• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

endişe bende de var yaaa. bir de benim bebikin 3 günden beri hareketleri daha da sertleşti. karnımı dalgalandırışını felan cok net bir şekilde görüyorum derime sürtüyor resmen. bir de hiç uyumuyor sanki. sürekli hareket halinde. karnımın bir tarafından bir tarafına geciyor ne yapıyor içerde merak ediyorum. sizde de oldu mu böyle şeyler benim haftalardaa ya da halen var mı ? normal mi yaniii
bende bişey olmasın diyorum..

canım bence normal benim kız hiç durmuyor sürekli hareketli hiç uyumuyor sanki ve karnım dalga dalga sürekli normaldir artık baya büyüdüler.

BU HAFTA TEMİZLİK YAPACAM ÖBÜR HAFTA ALAYIMM BARİ BULABİLİRSEM
kuzum en azından 2 tane hastane çıkışı al yani biri 8li 10 lu olsa biride 2-3 parçalı çıkışlardan olsa yeter hemen yıkar bekletirsin bide kendi gecelik pijama ne istyorsan hazır et en önemlisi bunlar. bi köşede beklesin hiç yoktan iyidir. benim ev işleri toparlandı sadece kadın gelcek temizlicek okadar.
onuda temmuzda yapalım diyoruz bakalım. kızında eksikleri var tabi daha.

cok mu yüksek cıkıyor şekerin ??

benim de aklımda soru işareti kaldı. sadece aclıga baktırdım. oda 81 cıktı. doktor bunun normal cıkması gebelik sekeri olmayacagı anlamına gelmez dedi.

gebelik sekeri olunca bebek iri mi olurmuş ? senle günlerimiz aynı ne kadar bebeğin şuan ? bana haftasıyla uyumlu hersey güzel yolunda dedi rahim agzıda kapalıymış.
insan korkuyor genedeee..
acaba yaptırsa mıydım yüklemeyi ?? yediklerime dikkat ediyorum cok tatlı seyler canım isteyince yiyorum.. ay aman ne bileyim. ilk baslarda hızlı kilo aldım şimdi ayda 1,5-2 arası aldım. gecen gün koşturmacadan 1 kilo eksilmişim. dengesiz miyim neyimm :KK43: off kafam karısık..
Canım benim şekerim testlerde çok yüksek çıkmadı ama tanısı gebelik şekeri olarak kondu maalesef,hemen diyetisyen ve endokrin uzmanına gorundum..Benim zaten bebek 1 hafta önden gidiyordu ,ama kilo olarak sanırım biraz iri dedi doktorum..Diyete devam etmek lazım dedi,dikkat etmek lazım dedi ,normal doğumu engelleyebilir dedi eger ırı bebek olursa.Şeker yüklemesi yaptırmadıysan ,yediklerine gene de dikkat et derim ben ,çok fazla hamur işi,beyaz ekmek ,tatlı olmasın yediklerin arasında..Bebege faydası olacak şeyler ,meyve,sebze,et balık tavuk vs bir de unutma yumurta cokj cok onemlı en fazla vitamını yumurtadan alıyormuşuz gittiğim tum doktorlar bunu söyledi.

ya kızlar ne dicem dün 5 PARÇALI Hastane çıkışı ve 11 li hastane çıkışını hazırladık hurca koyduk tüm ciciler ütülendi. ama hep 3-6 almışım kıyafetlerini yeni doğan 2 takımdan başka yok
siz nasıl yaptınız yada yapcaksınız. alsammı daha yenidoğan ne giycek bu kız :)

kuzum en azından 2 tane hastane çıkışı al yani biri 8li 10 lu olsa biride 2-3 parçalı çıkışlardan olsa yeter hemen yıkar bekletirsin bide kendi gecelik pijama ne istyorsan hazır et en önemlisi bunlar. bi köşede beklesin hiç yoktan iyidir. benim ev işleri toparlandı sadece kadın gelcek temizlicek okadar.
onuda temmuzda yapalım diyoruz bakalım. kızında eksikleri var tabi daha.
TAMAM CANIM BENİMDE EŞİM İLE ANNEM HALILARI YIKADILAR YARINDA CAMLAR SİLİNİR MUTFAK DOLAPLARI DA SİLİNİRSE SİLİP SÜPÜRMEK HALILARI SERMEK KALIYOR GERİYE ÇALIŞTIĞIM İÇİN TEMMUZA KALMASIN İSTİYORUM BU HAFTA BİTER 1 YILLIK EVLİ OLDUĞUM İÇİN FAZLA KİRLİ DEĞİL EVİM

gunaydın kızlar, bu son iş haftam. bir hafta yıllık ıznımden kullanıp 32. haftada dogum iznine ayırlıcam. artık sandalye üstünde oturamıyorum kaburgam batıyor

TAMAM CANIM BENİMDE EŞİM İLE ANNEM HALILARI YIKADILAR YARINDA CAMLAR SİLİNİR MUTFAK DOLAPLARI DA SİLİNİRSE SİLİP SÜPÜRMEK HALILARI SERMEK KALIYOR GERİYE ÇALIŞTIĞIM İÇİN TEMMUZA KALMASIN İSTİYORUM BU HAFTA BİTER 1 YILLIK EVLİ OLDUĞUM İÇİN FAZLA KİRLİ DEĞİL EVİM

bende hata edip annemle yıkadım halıları hasta oldum.
benimde ince temizlik kaldı mahalleye asfalt atmadıkları için evim hep toz ondan beklicem biraz belediyeyi.
temmuzda hiçbişey yapmak istemiyorum bende.bu haziranda biterse harika olur.

endişe bende de var yaaa. bir de benim bebikin 3 günden beri hareketleri daha da sertleşti. karnımı dalgalandırışını felan cok net bir şekilde görüyorum derime sürtüyor resmen. bir de hiç uyumuyor sanki. sürekli hareket halinde. karnımın bir tarafından bir tarafına geciyor ne yapıyor içerde merak ediyorum. sizde de oldu mu böyle şeyler benim haftalardaa ya da halen var mı ? normal mi yaniii
Oluyo cnm benmkide hiç durmuyo hatta burdada yazdım çk hareketli bi sıkıntısımı var diye gece gündür hareket halindeydş.ama 2 gündür biraz daha hareketleri az ama sert,gecede uyuyo artık çok şükür

ya kızlar ne dicem dün 5 PARÇALI Hastane çıkışı ve 11 li hastane çıkışını hazırladık hurca koyduk tüm ciciler ütülendi. ama hep 3-6 almışım kıyafetlerini yeni doğan 2 takımdan başka yok
cnm bende hep yenidoğan ve 0-3 ay aldım.gerisini bebeğin büyüme hızına göre çıkar alırım dedim

Bende de oluyor canım.. Dün akşam açtım baya izledim :) Normal sanırım.. Benim karnım çok sert, çok gergin yanlız bazen rahatsız ediyor..
Ben bi 10lu, bir de 5li hastane çıkışı dışında çıt çıtlı badilerden kısa kollu-uzun kollu ekstra da alacağım bir de ayaklı pijamalardan.. en çok bunlara ihtiyaç olur diyor tecrübeli annişler..

YA BENİMDE hep 3-6 canım 2 takım sadece yeni doğan ya yanlış yapmışım ozaman
canım benım butun tanıdıklarım 0-3 e cok yüklenmeyin dedi cok cabuk buyuyorlar dedi ben de 2 tane hastane cıkısı dışında 0-3 olarak ayaklı alt,alttan çıtçıtlı body ve tulum aldım birkaç tane dierk 3-6 ya yuklenecem bunlar dışında herkes gıydıremeden buyuyorlar dıyor cok yuklenmeyecem kesınlıkle 0-3 e

kızlar yaa bnde çıtçıtlı bady 8-10 ar tane 56-62 almışım hepsi de askılı 2ser tane kısakol var takımda 4 er tane ama ya yeni doğan ya 0-3 ay 2ser de tulum var daha az dimi takımları en iyisi biraz da 3-6 mı alıyım bide 3 er battaniye aldm bi kapitone bi peluş bi penye

canım benım butun tanıdıklarım 0-3 e cok yüklenmeyin dedi cok cabuk buyuyorlar dedi ben de 2 tane hastane cıkısı dışında 0-3 olarak ayaklı alt,alttan çıtçıtlı body ve tulum aldım birkaç tane dierk 3-6 ya yuklenecem bunlar dışında herkes gıydıremeden buyuyorlar dıyor cok yuklenmeyecem kesınlıkle 0-3 e
hımm ozaman bende bikaç tane altdan işe yarıor diyorlar doğru onlardan alayım.

Ayy kizlar yaa soklardayim Allah im yardimcisi olsun ikisininde insallah iyilerdir benim doktorum benim bebiside iyi dedi seker testi yaptirdim temiz cikti bebis 1 hafta onde ve biras kiloluymus agustosun sonuna kalmaz dedi bende bilmiyom hayirlisi olsn ama daha cook minikler Allah im hepsini korusun:110:

ben çok almadım çıtçıtlı body 10 tane aldım yaz olduğu için çok gider.tulum 2 tane,uzun çıtçıtlı 3 tane,patikli alt 4 tane,bi tanede pijama takımı,bi tane şortlu takım,bide sıfır kol çıtçıtlı body aldım.küçük gelirse çıtçıt uzatma aparatları var onlardan alcam,patikli altlarında patik kısmını kesip çorapla giydirmeyi planlıyorum

Back