2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaaaa cok erken değil mi daha nasıl olmuş bi problem mi vardı ?? Allah saglık sıhhat versin ikisinideeeee.

Erken doğum riski vardı ama şimdilik yolunda her şey demişti doktoru. Dün gece face'e yazmış hafif kanlı bir akıntım oldu, karnıma ağrılar giriyor diye sonrasinda da zaten doğum yapmış. İyiyiz yazmış inşallah tez zamanda toparlar Ayaz'ımız

acaba hazırmıydı kadıncağız işte doğum ve ölüm tarihi asla belli değil hazır olmak en güzeli kızlar. bende ütüledim haftasonu. hastane çantamızda yavaşça bitmek üzere.

Ayaz'ın eşyalarının bir kısmını yıkayıp ütülemişti ama çantasını hazırlamış mıydı hatırlamıyorum. Kendi pijamasını dün almıştı daha. Allah yardımcısı olsun

ay kafam durdu resmen kızla konustum gecen gün su rahim agzı uzunlugu meselesini.. teselli etti beni.. ay sok oldum. unutttum ne oldugunu şaşkınlıktan.. Allah şifa versin biran önce toparlasın yavrusu da alsın kucagınaaa.

acaba hazırmıydı kadıncağız işte doğum ve ölüm tarihi asla belli değil hazır olmak en güzeli kızlar. bende ütüledim haftasonu. hastane çantamızda yavaşça bitmek üzere.
BAŞLAMADIM BEN DAHA HİÇ BİŞEY ALMADIM SAYILIR

Ayaz'ın eşyalarının bir kısmını yıkayıp ütülemişti ama çantasını hazırlamış mıydı hatırlamıyorum. Kendi pijamasını dün almıştı daha. Allah yardımcısı olsun
ay içine dogmus sanki baksanaa..
bize bak daha bişeyimiz hazır değil :/ aldıgım bir kac parcayı da yıkasam iyi olacak.. herife satasacam simdi alısveriş yapıp herşeyi tamamlayalım diyeee.
Allah hepimize vaktinde dogum nasip etsin. cok korktum ya

günaydınn canlarımm,yazılanları şimdi okudumm..eylüldeniz doğum yapmış şok oldum Allah bebeğine sağlık şifa versin inşş tez zamanda toparlanırşar..bizim doktorumuz aynı eylülle bi tuhaf oldum şimdi yaa

günaydın hanımlar..
hafta sonu şeker yüklemem yapıldı ve şeker çıkmadı çok şükür

bu arada şeyimdeki nohut büyüklüğündeki şeyi gösterdim doktorum varis olduğunu
doğuma kadar aşağılara kadar inebileceğini söyledi
neyseki korkulacak bişey değilmiş..

günaydınn
neee eylüldeniz doğum mu yapmış
yeni bakıyorum daha yazılanlara.. Allah' ım inşallah sağlıklıdırlar
neden erken doğdu ki acaba bebeği?

neleri olmuştu canım yaaa beni de bir korku aldı. unuttum herşeyii.
Canım şekeri vardı zaten diyetisyene gidiyordu.. Kum dökmüştü ve daha önceden de bir kere demişti Ayaz Paşa gelmeye çalışmış rahimi zorlamış diye.. Ama cumartesi doktora gitmişti bir sıkıntı yok demişti.. Ay her an herşey olabilir.. Şimdi aldı sanırım hepimizi ciddi anlamda bir erken doğum korkusu
Şaşkın ve korkmuş durumdayız hepimiz baksana sadece sen değil.. Şimdi dualarımız onlar için.. Ben de yıkayıp ütüleme olayına girişmedim.. Bu sabah eşimle konuştuk 15ine kadar tamamlayalım diye.. Ayaz bebeği okuyunca haber ettim ona da böyle böyle olabilir biz hazırlığımızı bitirelim diye

grip oldum kızlarr ne iyi gelirr sıık olmasa da hapsırıyorum. ılık suya limon sıkıp içtim sadece.. ıhlamurumda yook.. herife aldırayım ona göree ne iyi gelirsee..
koca kışşş bişey olmadı yaza girince burun akıntısı başladı yaa..

günaydınn
neee eylüldeniz doğum mu yapmış
yeni bakıyorum daha yazılanlara.. Allah' ım inşallah sağlıklıdırlar
neden erken doğdu ki acaba bebeği?
evet canım dün yapmış sanırım durumları hakkında bi bilgim yok faceden yazmış .onun erken doğum riski vardı zaten fazla bekleyememiş bebiş..inşş ikiside sağlıklıdır

evet canım dün yapmış sanırım durumları hakkında bi bilgim yok faceden yazmış .onun erken doğum riski vardı zaten fazla bekleyememiş bebiş..inşş ikiside sağlıklıdır
inşallah canım yaa
Allah' ım hepimize zamanında hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

aynen cnm hemen msg attım bende eşime haftasonu herşeyi yıkayıp ütütleyip hazır edicez diye.bide biz aynı doktora gidiyorum eylülle beni iki kat endişe sardı

bende herüfü aradım soyledim. Allah Allah diyo o da iyiler mi diye bana soruyor. aklımıza getirmiyoruz güya erken dogumu ama bak oluyor işte..
bizde kontrol dönüşü birkac parça aldık bebişe. kendime hiç bişey almadım..

ewet canım hepsini biliyorum ama kafam durdu dogum olayını duyunca. ne neydi unutttumm.. saol canımmm.

aynen cnm hemen msg attım bende eşime haftasonu herşeyi yıkayıp ütütleyip hazır edicez diye.bide biz aynı doktora gidiyorum eylülle beni iki kat endişe sardı
endişe bende de var yaaa. bir de benim bebikin 3 günden beri hareketleri daha da sertleşti. karnımı dalgalandırışını felan cok net bir şekilde görüyorum derime sürtüyor resmen. bir de hiç uyumuyor sanki. sürekli hareket halinde. karnımın bir tarafından bir tarafına geciyor ne yapıyor içerde merak ediyorum. sizde de oldu mu böyle şeyler benim haftalardaa ya da halen var mı ? normal mi yaniii
bende bişey olmasın diyorum..

Günaydın kızlar bugün topiğimizin ilk bebiş erken davranarak dünyaya geldi @_eyluldeniz_ deniz arkadaşımız oğlu Ayaz'ı aldı kucağına :)

Rabbim sağlık sıhhat versin ikisinede
Yaaa Allah sağlık sıhhat versin ikisinede iyiler mi daha çok erken değil miydi ya riski vardı değil mi ?sanırım ağlıyorum çok heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…