• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay hele o şeyleri komplikasyon falan Allah korusun hiç getirmiyorum aklıma:KK43:Ben ne yazık ki hamileliğimin başında rahatsızlanmıştım.. Hastaneye gittik testler yapıldı negatif çıkınca beni tomografiye aldılar ve aslında ben yeni hamileymişim o zaman testte çıkmamış.. İlk başlarda o kadar çok üzülüp ağladım ki bu yüzden.. Allahım sen bağışla diye çok dua ettim.. O yüzden belki de kötü şeyleri hiç getirmiyorum aklıma..

@erfat23 ten uzun süredir haber yok.. Arada uğrayıp ses verirdi aslında..

Allah hiçbirinizi korktuğumuza uğratmasın inşallah canım

kızlar mayıs annelerinin doğum hikayelerini okudum.
ula normal doğum yapanlar altdan dikiş atılırken hissettm acıdı demişler valla en tırsdığım şey
korkum arttı ya ben acımıyo sanıyordum uyuşturcklar sanıyordum :KK43:
günaydın yok yaaa daha neler
ne demek uyuşturulmadan yapmak insan bayılır acıdan olur mu öyle şey?
korkma canım sen

Gunaydin kizlar.ben de national da dakikada 4bebek diye bi program var arada ona denk geliyorum.genelde normal dogum yaptiriolar.kimi cok guzel bir hastanede kimi sadece kendini yetistirmis hemsirelerin oldugu hijyenik olmayan hastanelerde dogum yapiyor.ama.hala korkmuyorum normal dogumdan sanirim.

bir de ogretmen anneler ben suan 28+6yim.ne zaman calisir raporu almam gerek bi turlu hesap yapamadim.seminer donemine mi denk geliyor.

Gunaydin kizlar.ben de national da dakikada 4bebek diye bi program var arada ona denk geliyorum.genelde normal dogum yaptiriolar.kimi cok guzel bir hastanede kimi sadece kendini yetistirmis hemsirelerin oldugu hijyenik olmayan hastanelerde dogum yapiyor.ama.hala korkmuyorum normal dogumdan sanirim.

bir de ogretmen anneler ben suan 28+6yim.ne zaman calisir raporu almam gerek bi turlu hesap yapamadim.seminer donemine mi denk geliyor.
Evet canım seminere denk geliyor 32de aliyosun raporu

günaydın kızlar bugün doğum iznimin ilk günü :KK54:
evde yatak keyfi yapıyorum
sanki biraz canım sıkıldı gibi zor alışacağım herhalde evde durmaya
ilk günden sıkılırmı yaa bu saatte ne işin var da kalktınn :D saat 12 ye kadar uyurumm :KK76::21: neden erken ayrıldın ki işinde sıkıntrımı oluyordu ?

günaydın annecikler :KK68:

canım bana istanbul dönüşü hem uçuş kartını alırken hem uçak içinde sordular bi tanıdığımız uyarmıştı beni yine istanbul dönüşü raporu yok diye almamışlar alel acele rapor alıp sonraki uçağa yetişmişler falan yani bakarsın hiç soran olmaz ama diğer türlü sıkıntı yaşamaktansa yanınızda bulundurun derim

Tatlım doktor hem kaç haftalık olduğunu ve uçmaya sakıncası yoktur diye yazıyo hem de x ray den geçmesi sakıncalıdır diye yazıyo da zaten ordaki bayan güvenlik personeli alışmış direk yandan geçtim ben elle arama yapıyolar.

aynı ben:KK48: hadi videoları izlemeyim diyorum ama doğum hikayelerini meraktan okuyorum bazıları öle duygulu yazmış bide ağlıyorum okurken:cry: nat geo people kanalındada bebek doğumlarıyla ilgili bi program var ben açıyorum eşim kapatıyo izleme etkilenme diye:-)ama o dikiş olayı benide korkuttu zaten en kafama takılan oydu neyse allahın izniyle bebişi kucağıma alınca onun heycanıyla umursamam acıyı diye avutuyorum kendimi:-)
kuzum herkez bebeği alınca umursamadım demiş zaten
bende okurken ağlıyorum
bende nat geo izliyorum çok hoşuma gidiyor etkilenmiyorum hiç.
dikiş olaylarını gösterse korkarımda

Back