• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

EYLÜL DENİZDEN HABER VAR KIZLAR.... FACE E YAZMIŞ..

"Çok sağolun kızlar süt gelmedi ilk denemede belli aralıklarla deneyeceğiz çıkınca hemen süt pompası alacağız hiç düşünmüyordum sözde bir tişört bir kapri pijamayla çıktım evden hiç bir şeye de ihtiyacım olmadı geldim soyundum ameliyat önlüğünü giydim sabaha kadar onla durdum bez bağladılar bebek bezi gibi sonra eşim ped aldı banyo yaptım giydim aynı kıyafetlerimi sonra eve gitti yedek çamaşır ve kıyafet getirdi oğlumuza 0 numara bez istemişler onu almış çok stres yapmayın çanta için sağlık olsun yeter"
OOOOO İYİ OLSUNLARDA SÜT SONRA GELİRR

Kizlar yarin doktora gidecem 28*1olacam yarin dra dawn sendromlu belirtisi varmi diye soracam dua edinde bi sorun cikmasn

Ankara'dan yeni geldim arkadaşlar umarım herkes iyidir herşey yolundadır eylüldeniz den haber var mı bebek iyi mi yazdımı sonra bir şey? Sabah yolda okudum bende tam otobüse binmiştik Ayaz bebek doğdu diyince benim bir ter boşandı yüzümden aşağı tansiyonum düştü panik yaptım herhalde zor toparlandım ya Allahım sağlık versin hepimizin kuzularına inşallah
Dokunsan ağlayacağım ben de çıkmıyor hiç aklımdan.. Allah yardımcıları olsun.. İnsan bi taraftan onlar için üzülüp dua ediyor, diğer yandan kendisi için endişeleniyor.. Bu kadar hamilenin duası onlarla.. Kısa sürede sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkışını görürüz inşallah Ayaz bebeğin..
vallahi korku sardı beni duramam daha biran önce mesai bitsin alışveriş başlasın :)
Öğle arasında eksik bakmaya çıktım ben de korkudan.. İlk etapta elzem olanlar anne için pijama-gecelik, bebek için de hastane çıkışları, çıtçıtlı badiler.. Diğerleri sonradan da olur da bunları hazır etmek lazım:KK43:

Kizlar yarin doktora gidecem 28*1olacam yarin dra dawn sendromlu belirtisi varmi diye soracam dua edinde bi sorun cikmasn

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.. Bir sorun çıkmaz..

Testi daha önceden yapmak gerekmiyor muydu? Hafta olarak daha erken zaman diye biliyorum ondan sordum..

Ne demek canım haber aldıkça yazarım sana. Girmiş bu arada oğlunun yanına 40 cm.miş. Ciğerleri gelişsin diye iğne yapmışlar, ilk 72 saat çok önemli demiş doktoru. Sütümü sağmayı deneyeceğim inşallah gelir yazmış. Kalbimiz, dualarımız onunla tez vakitte toparlar inşallah.

AYY kıyamam saol cnım valla rahatlıyorum sen yazdıkça.
kıyamam ya allahım yardım etsin inşallah ikisinede kıyamam yavrum minnacıktır. :(

ay bende mınıcodan kuvet alcam su tası alcam:) onlar kaldı eksik ordan alabılecegım:) kuvetler 10 tl ama gıderı yok. giderli olanlar 20 küsürdü sanırım
gider mi o ne yahu o küvette giderde mi oluyomuş :) ne cahil kalmışım be tüüühhhh bana

bu hafta çıkamam akşamları temizlik yapıyoruz bahar temizliğindeyiz çarşamba günü ilk evlenme yıl dönümüm ztn anca diğerr haftaya kalır
bende senin gibi temizlik derdine ev taşıma derdine yok yerleşeyim derdine hep bebeğin ihtiyaçalrını erteledim al işte şimdi de doğumların başladığını görünce panikten ortalığı ayağa kaldırdım :) annemi eşimi 2 saattir rahat bırakmıyorum :)

Dokunsan ağlayacağım ben de çıkmıyor hiç aklımdan.. Allah yardımcıları olsun.. İnsan bi taraftan onlar için üzülüp dua ediyor, diğer yandan kendisi için endişeleniyor.. Bu kadar hamilenin duası onlarla.. Kısa sürede sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkışını görürüz inşallah Ayaz bebeğin..

Öğle arasında eksik bakmaya çıktım ben de korkudan.. İlk etapta elzem olanlar anne için pijama-gecelik, bebek için de hastane çıkışları, çıtçıtlı badiler.. Diğerleri sonradan da olur da bunları hazır etmek lazım:KK43:
sende bendensin :) benimde öğle arasında çıkıp bakabileceğim yerler olsaydı yakınımda çıkardım herhalde ama ben bebeğin haberini öğleden sonra okudum sahi yaaa. aklım karmakarışık ne alacağımı şaşırdım, hastane çıkışı çıtçıtlı birkaç da badi var ama ben çıkayım havlusunu çorabını şapkasını herşeyini alayımda bir makinelik olsun yarına da yıkarım

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.. Bir sorun çıkmaz..

Testi daha önceden yapmak gerekmiyor muydu? Hafta olarak daha erken zaman diye biliyorum ondan sordum..
Benm ikili kotu cikti anmiyo yaptirmadm dr iyi iti diyoda bu zamana kadar sormadim hic dawn s belirtisi varmi diye yarin soracam ama ins bi sorun cikmaz mutlu olarak cukarim

bende senin gibi temizlik derdine ev taşıma derdine yok yerleşeyim derdine hep bebeğin ihtiyaçalrını erteledim al işte şimdi de doğumların başladığını görünce panikten ortalığı ayağa kaldırdım :) annemi eşimi 2 saattir rahat bırakmıyorum :)
ama bizimki ağostus sonu onunki başı öyle düşünüp rahatlamak istiyorummm

kızlar ben saatte 2 veya 3 kez hapşırıyorum girpten dolayı bir zararı olur mu bebekime yaa ????

Cnm bende geçen hafta öyleydim kasılmam vardı aynen senin gibi suda eriyen magnezyum verdi artık olmuyor endişelenme normalmiş bunlar yalancı doğum kasılmalarıymış
öncelikle çok sağol canımm.. ben magnezyum kullanıyordum ama bu aralar ara verdim onun da etkisi olabilir..:KK58:

sende bendensin :) benimde öğle arasında çıkıp bakabileceğim yerler olsaydı yakınımda çıkardım herhalde ama ben bebeğin haberini öğleden sonra okudum sahi yaaa. aklım karmakarışık ne alacağımı şaşırdım, hastane çıkışı çıtçıtlı birkaç da badi var ama ben çıkayım havlusunu çorabını şapkasını herşeyini alayımda bir makinelik olsun yarına da yıkarım
Valla benim de kafam karıştı ki canım listeye bakıp duruyorum ama boş boş bakıyorum galiba.. Havlu battaniye falan da onları da annem almıştı benim.. Yıkayıp ütüleme işi var değil mi :KK43:

inşallah canım biraz rahatlatmaya çalışalım kendimizi hele ben burda bir başıma kalıyorum eşim ailem kimse yok yanımda o yüzden kendimi başka şeylerle oyalasam iyi olacak yoksa stres iyice tetikler, dualarımız onlarla

nasıl atlattın canımmmm ??? ben ılık suya limon sıkıyorum sadeceee onu içiyorum.
bol ıhlamur yattım ve tantum verde gargara günde bir en fazla 5 gün zaten 2 günde boğazlarım geçti ve burun için tuzlu su öyle rahatladım çok korktum ama birkerede minoset içtim ateş düşürücü okadar

Valla benim de kafam karıştı ki canım listeye bakıp duruyorum ama boş boş bakıyorum galiba.. Havlu battaniye falan da onları da annem almıştı benim.. Yıkayıp ütüleme işi var değil mi :KK43:
cnm bişey söyliyimmi zor bi iş haberin olsun yıka ütüle baya vakit alıyor ki oda takım yapmadığım halde.

Back