- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.981
sorma ayaz sayesinde hepinz ayaklandınız bi anlamda iyi oldu hala erken diye düşünenler vardı durmuyor sıpalar içimizde hareketlile napıcakları belli olmaz kuzum stres yapmadan sakin ol hepsi hallolcak elbet sakince davran bigünde hepsi oluyor yeterki alabilme gücümüz olsun.olsun o kadar hazırlanmışsın ya, benim aldıklarımın hepsi ayrı bi yerde. daha bu akşam alacaklarım var. eee bunlar hep yıkanacak ütülenecek of offf ah ayaz bebek ah nasıl panik yaptırdın bana sen bugün :)
ben girdim valla ,önemli olan temiz olmasıKizlar denize girebiliyor muyuz?
Biri evet desin
kızlar yaa bn nedense hastane odasını süslemeyi düşünmedm hiç süs yapmasm ne olur yoksa yapmalı mıyım hastane süslü oda istersek fiyat değişiyo demişti ondan snr da gerek görmedm ama kendim mi balon filan götürsemOlsun canım sen büyük yükü atlattın.. Hastane süsleri de var dimi.. Odayı balonlarla süsleyeceğim.. Kapı süsünü hastane veriyormuş.. Aklımda başka şeyler de vardı misafirlere meyve suyu dağıtmak için sebil alayım diyordum mesela ama yok şu anda hastane odası falan çıktı kafamdan elzem şeyler olsun yeter diyorum :)
vallahi ben hele artık iyice sanki çocuk hep içimde kalacak hiç doğmayacak modundaydım sağolsun ayaz bebek beni kendime getirdi :)sorma ayaz sayesinde hepinz ayaklandınız bi anlamda iyi oldu hala erken diye düşünenler vardı durmuyor sıpalar içimizde hareketlile napıcakları belli olmaz kuzum stres yapmadan sakin ol hepsi hallolcak elbet sakince davran bigünde hepsi oluyor yeterki alabilme gücümüz olsun.
seninde bitecek en kısa zamanda merak etme.
Vallahi öyle oldu teşekkürler :))Neyse en azindan biseye vesile oldu msj im sevindim
ben evde yemek takımımın şık sürehisi var ona şerbet koycam kurdela bağlıcam alsana şık birşey kafamda tasarlarsam yarılamış olcam bende tasarlayamıyorum bir türlü.
Aynen canım zaman su gibi.. Benim eşyalarım annemde hala.. Artık bu panikle her fırsatta toparlayıp hazırlanacağım.. Şerbet için sebili bulabilirsem bulurum da bulamazsam çok da mühim değil bir de arkadaşlarım kurabiye yapacak.. ay çok iş var ya çok ben tam panik modunda..VALLA kuzum şaka maka zamanımız kalmadı zaten zaman su gibi akıyor çünki.
Canım bikaç balon alıp süsleyebilirsin ekstradan ücret ödemeye gerek yok.. Biz Beşiktaşlı balonlarla süsleyeceğiz o aslında sadece..kızlar yaa bn nedense hastane odasını süslemeyi düşünmedm hiç süs yapmasm ne olur yoksa yapmalı mıyım hastane süslü oda istersek fiyat değişiyo demişti ondan snr da gerek görmedm ama kendim mi balon filan götürsem
Amaaann rabbim tez zamanda kucağına alıp da yuvana götürmeyi nasip etsin canım yaa E eyluldeniz58 herkesin yüreği pır pır şu an,sabırsız bücür hepimizi korkuttu :))EYLÜL DENİZDEN HABER VAR KIZLAR.... FACE E YAZMIŞ..
"Çok sağolun kızlar süt gelmedi ilk denemede belli aralıklarla deneyeceğiz çıkınca hemen süt pompası alacağız hiç düşünmüyordum sözde bir tişört bir kapri pijamayla çıktım evden hiç bir şeye de ihtiyacım olmadı geldim soyundum ameliyat önlüğünü giydim sabaha kadar onla durdum bez bağladılar bebek bezi gibi sonra eşim ped aldı banyo yaptım giydim aynı kıyafetlerimi sonra eve gitti yedek çamaşır ve kıyafet getirdi oğlumuza 0 numara bez istemişler onu almış çok stres yapmayın çanta için sağlık olsun yeter"
Oturarak hapsir cnm ben hamileligimin basindan beri surekli hapsiriorum halilari bile kaldirdim.bir arkadasimin kese catlamisti son 3 ayini yatarak gecirmisti ssuyu siziyordu bebegin Ama bende de var surekli hapsirik dikkat ettinmi olmuor bir seykızlar ben saatte 2 veya 3 kez hapşırıyorum girpten dolayı bir zararı olur mu bebekime yaa ????
Kivide cok ii bir c vitamini cnmnasıl atlattın canımmmm ??? ben ılık suya limon sıkıyorum sadeceee onu içiyorum.
Ben dun girdim ama tampon taktim drum soylemisti.mis gibiydi valla:)ilk soguk geldi ciktim bebis üsür falan diye sonra bir baktim karni bnm kdr bir bayan rahat rahat girdi o girince bende usumez diye girdi.oturdum suyun icinde kalktim suyun sesini dinlettim ona elimle dalgalar yaparak.sonra bir uyudu bu hic hareket yok nassi rahatladiysa 3 saat sonra hafif kipirdadi aksam 9 gibi uyandi sagolsun:)hareket basladiKizlar denize girebiliyor muyuz?
Biri evet desin
Bende girdm cok rahatladkben girdim valla ,önemli olan temiz olması
ben de haftaya gidiyorum tatile tampon nasıl bir gayda sağlıyor hiç kullanmadım daha önce enfeksiyonu mu engelliyor acabaBen dun girdim ama tampon taktim drum soylemisti.mis gibiydi valla:)ilk soguk geldi ciktim bebis üsür falan diye sonra bir baktim karni bnm kdr bir bayan rahat rahat girdi o girince bende usumez diye girdi.oturdum suyun icinde kalktim suyun sesini dinlettim ona elimle dalgalar yaparak.sonra bir uyudu bu hic hareket yok nassi rahatladiysa 3 saat sonra hafif kipirdadi aksam 9 gibi uyandi sagolsun:)hareket basladi
faceDe qurupa arkadaslik isteyi atdim amma qaliba kabul edilmedimiyiler heralde canım tam bilmiyoruz sadece doğum yaptıgını söyledi dualarınızı bekliyor
evet kuzum dogurdu face deki grupta yazmış
Ben dun girdim ama tampon taktim drum soylemisti.mis gibiydi valla:)ilk soguk geldi ciktim bebis üsür falan diye sonra bir baktim karni bnm kdr bir bayan rahat rahat girdi o girince bende usumez diye girdi.oturdum suyun icinde kalktim suyun sesini dinlettim ona elimle dalgalar yaparak.sonra bir uyudu bu hic hareket yok nassi rahatladiysa 3 saat sonra hafif kipirdadi aksam 9 gibi uyandi sagolsun:)hareket basladi
Canim bende 3 haftadir giriyordum. bana doktor tampon kullan felan dememisti :) bende kullanayim bari :)Ben dun girdim ama tampon taktim drum soylemisti.mis gibiydi valla:)ilk soguk geldi ciktim bebis üsür falan diye sonra bir baktim karni bnm kdr bir bayan rahat rahat girdi o girince bende usumez diye girdi.oturdum suyun icinde kalktim suyun sesini dinlettim ona elimle dalgalar yaparak.sonra bir uyudu bu hic hareket yok nassi rahatladiysa 3 saat sonra hafif kipirdadi aksam 9 gibi uyandi sagolsun:)hareket basladi
canim @rubikkkk ilgileniyordu.yaa kızlar facede ki sayfayla kim ilgileniyor ben neden silindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?