- 7 Kasım 2013
- 51
- 29
- 18
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #36.221
Bende öyle tahmin ettim ama rapor alın sotuyorlar dediler kızlar bende randevu aldım doktordan haftaya rapor alabilmek için atatürk havalimanında bayağı soruyorlar dediler ne bileyim kafam karıştı :) evet senin işle ilgili sanırım baksana uçak seyahatlerin bayağı fazlaymış olsun kanat taksın gelsin kızın gelsinde :) maşallh diyelimCanim ben bugun izmir istanbul arasi yolculuk yaptim. Kimse rapor sormuyor. 31. Haftamda da istanbuldan izmire gidicem :) benim kizim dunyaya kanat takip gelicek :)
Canım bende selin diyorum içlerinden en yakın o geldi bana :)Ipek:10
Selin:2
Inci:2
Melek:0
Coooooooook tesekkurler kizlar
Isim isi zormus cidden
Fikir belirtmek isteyen baska arkadaslarvarsa yazabilirler
Iyi ki varsiniz
Opuldunuz
@_eyluldeniz_ canımmmmm dualarimiz seninle ve Ayaz la. Face e de uye oldum takipteyimsimdi zordur muhakkak,ne kadar anlatsan da, bizler ne kadar anlamaya calissak,empati yapsak da yasadigini en iyi sen bilirsin;insallah sonu guzel olacak. Eylul de merak ediyormus kardesini bak :) nasil bir sevgi seli var Ayaz a. Her sey guzel olacak arkadasim Allah in izniyle.
1500u buluyr bazen ınş olmaz canm sürekli kilo almaktan moralim iiice bozulducanım benim şekerim yüksek çıktı sıkı bi diyet verdi doktor ama bebeğin aynı zamanda iyi gelişmesi için 1700-1800 kalorilik yazıyorum dedi yani 1200 çok az değilmi sıkıntı olmasın Allah korusun
Selam kızlar faceye yazmak daha kolay olduğundan oraya yazmıştım arkadaşlar size iletmiş gördüğüm kadarıyla hepinize teşekkür ederim oğlum daha öncede gelmek istemişti zaten biliyorsunuz daha fazla tutamadık inşallah iyi olacak paşam sizler inşallah zamanında sağlıkla alırsınız kucaklarınıza bizde o zamana kadar buyur abilik taslarız artık :)
Facebooktan neden cikariliyor ben burdan cok giremiyorum diye esimin adresiyle giriyordum turkiyede kimsem yok sizleri takip ediyordum sorularim vardi acaba kim ilgileniyor
Canımmm hayırlı olsunnnnnn.inşş tez zamanda toparlanırr oğluşunnnn,seninde bol bol süt gelir inşş dualarımız hep seninleeeSelam kızlar faceye yazmak daha kolay olduğundan oraya yazmıştım arkadaşlar size iletmiş gördüğüm kadarıyla hepinize teşekkür ederim oğlum daha öncede gelmek istemişti zaten biliyorsunuz daha fazla tutamadık inşallah iyi olacak paşam sizler inşallah zamanında sağlıkla alırsınız kucaklarınıza bizde o zamana kadar buyur abilik taslarız artık :)
uyuşturucu iğne yapıyorlar canımcım kuşuna
ama yine de hissettim ben 2 bebeğimde de . çok bi acı değil ki.
kocccaaaman doğumdan çıkmışsın.
3.5kg bebek doğurmuşsun.
o dikiş sana vız geliyor şekerim.
bebeğin de sağlıkla doğmuş. gözün dikiş mikiş görmüyor.
anlatabiliyor muyum.
dikiş işin fasa fisosu.
korkulacak bi şey değil
canım o morxx değilMiaChivas dı o
kuzu bende sana yazıoydum zaz soru soruyor diyezaz86 kuzum benim müşteri hizmetlerine ben ürünün iadesini değil değişimini istiyorum diye belirttin mi? Bir de hangi şehirdeydin tatlım sen? Hani burdaysan görümcemle konuşayım kendisinin yapabileceği bişey var mı diye ama internetten alışveriş diyorsun bu durumda belirli şubeler bakmadığı için yardımcı olmak zor tatlım ama sen sikayetimvar.com ve benzeri her yerde bunu yaz yayınla hemen karşına gelirler istediğin çözümle. Koca kosfiler bile bana bu sayede tatil teklif etti düşün artık ben yine de görümceme danışırım tatlım. Yazdığını yeni gördüm kusura bakma lütfen...
bende artık korkuyorum acımıyo diyolardı ama belli var bi acıKııız ben korkarım kiii :S fasafiso demiş bi de
kuzu bende sana yazıoydum zaz soru soruyor diye
bende artık korkuyorum acımıyo diyolardı ama belli var bi acıacı olmasada hissetmek var ahh anam ahh bu çocuk burdan nası çıkacak ya girdide çıkması varya la :)
saol kuzum o senin temizliğinTatlım temiz kalpli olduğunu zaten biliyordum kanıtlamana gerek yoktu
Seviyorum tatlım seni de face açınca daha çok sevicem :)saol kuzum o senin temizliğinkız bana direk yazmış bende çözelim diye hemen sana yazim dedim hahahah
hahahah koptum gülmekten ben okadar açık yazamadıydım hahahha sen yazdın tatlı tatlı yemenin .......... hahahahhaValla girerken kolaydı da çıkışı fena... Acı biber gibi anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?