2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınn güzel anneler ve tatlı bebişleri.. hava güzel ama biz oğlumla işe geldik bugün İşi olanlara Allah kolaylık versin.. Bu güzel günde gezecek olanlara da iyi gezmeler

slm kızlar nasılsınız bugün az önce doğum yrd dilekçesini gördüm de bebekler doğduktan snr basvuru yapılacak dimi

Selam kızlar dün doktor randevumuz vardı bizim minnoş 1050 gr olmuş maşallah bebeğin eşide suyunda iyi dedi.sadece artık düz sırt üstü yatma bebeğe kan akışı kesilir dedi.
Şekerimde diyet sayesinde biraz daha düzene girdi gibi diyete bakliyatları falanda ekledik 15 günde bu şekilde iyiye giderse 1 sütlü tatlı ya da dondurma ekliyecem dedi

oh canım masallah kızınaa. saglıkla gelsin insallah.
bende coraspin ve oksapar kullanıyorum doktora sordum gecen gün kontrolde yapabilirsin hiçbir problem yok dedi..
her doktorun yorumu farklı demekki.. bende bu konuyu cok merak ediyordumm. bakalım gidişat neyi göstericek.

Buarada günaydın herkese
canım doktora sordum tek tarafa yıgılma ve adet sancısı gibi olan karın agrısı bel agrısı nedendir diye. bebek tek tarafa baskı yapınca sırtını veya basını dayıyordur bu sag veya sol tarafında olabilir dedi hepsi cok cok normal. agrılarının olması da normal. bunlar hemen gecer sıkıntı yapılacak bir durum değil dedi.

Bende esimi bugun ise gonderdim oglusumla esyalarimizi koliliyoruz,iki kisi insanin cani sıkılmıyo al kizini biraz gezin annesi ikinizde hava almis olursunuz mis gibi
kolay gelsin canım .burda hava kapalı yağmur geliyor öğlene kadar uyudum ay kocamla rahat yatamıyorum ben de o gidince uyuyabiliyorum anca :)

canım gecmiş olsun iyileştin mi bilmiyorum ama bendede aynı sorun oldu bosluklarımdan kasıklarıma kadar vurdu agrı. bendede yanma vs yoktu. eğilince sanki patlıcakmış gibi agrım vardı.
üşütmüşüm ondan olmuşş. kendimi sıcak tuttum dikkat ettim gecti..

Kuzum şöyle düşün.. 61 ile başlayıp 57ye düştüğün zamanki korkularını hatırla telaşlarını şimdi için rahat olsun :)
Yok verdim diye sevinmiştim :) ben minyon tipli yim aileçek öyle yiz annem ablamiz gibi görünür yanımızda ama evlenince çok hızlı kilo aldım kendimi aştım:) 48kilo idim evlendiğim zaman :)bir yılda 61oldum

cok gecmiş olsun canımm. soyle kızına acele etmesin gelmek için. insallah olmaz bidaha.
nasıl bir sancıydı adet sancısı gibi miydi oturunca kalkınca yatınca da devam mı ediyordu ???

Sağol canım iyiyim artk normale döndü çok su içince geçirdi sanırım senin de geçmiş sevindim

cok mu yüksek cıkıyor şekerin ??

benim de aklımda soru işareti kaldı. sadece aclıga baktırdım. oda 81 cıktı. doktor bunun normal cıkması gebelik sekeri olmayacagı anlamına gelmez dedi.

gebelik sekeri olunca bebek iri mi olurmuş ? senle günlerimiz aynı ne kadar bebeğin şuan ? bana haftasıyla uyumlu hersey güzel yolunda dedi rahim agzıda kapalıymış.
insan korkuyor genedeee..
acaba yaptırsa mıydım yüklemeyi ?? yediklerime dikkat ediyorum cok tatlı seyler canım isteyince yiyorum.. ay aman ne bileyim. ilk baslarda hızlı kilo aldım şimdi ayda 1,5-2 arası aldım. gecen gün koşturmacadan 1 kilo eksilmişim. dengesiz miyim neyimm off kafam karısık..

al bendende o kadar. masallahh da hiç durmuyorr. normalde sakinlerdi 1-2 gün hiç durmadan 8-9 gündür devam ediyor. cok da yoruldum bu ara kv hastalandı benim kontroller felan derken koştuırmaca eksik olmadı.
paşamın keyfi yerinde ama belli..
kese yırtılınca su mu geliyor acaba da yırtıldıgı belli oluyorr ???

yemiyorumda fazla diyorsun neden o kadar geliyor ki ?? bu albüm denilen şey insanı şişirirmiş acaba o mu var sende canım yaa???
diyetisyene gitmiş miydin hatırlayamıyorum ?? ay ne diyim bilemedim. yapın cok cok müsait almaya seninde canım.. ama neden bu kadar hızlı olsun kilo artısı.

Ben her ikisinden de alacağım canım.. Normalde gecelikle hiç rahat edemem ama bi arkadaşım szeryan olursa pijamanın lastiği zorlayabilir o yüzden gecelik de al dedi.. Bir adet de sabahlık alacağım..

evet canım bana da arkadaşım kesinlikle elbise şeklinde de al dedi.pansuman vs için iyi oluyormuş normal doğumda da sezeryanda da.kendisi alt üst takım almış çok zorlandım dedi.

çok saol canım.sağ salim vaktiyle bi doğuraydık
ne oluyor normal mi diye aklımız hep tatlışlarımızda

kızlar birden halsizlik oluyor bende bayılacakmışım gibi. sıcak basıyor patlıycam sanki. lavaboya kadar zor gidiyorum.elimi yüzümü kollarımı yıkayıp balkona zor atıyorum kendimi
benzer durum yaşayan var mı acaba? tansiyondan mı başka bişey mi acaba?

Hic bisey gecirmiyo onu ordan ciksin diye dua et ben 3 4 gun egilemedim bile anam agladi,Allah kolaylik versin
Amin canim sagol
hic uyumadim sabaha kadar
dayanamiyordum agladim sesime kocam durdu ne otura biliyordum ne uzana biliyordum nefes alamiyordum bu sabah gecti cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…