- 1 Aralık 2014
- 1.521
- 1.001
- 198
- 36
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.741
Merci cicim :) asıl dilekçe bu olacak evet
Istek mi yollayacaklar.Artik sayfa gizli,rubik ,adilemir yada eyluldeniz falan gorurlerse onlarla iletisime gec canim
oh canım masallah kızınaa. saglıkla gelsin insallah.Gunaydinlar...biz dun kontrole gittik kizimiz 1400 grm olmus hersey yolunda dddi doktor dogumu sordum sezeryan dedi 26 temmuza kendini ayarla dedi normal yapamasmiyim dedim.. coraspirin clexan kullaniyosun bir kaybin var birde seker cikti tehlikeye atamam sizi dddi
canım doktora sordum tek tarafa yıgılma ve adet sancısı gibi olan karın agrısı bel agrısı nedendir diye. bebek tek tarafa baskı yapınca sırtını veya basını dayıyordur bu sag veya sol tarafında olabilir dedi hepsi cok cok normal. agrılarının olması da normal. bunlar hemen gecer sıkıntı yapılacak bir durum değil dedi.Buarada günaydın herkese
kolay gelsin canım .burda hava kapalı yağmur geliyor öğlene kadar uyudum ay kocamla rahat yatamıyorum ben de o gidince uyuyabiliyorum anca :)Bende esimi bugun ise gonderdim oglusumla esyalarimizi koliliyoruz,iki kisi insanin cani sıkılmıyoal kizini biraz gezin annesi ikinizde hava almis olursunuz mis gibi
canım gecmiş olsun iyileştin mi bilmiyorum ama bendede aynı sorun oldu bosluklarımdan kasıklarıma kadar vurdu agrı. bendede yanma vs yoktu. eğilince sanki patlıcakmış gibi agrım vardı.merhabalar bugün herkes iyidir umarım kızlar kasıklarım dünden beri beni çok zorluyor dün tuvaletten çıkamadım resmen üşüttüm diycem ama idrar yaparken yanma ağrı vs yok sadece çok sık geliyor eğilince de kasıklarım çok ağrıyo ne olduğuna anlam veremedim aynı durumu yaşayan var mı??
Yok verdim diye sevinmiştim :) ben minyon tipli yim aileçek öyle yiz annem ablamiz gibi görünür yanımızda ama evlenince çok hızlı kilo aldım kendimi aştım:) 48kilo idim evlendiğim zaman :)bir yılda 61oldumKuzum şöyle düşün.. 61 ile başlayıp 57ye düştüğün zamanki korkularını hatırla telaşlarını şimdi için rahat olsun :)
cok gecmiş olsun canımm. soyle kızına acele etmesin gelmek için. insallah olmaz bidaha.Nasılsınız kızlar? Biz küçük bir sıkıntı atlattık, geçen gece sancıyla uyandım sabaha kadar da geçmeyince dr.a gittik. nst'de sancım olması gerekenden yüksek çıkınca erken doğumu engellemek için iğne yaptılar, ağrılarımı kesmek için de serum taktılar. şimdi iyiyiz çok şükür ama doktor tedbir amaçlı 1 hafta rapor verdi mümkün olduğuna kalkmamaya çalış dedi. inşallah bir daha olmaz, daha doğum için çok erken, kızım çok minik henüz
Bu arada 27+6'da 1190 gr ve 38 cm olmuşuz haftasıyla uyumluymuş kızım
Sağol canım iyiyim artk normale döndü çok su içince geçirdi sanırım senin de geçmiş sevindimcanım gecmiş olsun iyileştin mi bilmiyorum ama bendede aynı sorun oldu bosluklarımdan kasıklarıma kadar vurdu agrı. bendede yanma vs yoktu. eğilince sanki patlıcakmış gibi agrım vardı.
üşütmüşüm ondan olmuşş. kendimi sıcak tuttum dikkat ettim gecti..
cok mu yüksek cıkıyor şekerin ??hiç sorma özellikle gebelik şekerini kontrol altına alamadım daha o beni cok korkutuyor erken doğum acısından bebek de iri dedi doktor ama dua ediyorum işte Allah'tan doğru zamanda sağlıkla gelmesini diliyorum napayım
al bendende o kadar. masallahh da hiç durmuyorr. normalde sakinlerdi 1-2 gün hiç durmadan 8-9 gündür devam ediyor. cok da yoruldum bu ara kv hastalandı benim kontroller felan derken koştuırmaca eksik olmadı.Hepimiz aynı endişeleri yaşıyoruz demekki.bide etrafımdaki herkes artık dikkat et riskli haftalara girdin,çantanı hazırla fln diyolar iyice panik oluyorum..geçen gün bi tanıdığın kızı erken doğum yapmış,bebek çok hareketliymiş ayaklarıyla keseyi delmiş fln duyunca iyice panik oldum çünkü beni bebişte çok hareketli eli ayağı ayrı oynuyo
yemiyorumda fazla diyorsun neden o kadar geliyor ki ?? bu albüm denilen şey insanı şişirirmiş acaba o mu var sende canım yaa???sağlıkocağından geldim çok canım sıkıldı 87 kilo olmusum toplam 20 kilo oldıu önmde daha 3 ay var
1 haftada 2 kilo almısım .
2 kilo almak için 3000 kalori almm lazım günlük o kadar yemiyorum anlayamaıyorum tamamen diiiyete gircem.
Moralim çok bozukne yapayım bilmyrm
Ben her ikisinden de alacağım canım.. Normalde gecelikle hiç rahat edemem ama bi arkadaşım szeryan olursa pijamanın lastiği zorlayabilir o yüzden gecelik de al dedi.. Bir adet de sabahlık alacağım..
canım doktora sordum tek tarafa yıgılma ve adet sancısı gibi olan karın agrısı bel agrısı nedendir diye. bebek tek tarafa baskı yapınca sırtını veya basını dayıyordur bu sag veya sol tarafında olabilir dedi hepsi cok cok normal. agrılarının olması da normal. bunlar hemen gecer sıkıntı yapılacak bir durum değil dedi.
Amin canim sagolHic bisey gecirmiyo onu ordan ciksin diye dua et ben 3 4 gun egilemedim bile anam agladi,Allah kolaylik versin
bugun doktora gidecektik canim ama gerek kalmadi cok sukur gectiKuzummm doktora git hemen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?