• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah dediğin gibidir canım burda hastanede yok offf valla korkudan dişlerimi şeyimi sıkarak duruyorum iki gündür çenem ağrıdı sürekli orada bu kadar baskı hiç olmamıştı ya şimdi hala aynı oturtmuyo bile düşün. Birde benim bebeğim pek hareketli değildir Benimkinin duruşu sırtı bana dönük kafası aşağı dönük yan yatıyo yüzü aşağıya bakıyodu geçen haftaki kontrolde değişti mi bilmiyorum

Dün eve gidince ayaklarımı duvara dayadım belki yukarı kayar diye yok Allah yukarı göbeğime doğru gelmiyo illa aşağıda tepinecek yürümek oturabilmek ne mümkün elimle kaydırmaya çalışsam zarar vermem dimi bi de onu deneyim bakalım sağol ya
valla ben bakıyorum baskı yapıyor hafif göbeğin altından kaldırıyorum bakıyorum cadı yukarlarda oynuyo kasığım yumuşuyo

Selam canım benimde öyleydi kilo aldıkça ağırlaşıyoruz ve ağrı belden bacaklara siyatik şeklinde yayılıyor bunun tek çözümü hergün en az yarım saat yürümek ilk bir hafta zorlanıyorsun ama sonradan alışıyorsun ve ağrılarda azalıyor imkanın varsa yürü derim
Dogru diyorsun canim.birkac gundur yuruyemiyrm yagmur var.cok saol

valla ben bakıyorum baskı yapıyor hafif göbeğin altından kaldırıyorum bakıyorum cadı yukarlarda oynuyo kasığım yumuşuyo
benim cadı da hep kasıklarımı karıştırıyor. taaa aşağılarda hareket ediyor. tövbe yarabbim. çıkmaya yakın yerlerde geziyor. :confused::confused::confused:

Selam canım benimde öyleydi kilo aldıkça ağırlaşıyoruz ve ağrı belden bacaklara siyatik şeklinde yayılıyor bunun tek çözümü hergün en az yarım saat yürümek ilk bir hafta zorlanıyorsun ama sonradan alışıyorsun ve ağrılarda azalıyor imkanın varsa yürü derim
Aslinda cok da kilo almadim ya. 5kilo aldm ben.ilk aylardan beri var.dr normal dio ama kimsede boyle sikayet duymadm.pztsi kontrolum var bi daha sorayim bari.legen kemiginin oradan mi cikiyordu cocuk? Oralarin kemikleri mi genisliyor aylardir acabaaa :KK70:

slm kızlar hastane için tek çanta mı hazırlıyorsunuz iki çanta mı nasıl yaptınız hazırlıklarınızı??
tek çanta.
ilk doğumda 24 saat kaldım hastanede
2. doğumda 8 saat kaldım.
bu doğumda da inşallah uzun kalmam. çok bi eşyaya gerek yok.
:confused:
hastane çıkışı . ıslak mendil, çorap , terlik, gecelik, pjama, bebek bezi, külot kendime, ped 1 paket tamamdır.

Aslinda cok da kilo almadim ya. 5kilo aldm ben.ilk aylardan beri var.dr normal dio ama kimsede boyle sikayet duymadm.pztsi kontrolum var bi daha sorayim bari.legen kemiginin oradan mi cikiyordu cocuk? Oralarin kemikleri mi genisliyor aylardir acabaaa :KK70:

aynı şey bende de var bide sırt üstü yatma artık deyince gece bi sağ yat bi sol yat oda çok kemiklerimi ağrıtmaya başladı sabah kalktığımda zor yürüyorum bacaklarıma vuruyo bazen ağrısı
Evet ya ama en cok sabahlari agriyor sanki kopacak ya bu dogumda da böyle agrir mi ki cok agrirsa nasil doguracagm ben onu dusunuyorum hep :KK43:

EVET cnım benimde negatif babamız pozitif bizim testimiz negatif çıktı bu kızında negatif olduğu anlamına mı geliyorki acaba.
benim geçen hafta bakıldı negatif iğneye gerek yok dediler.
öyle kapandı konu.
eğer dedi pozitif çıksaydı iğne yapcaktık dedi.
Evet canim bebisle annenin kani uyumazsa o zaman igne yapiyorlar
ama uyusmazlik bu bebege degil ikinciye zarar vere bilir onun icin

aaa herkes çanta hazırlıklarına baslamış bn daha baslamadm okullar 2 hafta snr kapanıyo bnmde daha fazla vaktim kalıcak o zmn hazırlıyım diyorm zaten daha kendime pijama dışında bişi almadm

tek çanta.
ilk doğumda 24 saat kaldım hastanede
2. doğumda 8 saat kaldım.
bu doğumda da inşallah uzun kalmam. çok bi eşyaya gerek yok.
:confused:
hastane çıkışı . ıslak mendil, çorap , terlik, gecelik, pjama, bebek bezi, külot kendime, ped 1 paket tamamdır.
Evet canim mantikli fazla yatmiyoruz insallah oyle olur

benimde kan uyuşmazlığı testim negatif çıktı ama yinede tedbir için iğne vuruldu. her doktorun düşüncesi ayrı demek

bebeklere hastane çıkışı dışında baska takım da koymak lazım mı ki bnde hiç bilmiyorm ne kdr ne koymalıyızz:KK76:
Bende doktora sordum bisey söylemedi doguma hazirlik kursunda ögrenirsin diyor
Dogum yapacagim hastanede sordum
hastanede veriyorlar ama eve gitmek icin bikac parca esya getirebilirsin dediler

Back