- 23 Haziran 2010
- 559
- 383
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #36.661
İi yapmışKizlar doguma hazirlik kurslarina giden var mi nasil bisey ne anlatiyorlar orda
doktor dun beni de yazdi kursa
Allah yardımcınız olsun canım.. Ayaz paşa güzelce geçsin testlerden.. bu mübarek günde dualar sizinle :)Herkese günaydın bugün paşam bazı testlerden geçecekmiş dualarınızda bizede yer verin hayırlı cumalar olsun
Canim sen igneyi doktoruna bir kez daha sor negatif ciksa bile koruma daha yüksek oldugu için 28. Haftada yapiliyoraa bizdede var kan uyuşmazlığı ama negatif çıktı test gerek yok iğneye dedi.
senin neden yapıldı test sonucun neydi?
inshaAllah canimİi yapmışbn gittim çokta fatdasını gördüm. En az benimki kadar verimli geçer canım inş
bnde alışveriş yaparken 10lu aldm snr kadın bide ucuz 5li takımlar var ebeye bunları veriyolar al snr da bunları giydirirsn dedi onları aldm dediğin gibi koyarım artık onları baska da bilmiyorm hazırlarken aklıma geldikçe koyarımBen bi onlu bi beşli hastane çıkışı koyacağım canım.. Onun içinde gerekli olanlar var nasılsa diye düşünüyorum :)
Canm doktor bana negatif ciksa igne yapilmayacak dediCanim sen igneyi doktoruna bir kez daha sor negatif ciksa bile koruma daha yüksek oldugu için 28. Haftada yapiliyor
Ne kadar sanslisin.keske burda da olsa oyle kurslar.bize de yaz buraya lutfen ne anlattiklariniBende doktora sordum bisey söylemedi doguma hazirlik kursunda ögrenirsin diyor
Dogum yapacagim hastanede sordum
hastanede veriyorlar ama eve gitmek icin bikac parca esya getirebilirsin dediler
İi yapmışbn gittim çokta fatdasını gördüm. En az benimki kadar verimli geçer canım inş
Canim pazartesi test yaptirdim negatif cikti doktor haftaya persembe tekrar cagirdi testi tekrarlayip igne yapacagiz dediCanm doktor bana negatif ciksa igne yapilmayacak dedi
@erfat ve @eylul deniz nasıllar acaba? ayaz paşa iyidir işallah , haber alan varsa bize de iletsin lütfen
Bende o ağrı uzun zamandır var canım.. Dönerken, yataktan kalkarken çok canım acıyor.. Böyle durumlarda normal doğum kolay olur diye rivayetler var.. Öyle avutuyorum kendimi ben deGunaydin hamisler
bisey sorcam ya su cati kemigi agrisini hafifletecek bisey var mi uykudan uyaninca yataktan kalkamiyorum cok kötu agriyor
Canım inşallah yoktur bişiy.. ama akıntıdan korkuyorum ben ya su azalması falan eğer devam ederse doktora gözük bence her ihtimale karşı..Bnmki de en son gittigimde dinmemisti.bu birkac gundur cok hareketli ve kasiklarima agri yapoyor.ayrica kizlar benim cok akintim oluyor bazen cok sulu.ciddi birsey midir acaba?
Bebek için bez, yenidoğan ıslak havlu, ağız mendili belki emzik (?) koyarım bir de.. Kendim için de gecelik ve pijama, lohusa külodu aklıma başka birşey gelmiyor şu anda.. Listeye bakmam lazım :) Pedi de hastane veriyormuş..bnde alışveriş yaparken 10lu aldm snr kadın bide ucuz 5li takımlar var ebeye bunları veriyolar al snr da bunları giydirirsn dedi onları aldm dediğin gibi koyarım artık onları baska da bilmiyorm hazırlarken aklıma geldikçe koyarım
kızlar bana bi paket geldi.
ana kucağı
ama ben sipariş etmedim.
acaba yanlış mı geldi diye düşünüyorum.
hep alışveriş yaptığım siteden gelmiş.
faturası benim üstüme
Sana gelmiştir canım o zaman.. Ya eşin falan birisi hediye aldı ya da her zaman alışveriş yaptığın site müşteri jesti yaptı :)kızlar bana bi paket geldi.
ana kucağı
ama ben sipariş etmedim.
acaba yanlış mı geldi diye düşünüyorum.
hep alışveriş yaptığım siteden gelmiş.
faturası benim üstüme
Evet canim rahim genisledikce legen kemikleri de acilip doguma hazirlaniyor diye biliyorum ben. Agrilar da ya bu yuzden yada hep yana yatmaktan oluyor sanirim.Aslinda cok da kilo almadim ya. 5kilo aldm ben.ilk aylardan beri var.dr normal dio ama kimsede boyle sikayet duymadm.pztsi kontrolum var bi daha sorayim bari.legen kemiginin oradan mi cikiyordu cocuk? Oralarin kemikleri mi genisliyor aylardir acabaaa
İŞTEN Mİ ÇIKIYORSUN YOKSA İZİNE Mİ ÇIKIYORSUN CANIMkızlar son iş günüm eşyalarımı falan toparlamaya başladım. garip bi hüzün kapladı içimi
valla ben bakıyorum baskı yapıyor hafif göbeğin altından kaldırıyorum bakıyorum cadı yukarlarda oynuyo kasığım yumuşuyo
darısı başımaaaizne canm, bir hafta yıllık izin sonra 32 haftalık oluyorum ve dogum iznine cıkıyorum. sonra dönmicem işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?