- 20 Ağustos 2013
- 434
- 651
- 158
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #36.461
Canım umarım önemli bi şey değildir doktorunu aradın mıkızlar 3 gün önce ayak parmağımda damar kasıldı. kramp gibi oldu. ertesi gün parmağımın o bölgesine kan oturdu ve morardı
7 ay önce de yine sol elimin işaret parmağı öyle olmuştu. damar şişmişti patlayacak gibi
3 dakika kadar aşırı bi ağrı oldu. sonra geçti.
ertesi gün o parmağım da morarmıştı.
bugün sağlık ocağına uğradım. kan pıhtılaşmasına bakıldı. normal değerler.
kalp damar cerrahisine gitmelisin denildi.
kadın doğumcuna söyle dedi doktor.
korkma canım ,bır ilaçla tedavı edılebılecek seyler bunlar git ki simdiden için rahatlasın sonra daha da sıkıntı yapmasınbilemiyorum ki canım. çok aşırı bi ağrı oluyor kısa süre . inşallah önemli bi şey değildir. korkuyorum açıkcası.
sonra kan oturması damardan kan sızdığını gösteriyor. zaten damar aşırı şişiyor ağrı ile . o ara kan sızdırıyor tahminimce. tıkanıklık mı ne bilemedim ki.
yok canım aramadım.Canım umarım önemli bi şey değildir doktorunu aradın mı
bilemiyorum ki canım. çok aşırı bi ağrı oluyor kısa süre . inşallah önemli bi şey değildir. korkuyorum açıkcası.
sonra kan oturması damardan kan sızdığını gösteriyor. zaten damar aşırı şişiyor ağrı ile . o ara kan sızdırıyor tahminimce. tıkanıklık mı ne bilemedim ki.
kuzu günaydın gördün kıızını şeker sonucunu falan nasıl durumlargünaydınnnnnn hatunlar :)
Günaydın gebelerRubik ne oldu test yaptırmıştım hayırlı haberlerdir işallah
canım geçmiş olsun ihmal etme biran once gıt doktorakızlar 3 gün önce ayak parmağımda damar kasıldı. kramp gibi oldu. ertesi gün parmağımın o bölgesine kan oturdu ve morardı
7 ay önce de yine sol elimin işaret parmağı öyle olmuştu. damar şişmişti patlayacak gibi
3 dakika kadar aşırı bi ağrı oldu. sonra geçti.
ertesi gün o parmağım da morarmıştı.
bugün sağlık ocağına uğradım. kan pıhtılaşmasına bakıldı. normal değerler.
kalp damar cerrahisine gitmelisin denildi.
kadın doğumcuna söyle dedi doktor.
kuzu günaydın gördün kıızını şeker sonucunu falan nasıl durumlar
Allah zamanında eline almayı nasip etsin canumGünaydın arkadaşlar dün benim bebiş sanki çıkacakmış gibi aşağıya vuruyo devamlı demiştim ya eve gittiğimde de devamlı alt tarafta bi baskı aradım doktorumu anlattım durumu bebek ters dönmüştür hemen sol tarafına yat dinlen 1 saate geçmezse acil gel suyunu patlatır dediAllaha şükür dinlendikçe pozisyonu değiştirmeye başladı sanırım tekmeler daha sağ sol kasıklarıma doğru olmaya başladı çocuk çok hareketli diye sevinirken bu seferde yerinde durmayacak galiba şuan iyi gibiyim ama içim rahat etmedi bugun gidicem kontrole bi baksın nedir ne değildir
ben dün izinn aldım bir gece öncesii saatt 4 e kadar gezdim için dün gün boyu uyudumm oo yeni doğmuş bebek gibiyimmmgünaydınnn kızlarrrr...haftasonu gelsin artıkk işe gitmek çokkk zorrr
ÇOK SEVİNDİM kuzum harika.canım çok şükür şeker testimde sıkıntı çıkmadı açlık 85 tokluk 110 :)
canım geçmiş olsun ihmal etme biran once gıt doktora
canım sonuclar gayet ıyı sadece bıraz enfeksıyon cıktı ondada grıp falan olmuştumya ondandır dedı. kızımın gelısımı cok ıyı şükür 1274 gr olmuş kuzucum.
progestan kullanıyordum onu bıraktırdı doktor.
ödemler içinde tuzu azalt 2-3 saatte bır 15-20 dk yuru, geniş kıyafetler giy, haftada iki kere tansıyonunua baktır dedi.
Benimde sana benzer durum oldu kasıklarımda çok fena agrı hissettim sıpacık dönmüş meğersem bugün biraz daha hafif ama yeni pozisyona alışıyoruz korkma annesi yaramaz bıdıklar heralde bizimkiler doğuncada böyle olurlarsa yandık sanırımGünaydın arkadaşlar dün benim bebiş sanki çıkacakmış gibi aşağıya vuruyo devamlı demiştim ya eve gittiğimde de devamlı alt tarafta bi baskı aradım doktorumu anlattım durumu bebek ters dönmüştür hemen sol tarafına yat dinlen 1 saate geçmezse acil gel suyunu patlatır dediAllaha şükür dinlendikçe pozisyonu değiştirmeye başladı sanırım tekmeler daha sağ sol kasıklarıma doğru olmaya başladı çocuk çok hareketli diye sevinirken bu seferde yerinde durmayacak galiba şuan iyi gibiyim ama içim rahat etmedi bugun gidicem kontrole bi baksın nedir ne değildir
haklısın.günaydınnn kızlarrrr...haftasonu gelsin artıkk işe gitmek çokkk zorrr
maşallah kuzucum.canım çok şükür şeker testimde sıkıntı çıkmadı açlık 85 tokluk 110 :)
canım geçmiş olsun ihmal etme biran once gıt doktora
canım sonuclar gayet ıyı sadece bıraz enfeksıyon cıktı ondada grıp falan olmuştumya ondandır dedı. kızımın gelısımı cok ıyı şükür 1274 gr olmuş kuzucum.
progestan kullanıyordum onu bıraktırdı doktor.
ödemler içinde tuzu azalt 2-3 saatte bır 15-20 dk yuru, geniş kıyafetler giy, haftada iki kere tansıyonunua baktır dedi.
bu sabah sağlık ocağına ugradım.ÇOK SEVİNDİM kuzum harika.
tansiyona baktırcan da sonuca göre napcan bişe dedimi.
sana dediklerini bende uygulayayım ozaman.
birde sen 27+ kaçtasın benim kız 27+3 de gittim 1036 gr dı dr gayet güzel günüyle uyumlu demişti ama senin kız baya iri benimkinin o haftasına bakarsak acaba benimki ii değilmi diye düşündüm bian
ya kuzum benimde normalde düşüktür ama hamileyken 5 olunca kaldırmıyor kafam.maşallah kuzucum.
bu sabah sağlık ocağına ugradım.
kan ve idrar tahlili yaptı. hepsi normal
tansiyonum ölçtü
9-5 çıktı.
biraz şaşırdı ama normali bu dedim
o zaman sıkıntı yok dedi
Bende doğum izni için gün sayıyorum 1 ay var benim.doğum 27 temmuz gözüküyo en son.biran önce geçsinde evimde sereserpe yayılayımben dün izinn aldım bir gece öncesii saatt 4 e kadar gezdim için dün gün boyu uyudumm oo yeni doğmuş bebek gibiyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?