2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben bugun izmir istanbul arasi yolculuk yaptim. Kimse rapor sormuyor. 31. Haftamda da istanbuldan izmire gidicem :) benim kizim dunyaya kanat takip gelicek :)

Turk hava yollarinda 28. Haftayla 35. Haftanin sonuna kadar kendi dr larindan aldiklari raporla seyahat edebilirler yzioda o yuzden,35 ten sonra almiyolar zaten ucaga diye biliyorum ben,hayirlisi artik Allah buyuktur
Canim ben surekli ucuyorum ayda 2 kere kesin ucaktayim. En sonda bugun izmirden istanbula geldim. Rapor vs sormadilar zaten kimse senin karnina bakipta bu kadin 30 haftaliktir diyemez herkesin karninin buyuklugu farkli. ama doktora gidrsen sana sunu soyler 1 hafta icinde muhtemel dogum beklenmiyor der ama garantide edemez :)
30. Haftamda yine ucaga binicem doktora kontrol amacli gidicem. Belki 36 da bile binebilirim :)

ben de haftaya gidiyorum tatile tampon nasıl bir gayda sağlıyor hiç kullanmadım daha önce enfeksiyonu mu engelliyor acaba
Evet canim regli kani nasil cikmiorsa disari iceride su girmesini engelliyor.arkadasimda hamile o da havuza giriyor dr.u oada soylemis tampon tak diye.rahat birsey anlamiyorsun taktiginda

Yaaaa benimde binmem gerekiyo iste sinavlarima gidip gelmeliyim mecburen gidicem baska bi sansim yok napiim,kabin kontrolumu yaptiriuosun yoksa x ray lardanmi geciosun aceba?

günaydın kızlar..
akşam hep eylülü düşündüm dua ettim.
eşim diyorki aman panikleme doğsa gider kıyafet alamam sanki diyor
hazırız biraz ne güzel dedim adam baya sakin.
bizimkide erken doğcak bence diyor bide delirtiyor beni.

Kizlar denize girebiliyor muyuz?
Biri evet desin

girilmeli ben sıyırma aşamasındayım 510 haziran arası izmirin havası yağarsa giremicem allah yardım etsin okadar yolu gitcem arabayla giremeden gelcem inş nasip olur olmazsada hava alırız napalım

biri eylüldenize ne olduda bi anda gitti doğum başladı diye sorsa face den güzel olur çatlıcam detayları öğrenemedik yahu

YAPTINMI ALIŞVERİŞ
günaydın canım

yaptım yaptım kaçar mı ooooo herşeyini aldım prensesimin :) acaba eksik bişey kalmışmıdır diye de düşünüyorum sabahtan beri. bu akşamda anneannemizin aldığı cicişleri eve getircez yarın yıkamaya başlar haftasonu da ütüler çantasını hazırlarım kısmet olursa

GÜLE GÜLE GİYMEYİ NASİP ETSİN MİNİK PRENSESİMİZE RABBİM DARISI BAŞIMA :))) İSMİNİ NE KOYACAKSINIZ KIZINIZIN CANIMM

biri eylüldenize ne olduda bi anda gitti doğum başladı diye sorsa face den güzel olur çatlıcam detayları öğrenemedik yahu

Günaydın canım. Eylül denizin gece kıvamlı kanlı bir akıntısı ve karın ağrısı oldu. Doktor Protestan başla devam ederse müdahale edicez demiş. Sonra gece devam etmiş demek ki bunu yazdıktan sonra doğum olmuş. Bebek eşinden ayrılmış meğer, doktorum hemen geldi 7 dk.da yanındaydı demiş.

Günaydın canım Facebook'ta olan arkadaşlar bize eylül_deniz'den haber gelirse iletir misiniz? Ayaz paşayı merak ediyoruz

Günaydın canım en son dün akşam yazdı, annemlwrdeyim herkes çok destek oluyor, sütüm henüz gelmedi. Gelirse yarın Ayaz'ın yanına giderken götürebilsem çok iyi olur yazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…