2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım umarım önemli bi şey değildir doktorunu aradın mı

korkma canım ,bır ilaçla tedavı edılebılecek seyler bunlar git ki simdiden için rahatlasın sonra daha da sıkıntı yapmasın

CAnım bence önemli bişey hem kendi dr una hemde kalp damara git derim allah korusun.

doktorlar sitesinde kadın doğuma yazdım.
şimdi kalp damar cerrahisine de yazacağım aynı şikeyeti.
bakalım ne der.
cevap veirrlerse genelde doktora görünün diyorlar ya .bakalım.

Günaydın arkadaşlar dün benim bebiş sanki çıkacakmış gibi aşağıya vuruyo devamlı demiştim ya eve gittiğimde de devamlı alt tarafta bi baskı aradım doktorumu anlattım durumu bebek ters dönmüştür hemen sol tarafına yat dinlen 1 saate geçmezse acil gel suyunu patlatır dedi Allaha şükür dinlendikçe pozisyonu değiştirmeye başladı sanırım tekmeler daha sağ sol kasıklarıma doğru olmaya başladı çocuk çok hareketli diye sevinirken bu seferde yerinde durmayacak galibaşuan iyi gibiyim ama içim rahat etmedi bugun gidicem kontrole bi baksın nedir ne değildir

Günaydın gebeler Rubik ne oldu test yaptırmıştım hayırlı haberlerdir işallah

canım çok şükür şeker testimde sıkıntı çıkmadı açlık 85 tokluk 110 :)

canım geçmiş olsun ihmal etme biran once gıt doktora

kuzu günaydın gördün kıızını şeker sonucunu falan nasıl durumlar

canım sonuclar gayet ıyı sadece bıraz enfeksıyon cıktı ondada grıp falan olmuştumya ondandır dedı. kızımın gelısımı cok ıyı şükür 1274 gr olmuş kuzucum.

progestan kullanıyordum onu bıraktırdı doktor.

ödemler içinde tuzu azalt 2-3 saatte bır 15-20 dk yuru, geniş kıyafetler giy, haftada iki kere tansıyonunua baktır dedi.

Allah zamanında eline almayı nasip etsin canum

ÇOK SEVİNDİM kuzum harika.
tansiyona baktırcan da sonuca göre napcan bişe dedimi.
sana dediklerini bende uygulayayım ozaman.
birde sen 27+ kaçtasın benim kız 27+3 de gittim 1036 gr dı dr gayet güzel günüyle uyumlu demişti ama senin kız baya iri benimkinin o haftasına bakarsak acaba benimki ii değilmi diye düşündüm bian

Benimde sana benzer durum oldu kasıklarımda çok fena agrı hissettim sıpacık dönmüş meğersem bugün biraz daha hafif ama yeni pozisyona alışıyoruz korkma annesi yaramaz bıdıklar heralde bizimkiler doğuncada böyle olurlarsa yandık sanırım

maşallah kuzucum.

bu sabah sağlık ocağına ugradım.
kan ve idrar tahlili yaptı. hepsi normal
tansiyonum ölçtü
9-5 çıktı.
biraz şaşırdı ama normali bu dedim
o zaman sıkıntı yok dedi

maşallah kuzucum.

bu sabah sağlık ocağına ugradım.
kan ve idrar tahlili yaptı. hepsi normal
tansiyonum ölçtü
9-5 çıktı.
biraz şaşırdı ama normali bu dedim
o zaman sıkıntı yok dedi
ya kuzum benimde normalde düşüktür ama hamileyken 5 olunca kaldırmıyor kafam.
benim şaşırmıyorlar duyunca hamilelikte iyi diyolar

ben dün izinn aldım bir gece öncesii saatt 4 e kadar gezdim için dün gün boyu uyudumm oo yeni doğmuş bebek gibiyimmm
Bende doğum izni için gün sayıyorum 1 ay var benim.doğum 27 temmuz gözüküyo en son.biran önce geçsinde evimde sereserpe yayılayım

dün acile gittim kızlar hani sulu akıntı var demiştim ya.üniversite hastanesinin hepsi asistandı sanırım bayanların alttan muayene etti açılma varmı diye bişey olmaz dimi sakıncalımı acaba.nts ye bağladılar sancı yok açılmada yok ama sızıntı varmı diye test falan yapmadılar.eczanelerde aminyon sızıntı testi oluyomuş ped şeklinde ondan alıp kendim yapıcam bugün

zaman yaklaştıkça doğumdan korkmaya basladım kızlar. normal dogum istiyorum ama nası olacak bakalım. bu hafta izne çıkıyorum ya dogum hazırlık kursuna falan mı gitsem dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…