• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bol ıhlamur yattım ve tantum verde gargara günde bir en fazla 5 gün zaten 2 günde boğazlarım geçti ve burun için tuzlu su öyle rahatladım çok korktum ama birkerede minoset içtim ateş düşürücü okadar
sen agır gecirmişsin canımmm.. benim bogaz cok rahatsız etmiyor hafif gıcık var okadar.
burnumda akıyor durmadan. hapşırık var. ay biran öncee gecseedeee rahatlasammm..

25+1 hamileyim :anneadayı:ama dünden beri karnımın alt bölümünde sancı gibi damar atması gibi birşey oluyo yaşayan tecrübe edeniniz var mı?İlk gebeliğim o yüzden biraz pimpirikliyim galiba

Valla benim de kafam karıştı ki canım listeye bakıp duruyorum ama boş boş bakıyorum galiba.. Havlu battaniye falan da onları da annem almıştı benim.. Yıkayıp ütüleme işi var değil mi :KK43:
evet almakla iş bitmiyo, yıkanacaklar o minnacık şeyler tek tek ütülenecek çanta hazırlanacak of offfff

kızlar bebişin kıyafetleri ve eşyaları için hangi deterjan ve yumuşatıcı tavsiye edersiniz yavaştan bende yıkama ütüleme işlerine başlasam iyi olacak sanırım

cnm bişey söyliyimmi zor bi iş haberin olsun yıka ütüle baya vakit alıyor ki oda takım yapmadığım halde.
Canım nasıl gözümde büyüyor zaten bilsen içimde sıkıntısı vardı şimdi erken doğum konusu da gelince iyice gözüm korktu.. Daha halılar yıkamaya gidecek, eşyalar yıkanacak.. Ütü işi eşimde.. Annemle yengem gelecek yardıma ama işte insanın panik olmaması elde değil:KK43:sen bitirmişsin ne güzel darısı benim gibi olanların başına..
25+1 hamileyim :anneadayı:ama dünden beri karnımın alt bölümünde sancı gibi damar atması gibi birşey oluyo yaşayan tecrübe edeniniz var mı?İlk gebeliğim o yüzden biraz pimpirikliyim galiba
Canım arada sancılar oluyor bende de ama damar atması gibi değil o bebeğin hareketlerinde oluyor :) Herşeyde dikkatli olmak lazım onu gördük bugün..

Canım nasıl gözümde büyüyor zaten bilsen içimde sıkıntısı vardı şimdi erken doğum konusu da gelince iyice gözüm korktu.. Daha halılar yıkamaya gidecek, eşyalar yıkanacak.. Ütü işi eşimde.. Annemle yengem gelecek yardıma ama işte insanın panik olmaması elde değil:KK43:sen bitirmişsin ne güzel darısı benim gibi olanların başına..

Canım arada sancılar oluyor bende de ama damar atması gibi değil o bebeğin hareketlerinde oluyor :) Herşeyde dikkatli olmak lazım onu gördük bugün..
BENİM bile daha bitmedi ki ütülendi falan ama eksikler var para yok şuan. bakalım alıncaklarıda alabilirsem hafifledim baya.hastane odasını ben süslücem onun için bişeler alcam gezmem lazım. kafam biraz netleşti. bebeğin kıyafetler yıkandı bide temizlik kaldı halıları verdim. anneme iş yaptırınca vicdan azabı çekiyom nedendir bilmem ya uyuz bişe oldum

kızlar bebişin kıyafetleri ve eşyaları için hangi deterjan ve yumuşatıcı tavsiye edersiniz yavaştan bende yıkama ütüleme işlerine başlasam iyi olacak sanırım

kuzum gittim hacı şekirin sabun rendesini aldım köpek gibi pişmanım hep kıyafetlerde kaldı saçma bi kokusu var ıyy yani pişman oldum. ben normalde kendi kıyafetlerimizi sıvı pervolle yıkıyorum sürekli karar aldım bebeğinkileride onla ayrı yıkıcam. ama iki kez durulama yapcam yumuşatıcı koymıcam ayrı bebek için almıcam zaten sıvı kullanıyorum.
o hacı şakiri kendi kıyafetlerimize kullanıyorum şimdi boşuna 19 tl verdim minnacık şeye ben para tuzağı diye düşünmeye başladım ya.

BENİM bile daha bitmedi ki ütülendi falan ama eksikler var para yok şuan. bakalım alıncaklarıda alabilirsem hafifledim baya.hastane odasını ben süslücem onun için bişeler alcam gezmem lazım. kafam biraz netleşti. bebeğin kıyafetler yıkandı bide temizlik kaldı halıları verdim. anneme iş yaptırınca vicdan azabı çekiyom nedendir bilmem ya uyuz bişe oldum
Olsun canım sen büyük yükü atlattın.. Hastane süsleri de var dimi.. Odayı balonlarla süsleyeceğim.. Kapı süsünü hastane veriyormuş.. Aklımda başka şeyler de vardı misafirlere meyve suyu dağıtmak için sebil alayım diyordum mesela ama yok şu anda hastane odası falan çıktı kafamdan elzem şeyler olsun yeter diyorum :)

evet almakla iş bitmiyo, yıkanacaklar o minnacık şeyler tek tek ütülenecek çanta hazırlanacak of offfff

çanta değilde küçük bir hurca koydum ikimizinkiler yanyana şuanda 2 takım hastane çıkışı mendiller bana pijama TAKIMI koydum bezini koycam başka eksikler var bakalım kafam karışık

Olsun canım sen büyük yükü atlattın.. Hastane süsleri de var dimi.. Odayı balonlarla süsleyeceğim.. Kapı süsünü hastane veriyormuş.. Aklımda başka şeyler de vardı misafirlere meyve suyu dağıtmak için sebil alayım diyordum mesela ama yok şu anda hastane odası falan çıktı kafamdan elzem şeyler olsun yeter diyorum :)
ben evde yemek takımımın şık sürehisi var ona şerbet koycam kurdela bağlıcam alsana şık birşey kafamda tasarlarsam yarılamış olcam bende tasarlayamıyorum bir türlü.

VALLA kuzum şaka maka zamanımız kalmadı zaten zaman su gibi akıyor çünki.

gider mi o ne yahu o küvette giderde mi oluyomuş :) ne cahil kalmışım be tüüühhhh bana
tab i kız kımınsının içinde tıpa var açıyormuşsun su gıdıyormuş da bence saçma kaldırıp dokulebılır sankı ne kadar su harcıcankı el kadar cocuga zaten ben kocama kaldırıp tasıtırım :)

çanta değilde küçük bir hurca koydum ikimizinkiler yanyana şuanda 2 takım hastane çıkışı mendiller bana pijama TAKIMI koydum bezini koycam başka eksikler var bakalım kafam karışık
olsun o kadar hazırlanmışsın ya, benim aldıklarımın hepsi ayrı bi yerde. daha bu akşam alacaklarım var. eee bunlar hep yıkanacak ütülenecek of offf ah ayaz bebek ah nasıl panik yaptırdın bana sen bugün :)

tab i kız kımınsının içinde tıpa var açıyormuşsun su gıdıyormuş da bence saçma kaldırıp dokulebılır sankı ne kadar su harcıcankı el kadar cocuga zaten ben kocama kaldırıp tasıtırım :)
ilahi yaaaa,o küveti yerinden kaldırdırktan sonra dökmeye ne var varsın gidersz olsun eskiden giderlisi mi vardı. küvet bile yoktu leğenlerde yıkanırdı bebeler :KK70:

Back