- 14 Ekim 2011
- 36
- 7
- 38
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.641
arkadasım yorgunlukla birsey olursa Allah korusun.bu işin telafisi yok..bence kalsın..sağlıktan değerli deil hiçbirseybakalım yatar o iş beni ozaman görünce vazgeçer.seneye kalsın salak değilim.
Aynen bende ölduruo insani resmen nasil oturacagimi sasiriormevet benim de oralar sağ ve sol taraf ağrıyor
hamile olmasam yatıp çiğneticem birisine öyle fenayım ya
düz yere yatıyorum yine de etki etmiyor
Nuk aldım bir tane kenarda dursun öyle ihtiyaç olursa diye..Kızlar ya emzik aldıysanız hangi emzikten aldınız?başlangıçta 2 tane mi aldınız ?
Ben aventin ortodontik olanından almayı düşünüyorum 2 li olanlardan alırım büyük ihtimalKızlar ya emzik aldıysanız hangi emzikten aldınız?başlangıçta 2 tane mi aldınız ?
1 kere oldu ama sanci gibiydi tamam yaa dogum baslio dedim korktm hatta :)erken.diye.lavaboyu ziyaret edince gecti.yalanci sancilar oluor ya oylemi acaba dedim.eger 1 kere daha olursa dr a gidicmKasıklarına mı canım üşütmüş olabilir misin ya da idrar yolu enfeksiyonu da olabilir
sancı belden vuruyor canım genelde1 kere oldu ama sanci gibiydi tamam yaa dogum baslio dedim korktm hatta :)erken.diye.lavaboyu ziyaret edince gecti.yalanci sancilar oluor ya oylemi acaba dedim.eger 1 kere daha olursa dr a gidicm
Hihohi bende bilmiyorum salliyorum:)sancı belden vuruyor canım genelde
Nuk aldım bir tane kenarda dursun öyle ihtiyaç olursa diye..
Sagolun kızlar bakayım bugün ben de sizin aldıklarınızaBen aventin ortodontik olanından almayı düşünüyorum 2 li olanlardan alırım büyük ihtimal
Yat dinlen cnm,pembemsi oluyor ben arkadasimda görmustum cok korkmustu o da ne bu diye nisanmis ama daha erken nisan oldugunu zannetmiorm.dr erken dogum riskin falan var dedimi sanaBende nişan nasıl oluyor onu merak ediyorum ilkinde olmadı bende
Az önce çamaşırımda kan gördüm kesilmişti bu sefer peçeteyle silince akıntıyla karışıktı sümüksü gibi idrar yollarından mı vajinadan mı anlamadım yarın olsun biran önce
canım acaba bugün mü gitsen ,belki acil durumdur ????Bende nişan nasıl oluyor onu merak ediyorum ilkinde olmadı bende
Az önce çamaşırımda kan gördüm kesilmişti bu sefer peçeteyle silince akıntıyla karışıktı sümüksü gibi idrar yollarından mı vajinadan mı anlamadım yarın olsun biran önce
ilk hamileliğimde nişan gelmişti benden açık pembe oluyorBende nişan nasıl oluyor onu merak ediyorum ilkinde olmadı bende
Evet canım risk var bizde maalesef işteyim öğlen yatıyorum birazYat dinlen cnm,pembemsi oluyor ben arkadasimda görmustum cok korkmustu o da ne bu diye nisanmis ama daha erken nisan oldugunu zannetmiorm.dr erken dogum riskin falan var dedimi sana
Bugün zor gitmem canım maalesef bebeğin hareketlerini takip ediyorum sancım olursa gitmeye çalışırımcanım acaba bugün mü gitsen ,belki acil durumdur ????
Hemen başlamıyor yani iyi bari yoğun mu oluyor peki idrardan da olabilir benim ki tam anlamadımilk hamileliğimde nişan gelmişti benden açık pembe oluyor
nişandan 3 gün sonrada suyum gelmişti
nişan değildir sanırım çok erken henüz yarın dr una sorarsın
Senin bebiş seni korkutmayı çok seviyor canım.. Kontrolün yarın Allah'tan.. Yoktur birşey inşallah..Bende nişan nasıl oluyor onu merak ediyorum ilkinde olmadı bende
ben al derim hiçbirşeyin zamanı belli deil. helede doğumun zamanı ben aldım yıkadım yavaş yavaş yerleştircem. çantamda hazır dursun zararı yok.birde ben birden borca giremiyeceğim için aldım nakit olarak doğduğunda borcu olmasın die.bide temmuzuu falan rahat geçirmek istiyorum kafam boş olsun.kızlar benım oğluşun oda takımı 4 haziran da gelecek kısmetse. bende bütün eşyalarını odası biraz havalandıktan sonra almaya başlıycam. ıvır zıvır ne varsa. haziran 15 i gibi başlarım inş. geç mi sizce? hiç bir risk olmamasına rağmen erken doğum korkusu bende de var acaba alsam mı hastane çıkışını falan şimdiden.
bence bi gitsenmi bugün yarını bekleyebilcenmi insan korkuyorBende nişan nasıl oluyor onu merak ediyorum ilkinde olmadı bende
yok hemen başlamadıEvet canım risk var bizde maalesef işteyim öğlen yatıyorum biraz
Bugün zor gitmem canım maalesef bebeğin hareketlerini takip ediyorum sancım olursa gitmeye çalışırım
Hemen başlamıyor yani iyi bari yoğun mu oluyor peki idrardan da olabilir benim ki tam anlamadım
inşallah canım yaramaz çocuk olacak belli :)Senin bebiş seni korkutmayı çok seviyor canım.. Kontrolün yarın Allah'tan.. Yoktur birşey inşallah..
İçim rahat nedense bu sefer mecbur bekleyeceğim canım yarın sabahtan neyse kibence bi gitsenmi bugün yarını bekleyebilcenmi insan korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?