2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sorma ayaz sayesinde hepinz ayaklandınız bi anlamda iyi oldu hala erken diye düşünenler vardı durmuyor sıpalar içimizde hareketlile napıcakları belli olmaz kuzum stres yapmadan sakin ol hepsi hallolcak elbet sakince davran bigünde hepsi oluyor yeterki alabilme gücümüz olsun.
seninde bitecek en kısa zamanda merak etme.

kızlar yaa bn nedense hastane odasını süslemeyi düşünmedm hiç süs yapmasm ne olur yoksa yapmalı mıyım hastane süslü oda istersek fiyat değişiyo demişti ondan snr da gerek görmedm ama kendim mi balon filan götürsem

vallahi ben hele artık iyice sanki çocuk hep içimde kalacak hiç doğmayacak modundaydım sağolsun ayaz bebek beni kendime getirdi :)

ben evde yemek takımımın şık sürehisi var ona şerbet koycam kurdela bağlıcam alsana şık birşey kafamda tasarlarsam yarılamış olcam bende tasarlayamıyorum bir türlü.
VALLA kuzum şaka maka zamanımız kalmadı zaten zaman su gibi akıyor çünki.
Aynen canım zaman su gibi.. Benim eşyalarım annemde hala.. Artık bu panikle her fırsatta toparlayıp hazırlanacağım.. Şerbet için sebili bulabilirsem bulurum da bulamazsam çok da mühim değil bir de arkadaşlarım kurabiye yapacak.. ay çok iş var ya çok ben tam panik modunda..
Canım bikaç balon alıp süsleyebilirsin ekstradan ücret ödemeye gerek yok.. Biz Beşiktaşlı balonlarla süsleyeceğiz o aslında sadece..

Amaaann rabbim tez zamanda kucağına alıp da yuvana götürmeyi nasip etsin canım yaa E eyluldeniz58 herkesin yüreği pır pır şu an,sabırsız bücür hepimizi korkuttu :))

kızlar ben saatte 2 veya 3 kez hapşırıyorum girpten dolayı bir zararı olur mu bebekime yaa ????
Oturarak hapsir cnm ben hamileligimin basindan beri surekli hapsiriorum halilari bile kaldirdim.bir arkadasimin kese catlamisti son 3 ayini yatarak gecirmisti ssuyu siziyordu bebegin Ama bende de var surekli hapsirik dikkat ettinmi olmuor bir sey

Kizlar denize girebiliyor muyuz?
Biri evet desin
Ben dun girdim ama tampon taktim drum soylemisti.mis gibiydi valla:)ilk soguk geldi ciktim bebis üsür falan diye sonra bir baktim karni bnm kdr bir bayan rahat rahat girdi o girince bende usumez diye girdi.oturdum suyun icinde kalktim suyun sesini dinlettim ona elimle dalgalar yaparak.sonra bir uyudu bu hic hareket yok nassi rahatladiysa 3 saat sonra hafif kipirdadi aksam 9 gibi uyandi sagolsun:)hareket basladi

ben de haftaya gidiyorum tatile tampon nasıl bir gayda sağlıyor hiç kullanmadım daha önce enfeksiyonu mu engelliyor acaba

Kiyamammmm keyif yapmis bebis de ne guzel olmus :)

Canim bende 3 haftadir giriyordum. bana doktor tampon kullan felan dememisti :) bende kullanayim bari :)

Facede nicinizi hemen belirtmesseniz siliniyo çünkü kk da olmayanlarda ekleyebiliyo o yüzden rubikk ilgileniyo sanırım..

Facede nicinizi hemen belirtmesseniz siliniyo çünkü kk da olmayanlarda ekleyebiliyo o yüzden rubikk ilgileniyo sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…