• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar o çıtçıtlı badilerin önden açılanları çıkmış.çıtçıtları önden açılıytor yani çocuğun kafasından geçirmeye hiç gerek kalmıyor bana çok mantıklı geldi.bu arada ben de sadece 3 tane yenşdoğan takım almışım hemen bu akşam netten biraz alışveriş yapmaya karar verdim.çok sıcak gezemem ama buradan biraz birşeyler alayım.ne olur ne olmaz.bu arada butik bebeden alışveriş yapan oldu mu güvenli bir sitemi?

Yaa güzel annişler bir sorum var. 28+5 günlüğüm.9 kilo almisim. Sizce normal mi? Son aylarda kac kilo aliniyor? 12-13 kiloyla kapatabilir miyim sizce?

slm kızlar, çoktandır yazmıyordum nasılsınız ..
cumartesi günü doktor randevumuz vardı, kilo alamıyorum bebeğim beslenemiyor diye korkuyordum ama bizim bebiş 1504 gr çıktı, tombiş olcak herhalde :) içim nasıl rahatladı anlatamam

slm kızlar, çoktandır yazmıyordum nasılsınız ..
cumartesi günü doktor randevumuz vardı, kilo alamıyorum bebeğim beslenemiyor diye korkuyordum ama bizim bebiş 1504 gr çıktı, tombiş olcak herhalde :) içim nasıl rahatladı anlatamam
maşallah :)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

11053647_10153301808868057_1665842706916597670_n.jpg
11351143_10153301808873057_8278367703167875573_n.jpg

tatammmmmmmmmmmmm
işte ben .

selam kızlar
dr dan geliyorum bebeğim 1545 gr olmuş çok şükür sağlıklı dedi dr umuz
bugün dr bana 32 haftalık çalışamaz raporumu yazdı sezeryan olacağın için istersen şimdi yazabiliriz dedi ben de olur dedim
artık hayırlısı
haftaya da tatile gideceğiz onun için de i<zin aldım dikkat et dedi bi şikayetin olursa mutlaka dr a başvur dedi

Selam kızlar bugünler de hiç enerjim yok arada bayılıcak gibi oluyorum elim ayağım çekiliyor sanki hafif bulantı da oluyor yaşayan var mı böyle şeyler ne güzel enerjiktim sanki hamileliğin ilk zamanlarına geri dönmüş gibi oldu :(:110:

selam kızlar
bugün dr bana 32 haftalık çalışamaz raporumu yazdı sezeryan olacağın için istersen şimdi yazabiliriz dedi ben de olur dedim
artık hayırlısı
haftaya da tatile gideceğiz onun için de i<zin aldım dikkat et dedi bi şikayetin olursa mutlaka dr a başvur dedi
sen tatile çıkıyorsun demi arkadaşım. güzel güzel dinlen. dikkat et tabi tatil yolu boyunca bol mola verin

Benim karnımın yanında 0 beden duruyorsun canım hahahahah:KK70::KK70::mad:
:KK60::KK60::KK60::KK60:
çek de koy canım .
bak bu günler güzel günler.
göbeğimizdeler.
_eylül_deniz in de 2 ay daha göbüşünde duraydı da arkadaşım da zaten izne çıkacaktı bugün.
tadını biraz daha çıkaraydı. tatil yapaydı azıcık. ama erken geldi paşamız. :KK60:

selam kızlar
artık hayırlısı
çok sevindim cnm maşallah bebişine.benmde 2 hafta sonra var kontrol ozaman alıcam çalışabilir raporu

YA BENİMDE hep 3-6 canım 2 takım sadece yeni doğan ya yanlış yapmışım ozaman

Cmtsi gunu ben de ne almisim diye bi baktim 3-6hep benim de.hata etmedik bence ama ufaklardan da almak lazm.annem hastane cikisi almsti 10lu.citcitli bady ve 3parca setlerden alicam ilk uc ay icin.sen de al canim
Bi de ben arkdslara soruyrm..2-3hafta sonra 3-6aylik kiyafetleri giydrdik diyorlar.ama hepsinin erkek.kizlar daha minik doguyormus.o yuzden bikac parca 0-3ay almak lazm.hatta bol bol citcitli bady
Hakkaten telas sardi.
Allahimmmm once @_eyluldeniz_ e sonra bize yardim etsin
Kendi ihtiyaclarimiz da var dahaaaa :KK17:
Ben kendime hicbisey almadim.cantayi hazir etmek lazm

Cmtsi gunu ben de ne almisim diye bi baktim 3-6hep benim de.hata etmedik bence ama ufaklardan da almak lazm.annem hastane cikisi almsti 10lu.citcitli bady ve 3parca setlerden alicam ilk uc ay icin.sen de al canim
Bi de ben arkdslara soruyrm..2-3hafta sonra 3-6aylik kiyafetleri giydrdik diyorlar.ama hepsinin erkek.kizlar daha minik doguyormus.o yuzden bikac parca 0-3ay almak lazm.hatta bol bol citcitli bady
Hakkaten telas sardi.

Hakkaten telas sardi.

sen tatile çıkıyorsun demi arkadaşım. güzel güzel dinlen. dikkat et tabi tatil yolu boyunca bol mola verin
EVET CANIM YA TATİL İÇİN HEYECANLIYIM KORKUYORUM HAYIRLISIYLA GİDER GELİRİM İNŞALLAH
çok sevindim cnm maşallah bebişine.benmde 2 hafta sonra var kontrol ozaman alıcam çalışabilir raporu
HADİ HAYIRLISI SEN ÇALIŞACAKSIN O ZAMAN BEN ÇALIŞAMAZ RAPORU ALDIM
RAPORLAR BİTİNCE DE ÇIKACAĞIM İŞTEN

Back