• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GÜLE GÜLE GİYMEYİ NASİP ETSİN MİNİK PRENSESİMİZE RABBİM DARISI BAŞIMA :))) İSMİNİ NE KOYACAKSINIZ KIZINIZIN CANIMM
amiiinnn inşallah hepimizinkine nasip etsin inşallah rabbim. fikrimiz değişmezse inci düşünüyoruz, siz ne koyacaksınız ? bu ara ipek de hoşuma gitmeye başladı ama babamız inciye çok alıştı hangi ismi söylesem beğendiremiyorum :)

Günaydın canım. Eylül denizin gece kıvamlı kanlı bir akıntısı ve karın ağrısı oldu. Doktor Protestan başla devam ederse müdahale edicez demiş. Sonra gece devam etmiş demek ki bunu yazdıktan sonra doğum olmuş. Bebek eşinden ayrılmış meğer, doktorum hemen geldi 7 dk.da yanındaydı demiş.

ayyy anladım kuzum saol sayende öğreniyom herşeyi.
işte allah yazmış doğacağı günü kader kısmet.
inş biran önce düzelirler.

kızlar mayıs annelerinin doğum hikayelerini okudum.
ula normal doğum yapanlar altdan dikiş atılırken hissettm acıdı demişler valla en tırsdığım şey
korkum arttı ya ben acımıyo sanıyordum uyuşturcklar sanıyordum :(

ayyy anladım kuzum saol sayende öğreniyom herşeyi.
işte allah yazmış doğacağı günü kader kısmet.
inş biran önce düzelirler.

İnşallah canım, benim de aklım fikrim onlarda. Ama hiç kötü bir şey geçmiyor içimden. Geçen ağustosta benim arkadaşım da erken doğum yaptı 1900 gr.dı kızımız ağlaması kuvvetli hareketleri iyi diye kuvöze girmedi. Dün Eylül deniz de Ayaz'ın ağlaması kuvvetli yazmış, şimdi mamayla hızlı kilo alır hemen çıkar kuvözden gibime geliyor. Bol bol dua ediyorum

Günaydın kızlar, erfat23 erfat23 ten haberi olan var mı, bir iki haftadır yazmadı mı ben mi kaçırdım. Onun bebişi de küçüktü biraz ve erken doğum riski vardı merak ettim

ula normal doğum yapanlar altdan dikiş atılırken hissettm acıdı demişler valla en tırsdığım şey
korkum arttı ya ben acımıyo sanıyordum uyuşturcklar sanıyordum :KK43:

Onu ben başka yerlerde de okudum ve sanırım normal doğumun en korktuğum yeri o dikiş olayı :(

korkum arttı ya ben acımıyo sanıyordum uyuşturcklar sanıyordum :KK43:
kııızzz okuma öyle şeyler korkutma iyice kendini

Onu ben başka yerlerde de okudum ve sanırım normal doğumun en korktuğum yeri o dikiş olayı :KK43:
Ben hç okumuyorum doğumla ,lgili şeyler ,izlemiyorumda video falan.vakti zamanı gelince öğrenicez nasılsa.bilmediğim içinde cahil cesareti var biraz doğum korkutmuyo :KK25:

amiiinnn inşallah hepimizinkine nasip etsin inşallah rabbim. fikrimiz değişmezse inci düşünüyoruz, siz ne koyacaksınız ? bu ara ipek de hoşuma gitmeye başladı ama babamız inciye çok alıştı hangi ismi söylesem beğendiremiyorum :)
BİZ KIZIMIZA HİRA İSMİNİ KOYCAZ NASİP OLURSA

Günaydınlar herkese..
@_eyluldeniz_ in etkisinde kalmışım ki o kadar çok dün gece rüyama girdi ki ben çok nadir rüya görürüm ve bebekle ilgili bir rüya da görmemiştim.. Ben de doğum yapmıştım rüyamda çok kolay olmuştu, böyle bir rahatlık-rehavet vardı.. Rabbim hayırlara çıkarsın, herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..

Ben hç okumuyorum doğumla ,lgili şeyler ,izlemiyorumda video falan.vakti zamanı gelince öğrenicez nasılsa.bilmediğim içinde cahil cesareti var biraz doğum korkutmuyo :KK25:

Video ben de izlemiyorum ama pis bir huyum var gerekli gereksiz her şeyi okuyorum sonra panik oluyorum. Bilmemek bence de en iyisi, doğrusunu yapıyorsun. Kendime engel olamıyorum:(

kız herkez acımıyo diyodu okudum heycanla bişe duymam diye anam baktım acıyo demişler :KK43:
dahada bakmam aman ya
bakma bakma boşver, herşeyi çok bilmemek en iyisi, yanımda anlatan olursa bile bazen konuyu değiştirmeye çalışıyorum :) belki benim herşey çok kolay geçecekken durduk yere kendimi korkutmanın anlamı yok

canım hastanesıne gore degısıyor belkı senın hastanende uyusturur kı senın doktorun senı ne kadar ürkek oldugunu bılıyor bence uyuşturur yani yoksa senın çenen çekilmez:KK70::KK70:
aynen öyle geçen dedimki dr a ben normali bi denemek istiyorum tamam banane sen üstden bağır ben altdan alırım sorun değil dedi. alem kadın takmadı hiç.
ben iğne istediğimi söylerim sonda takılcaksa uyuşunca taksınlar falan filan anam daha neler diyesim var hahahha.
kız ben sezeryan mı olsam hiç uğraşmasam demeye başladım şimdiden korkum artıyor iyiydim ya ama tırsmalar başladı bu ara :)

Back