- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.961
sen agır gecirmişsin canımmm.. benim bogaz cok rahatsız etmiyor hafif gıcık var okadar.bol ıhlamur yattım ve tantum verde gargara günde bir en fazla 5 gün zaten 2 günde boğazlarım geçti ve burun için tuzlu su öyle rahatladım çok korktum ama birkerede minoset içtim ateş düşürücü okadar
kendimi kasmıyorumda sadece kasıgımı karnımı tutuyorumm. hapşırıgı tutmuyorum. kocaaaa kış bişey olmadı gecen sene de mayıs ayında bu sene de mayıs ayında yakalandımmm görüyon muu sen işi...olmaz canm kendini kasma sadece
Benm ikili kotu cikti anmiyo yaptirmadm dr iyi iti diyoda bu zamana kadar sormadim hic dawn s belirtisi varmi diye yarin soracam ama ins bi sorun cikmaz mutlu olarak cukarim
:)ama bizimki ağostus sonu onunki başı öyle düşünüp rahatlamak istiyorummm
evet almakla iş bitmiyo, yıkanacaklar o minnacık şeyler tek tek ütülenecek çanta hazırlanacak of offfffValla benim de kafam karıştı ki canım listeye bakıp duruyorum ama boş boş bakıyorum galiba.. Havlu battaniye falan da onları da annem almıştı benim.. Yıkayıp ütüleme işi var değil mi
Canım nasıl gözümde büyüyor zaten bilsen içimde sıkıntısı vardı şimdi erken doğum konusu da gelince iyice gözüm korktu.. Daha halılar yıkamaya gidecek, eşyalar yıkanacak.. Ütü işi eşimde.. Annemle yengem gelecek yardıma ama işte insanın panik olmaması elde değilcnm bişey söyliyimmi zor bi iş haberin olsun yıka ütüle baya vakit alıyor ki oda takım yapmadığım halde.
Canım arada sancılar oluyor bende de ama damar atması gibi değil o bebeğin hareketlerinde oluyor :) Herşeyde dikkatli olmak lazım onu gördük bugün..25+1 hamileyimama dünden beri karnımın alt bölümünde sancı gibi damar atması gibi birşey oluyo yaşayan tecrübe edeniniz var mı?İlk gebeliğim o yüzden biraz pimpirikliyim galiba
BENİM bile daha bitmedi ki ütülendi falan ama eksikler var para yok şuan. bakalım alıncaklarıda alabilirsem hafifledim baya.hastane odasını ben süslücem onun için bişeler alcam gezmem lazım. kafam biraz netleşti. bebeğin kıyafetler yıkandı bide temizlik kaldı halıları verdim. anneme iş yaptırınca vicdan azabı çekiyom nedendir bilmem ya uyuz bişe oldumCanım nasıl gözümde büyüyor zaten bilsen içimde sıkıntısı vardı şimdi erken doğum konusu da gelince iyice gözüm korktu.. Daha halılar yıkamaya gidecek, eşyalar yıkanacak.. Ütü işi eşimde.. Annemle yengem gelecek yardıma ama işte insanın panik olmaması elde değilsen bitirmişsin ne güzel darısı benim gibi olanların başına..
Canım arada sancılar oluyor bende de ama damar atması gibi değil o bebeğin hareketlerinde oluyor :) Herşeyde dikkatli olmak lazım onu gördük bugün..
aynen işte dün akşama kadar ev işi o bu bitmedi zor işmiş.evet almakla iş bitmiyo, yıkanacaklar o minnacık şeyler tek tek ütülenecek çanta hazırlanacak of offfff
kızlar bebişin kıyafetleri ve eşyaları için hangi deterjan ve yumuşatıcı tavsiye edersiniz yavaştan bende yıkama ütüleme işlerine başlasam iyi olacak sanırım
Olsun canım sen büyük yükü atlattın.. Hastane süsleri de var dimi.. Odayı balonlarla süsleyeceğim.. Kapı süsünü hastane veriyormuş.. Aklımda başka şeyler de vardı misafirlere meyve suyu dağıtmak için sebil alayım diyordum mesela ama yok şu anda hastane odası falan çıktı kafamdan elzem şeyler olsun yeter diyorum :)BENİM bile daha bitmedi ki ütülendi falan ama eksikler var para yok şuan. bakalım alıncaklarıda alabilirsem hafifledim baya.hastane odasını ben süslücem onun için bişeler alcam gezmem lazım. kafam biraz netleşti. bebeğin kıyafetler yıkandı bide temizlik kaldı halıları verdim. anneme iş yaptırınca vicdan azabı çekiyom nedendir bilmem ya uyuz bişe oldum
evet almakla iş bitmiyo, yıkanacaklar o minnacık şeyler tek tek ütülenecek çanta hazırlanacak of offfff
ben evde yemek takımımın şık sürehisi var ona şerbet koycam kurdela bağlıcam alsana şık birşey kafamda tasarlarsam yarılamış olcam bende tasarlayamıyorum bir türlü.Olsun canım sen büyük yükü atlattın.. Hastane süsleri de var dimi.. Odayı balonlarla süsleyeceğim.. Kapı süsünü hastane veriyormuş.. Aklımda başka şeyler de vardı misafirlere meyve suyu dağıtmak için sebil alayım diyordum mesela ama yok şu anda hastane odası falan çıktı kafamdan elzem şeyler olsun yeter diyorum :)
VALLA kuzum şaka maka zamanımız kalmadı zaten zaman su gibi akıyor çünki.Olsun canım sen büyük yükü atlattın.. Hastane süsleri de var dimi.. Odayı balonlarla süsleyeceğim.. Kapı süsünü hastane veriyormuş.. Aklımda başka şeyler de vardı misafirlere meyve suyu dağıtmak için sebil alayım diyordum mesela ama yok şu anda hastane odası falan çıktı kafamdan elzem şeyler olsun yeter diyorum :)
tab i kız kımınsının içinde tıpa var açıyormuşsun su gıdıyormuş da bence saçma kaldırıp dokulebılır sankı ne kadar su harcıcankı el kadar cocuga zaten ben kocama kaldırıp tasıtırım :)gider mi o ne yahu o küvette giderde mi oluyomuş :) ne cahil kalmışım be tüüühhhh bana
ah ahhhh benim 10 gündür bitmiyo, yerleşemedim halaaynen işte dün akşama kadar ev işi o bu bitmedi zor işmiş.
olsun o kadar hazırlanmışsın ya, benim aldıklarımın hepsi ayrı bi yerde. daha bu akşam alacaklarım var. eee bunlar hep yıkanacak ütülenecek of offf ah ayaz bebek ah nasıl panik yaptırdın bana sen bugün :)çanta değilde küçük bir hurca koydum ikimizinkiler yanyana şuanda 2 takım hastane çıkışı mendiller bana pijama TAKIMI koydum bezini koycam başka eksikler var bakalım kafam karışık
ilahi yaaaa,o küveti yerinden kaldırdırktan sonra dökmeye ne var varsın gidersz olsun eskiden giderlisi mi vardı. küvet bile yoktu leğenlerde yıkanırdı bebelertab i kız kımınsının içinde tıpa var açıyormuşsun su gıdıyormuş da bence saçma kaldırıp dokulebılır sankı ne kadar su harcıcankı el kadar cocuga zaten ben kocama kaldırıp tasıtırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?