• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bi onlu bi beşli hastane çıkışı koyacağım canım.. Onun içinde gerekli olanlar var nasılsa diye düşünüyorum :)
bnde alışveriş yaparken 10lu aldm snr kadın bide ucuz 5li takımlar var ebeye bunları veriyolar al snr da bunları giydirirsn dedi onları aldm dediğin gibi koyarım artık onları baska da bilmiyorm hazırlarken aklıma geldikçe koyarım

Bende doktora sordum bisey söylemedi doguma hazirlik kursunda ögrenirsin diyor
Dogum yapacagim hastanede sordum
hastanede veriyorlar ama eve gitmek icin bikac parca esya getirebilirsin dediler
Ne kadar sanslisin.keske burda da olsa oyle kurslar.bize de yaz buraya lutfen ne anlattiklarini

Selam güzel anneler... Ayaz bebişe sağlık , erkenci bebişlerinde biraz daha kalmalarını diliyorum :)))
Annişler acaba süs olarak neler yapacaksınız, hastanede dağıtmak için olur, mevlütte gelenlere vermek için olur.. Var mı bununla ilgili araştırmalar yapan

kızlar bana bi paket geldi.
ana kucağı
ama ben sipariş etmedim.
acaba yanlış mı geldi diye düşünüyorum.
hep alışveriş yaptığım siteden gelmiş.
faturası benim üstüme

@erfat ve @eylul deniz nasıllar acaba? ayaz paşa iyidir işallah , haber alan varsa bize de iletsin lütfen :110:
erfat23 erfat23 ve maviden sonra pembe maviden sonra pembe den de ses yok.. Ses verin arkadaşlar..
Gunaydin hamisler:anneadayı:
bisey sorcam ya su cati kemigi agrisini hafifletecek bisey var mi uykudan uyaninca yataktan kalkamiyorum cok kötu agriyor :KK12:
Bende o ağrı uzun zamandır var canım.. Dönerken, yataktan kalkarken çok canım acıyor.. Böyle durumlarda normal doğum kolay olur diye rivayetler var.. Öyle avutuyorum kendimi ben de :KK45:
Bnmki de en son gittigimde dinmemisti.bu birkac gundur cok hareketli ve kasiklarima agri yapoyor.ayrica kizlar benim cok akintim oluyor bazen cok sulu.ciddi birsey midir acaba?
Canım inşallah yoktur bişiy.. ama akıntıdan korkuyorum ben ya su azalması falan eğer devam ederse doktora gözük bence her ihtimale karşı..
bnde alışveriş yaparken 10lu aldm snr kadın bide ucuz 5li takımlar var ebeye bunları veriyolar al snr da bunları giydirirsn dedi onları aldm dediğin gibi koyarım artık onları baska da bilmiyorm hazırlarken aklıma geldikçe koyarım
Bebek için bez, yenidoğan ıslak havlu, ağız mendili belki emzik (?) koyarım bir de.. Kendim için de gecelik ve pijama, lohusa külodu aklıma başka birşey gelmiyor şu anda.. Listeye bakmam lazım :) Pedi de hastane veriyormuş..

kızlar bana bi paket geldi.
ana kucağı
ama ben sipariş etmedim.
acaba yanlış mı geldi diye düşünüyorum.
hep alışveriş yaptığım siteden gelmiş.
faturası benim üstüme
Sana gelmiştir canım o zaman.. Ya eşin falan birisi hediye aldı ya da her zaman alışveriş yaptığın site müşteri jesti yaptı :)

Aslinda cok da kilo almadim ya. 5kilo aldm ben.ilk aylardan beri var.dr normal dio ama kimsede boyle sikayet duymadm.pztsi kontrolum var bi daha sorayim bari.legen kemiginin oradan mi cikiyordu cocuk? Oralarin kemikleri mi genisliyor aylardir acabaaa :KK70:
Evet canim rahim genisledikce legen kemikleri de acilip doguma hazirlaniyor diye biliyorum ben. Agrilar da ya bu yuzden yada hep yana yatmaktan oluyor sanirim.

valla ben bakıyorum baskı yapıyor hafif göbeğin altından kaldırıyorum bakıyorum cadı yukarlarda oynuyo kasığım yumuşuyo

yaptım canım birazda yürüyünce yukarı çıktı sanırım oturunca benimki aşağı iniyo o yüzden yürüyüş önemli diyolar galiba şimdi yukarılarda çok şükür şeyimi rahat bıraktı babası oğlumda meraklı benim gibi diyo:KK70:

Back