bende bitane alsammı bilemiyorum.
pedi kalın büyük boymu alcaz ya sen ne aldın
Evet canim o igne iki defa yapiliyorCanim pazartesi test yaptirdim negatif cikti doktor haftaya persembe tekrar cagirdi testi tekrarlayip igne yapacagiz dedi