2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hmm, temmuz da sıcaktan bişey yapamayız zaten
bu hafta 1 haftalık izin kullanıcam bişeyler alayım bari.

hmm, temmuz da sıcaktan bişey yapamayız zaten
bu hafta 1 haftalık izin kullanıcam bişeyler alayım bari.
bence de al hazırda bulunsun nolur nolmaz
bir de masrafı da çok çocukların bir anda almaktansa ağır ağır alırsın bütçeni de sarsmamış olursun

Ben de alışveriş olayına geç başladım canım Temmuz'a kalacağım diye korkuyordum ama bitecek gibi Haziran 15'ine kadar.. Her ihtimale karşı hazırlıklı olmak lazım diye hazırlıyım diyorum herşeyini..

kızlar biliyosunuz bizim ikiz olunca masraflar 2 kat fazla ufak tefek bizde aldık bişiler çıtçıtlı bady hastane çıkışı battaniye havlu almışız bikaç da takım almışız ama gardrobu özel yaptırıyoruz gecenlerde portmanto yaptırmıştık suntamız artmıştı onun için gardrop hazır olsn yıkıcam inşallah bide unibaby ıslak mendil ve şampuan aldım

beşik ve oto koltuğu gibi büyük esyaları haziran 15den snr alıcaz bebek arabasını da doğar doğmaz kullanmayız diye yılbaşına yakın alıcaz ekim gibi yani

Sezeryan yapacaksan gecelik türü ilk gün iyi oluyor pijama takimida çıkış için almak mantıklı bende almadim henüz

Kizlar hastane icin gecelik aldiniz mi? Elbise seklinde mi almak lazm acaba? Yoksa alt ust mu? Yoksa her ikisi mi?
Ben her ikisinden de alacağım canım.. Normalde gecelikle hiç rahat edemem ama bi arkadaşım szeryan olursa pijamanın lastiği zorlayabilir o yüzden gecelik de al dedi.. Bir adet de sabahlık alacağım..

Ya ben de yan yatıyorum canım ama biraz da karnımın üstüne baskı yapıyorum. Yani hani yüzükoyun gibi.. Korkuyorum bişi olcak diye bebeğe...
aynı canım . ısrarla hamile olduğumu kabul etmiyor beynim . uyurken yani. illa rahat edecem diye uğraşıyorum , karnıma baskı yapıyorum galiba biraz. sonra rahatsız olup uyanıyorum

Kizlaarrrrr ankarada olupta bana nakliye firmasi tavsiye edbilcek annisler varmi?guvenilir ve uygun fiyatli olursa 10 numero olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…