2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kasıklarına mı canım üşütmüş olabilir misin ya da idrar yolu enfeksiyonu da olabilir
1 kere oldu ama sanci gibiydi tamam yaa dogum baslio dedim korktm hatta :)erken.diye.lavaboyu ziyaret edince gecti.yalanci sancilar oluor ya oylemi acaba dedim.eger 1 kere daha olursa dr a gidicm

Bende nişan nasıl oluyor onu merak ediyorum ilkinde olmadı bende

Az önce çamaşırımda kan gördüm kesilmişti bu sefer peçeteyle silince akıntıyla karışıktı sümüksü gibi idrar yollarından mı vajinadan mı anlamadım yarın olsun biran önce

Yat dinlen cnm,pembemsi oluyor ben arkadasimda görmustum cok korkmustu o da ne bu diye nisanmis ama daha erken nisan oldugunu zannetmiorm.dr erken dogum riskin falan var dedimi sana

canım acaba bugün mü gitsen ,belki acil durumdur ????

ilk hamileliğimde nişan gelmişti benden açık pembe oluyor
nişandan 3 gün sonrada suyum gelmişti
nişan değildir sanırım çok erken henüz yarın dr una sorarsın

kızlar benım oğluşun oda takımı 4 haziran da gelecek kısmetse. bende bütün eşyalarını odası biraz havalandıktan sonra almaya başlıycam. ıvır zıvır ne varsa. haziran 15 i gibi başlarım inş. geç mi sizce? hiç bir risk olmamasına rağmen erken doğum korkusu bende de var acaba alsam mı hastane çıkışını falan şimdiden.

Yat dinlen cnm,pembemsi oluyor ben arkadasimda görmustum cok korkmustu o da ne bu diye nisanmis ama daha erken nisan oldugunu zannetmiorm.dr erken dogum riskin falan var dedimi sana
Evet canım risk var bizde maalesef işteyim öğlen yatıyorum biraz

canım acaba bugün mü gitsen ,belki acil durumdur ????
Bugün zor gitmem canım maalesef bebeğin hareketlerini takip ediyorum sancım olursa gitmeye çalışırım

ilk hamileliğimde nişan gelmişti benden açık pembe oluyor
nişandan 3 gün sonrada suyum gelmişti
nişan değildir sanırım çok erken henüz yarın dr una sorarsın
Hemen başlamıyor yani iyi bari yoğun mu oluyor peki idrardan da olabilir benim ki tam anlamadım

Senin bebiş seni korkutmayı çok seviyor canım.. Kontrolün yarın Allah'tan.. Yoktur birşey inşallah..

ben al derim hiçbirşeyin zamanı belli deil. helede doğumun zamanı ben aldım yıkadım yavaş yavaş yerleştircem. çantamda hazır dursun zararı yok.birde ben birden borca giremiyeceğim için aldım nakit olarak doğduğunda borcu olmasın die.bide temmuzuu falan rahat geçirmek istiyorum kafam boş olsun.

bence bi gitsenmi bugün yarını bekleyebilcenmi insan korkuyor

yok hemen başlamadı
dr çatı muayenesi yapmıştı sabah akşama nişanım geldi 3 gün sonrada da suyum gelmişti
yoğunluğunu tam hatırlamıyorum çünkü onun nişan olduğunu sonradan öğrenmiştim o zaman bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…