2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın anneler ben Kasım annesi olacağım kısmetse , Istanbul Anadolu Yakasında oturup Detaylı ultrasonu nerelerde yaptırdınız,şimdiden araştırıyorum,devlet hastanesi ya da özel her ikisi de olabilir ,özele fiyatları da yazabilir misiniz, en iyisi bilene sormak deyip sizlere danışmak istedim,mutlu hamilelikler dilerim

Iyi geceler kizlar

Sag kaburgamin alti öyle kötü agriyor ki uyuyamadim dayanamiyorum
Elimle basiyorum biraz bakiyorum sertlik var bebek oraya yaslanmis ya ne yapacagimi bilemiyorum herkes uyuyor ne yapsam gecer lutfen yardim edin
Hic bisey gecirmiyo onu ordan ciksin diye dua et ben 3 4 gun egilemedim bile anam agladi,Allah kolaylik versin

Günaydınn ...benim kocam sınava gitti öğleden sonra da var aynı zamanda ıngilizce kursu başladı hafta sonları gidiyor ah yalnızlığın tek çaresi kızıma kavuşacağım günlere gelmek ...herkese mutlu haftasonları diliyorumm ...

Bende esimi bugun ise gonderdim oglusumla esyalarimizi koliliyoruz,iki kisi insanin cani sıkılmıyo al kizini biraz gezin annesi ikinizde hava almis olursunuz mis gibi

Bende hızlandım kilo konusunda ay tartılmaya korkuyorum..bugün 65çıktım ayyyy ama 61le başlayip 57düşüp tekrar aldıgm için çok sonumuz hayır olsun hiç bir kıyafete sığmaz oldum
Kuzum şöyle düşün.. 61 ile başlayıp 57ye düştüğün zamanki korkularını hatırla telaşlarını şimdi için rahat olsun :)

Dikkat et bebeğim kendine. Pazartesi günü görüşürüz. Benim prenses de öpüyormuş selamı varmış :)

Iyi geceler kizlar

Sag kaburgamin alti öyle kötü agriyor ki uyuyamadim dayanamiyorum
Elimle basiyorum biraz bakiyorum sertlik var bebek oraya yaslanmis ya ne yapacagimi bilemiyorum herkes uyuyor ne yapsam gecer lutfen yardim edin

Kuzummm doktora git hemen...

6 kilo aldım canım

Ay ben de senin gibi olmak isterim aslını istersen ne yalan diyim kuzum. İnşallah ben de öyle yaparım... Gerçi ben hamile değilken, hamileliğim süresince yediğimin yarısı gibi yesem rahat 10 kiloyu bulurdum ama hamileyken sadece 5 kilo aldım. Gerçi bakalım 28.hafta bugün bitiyor bugünden sonra nasıl alıcam o önemli heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…