• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn kızlarrr.3 gündür uyuyamıyorum kafayı yicem.nezle olmuşum burnum tıkalı gece nefes alamıyorum,bebek bi yandan,on kere tuvalete kalkıyorum oraya dön buraya dön sabahı zor ediyorum zombi gibiyim şuan :KK14:

Çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine...

günaydın kızlar
ben dün yorucu bir yemek (canınız çekmesin adını söylemiyorum) yaptım sırtım çok ağrıdı hala da ağrıyor ya
canım çok çekmişti keşke bu tür şeyleri yaptırabilecek birileri olsaydı

bırak orda kalsın:KK70:

bu arada ben alacagım besıge karar verdim ikeadan on korkulugu cıkanı alcam beyaz olanı kesin kararlıyım :)
ama bu seferde ya uyku setı almam gerekecek yada yatak koruyucu almam lazım. netten baktım ayrı satılanlar varmı dye ama pek bısey bulamadım.

sen uyku setını kaça aldın markası ne?
KUZUM ben özdilek aldım piyasaya göre uygun 150 ye aldım 8 parça
korumasıda sade her nevresimle olur yani tavsiye ederim. yıkadım yorganı kaldırcam kışın sererim bende sadece koruyucu alcaktım sonra bulamadım doğru düzgün ondan set aldım funna baby diye marka var en ucuz ürünü 230 dan başlıyo bide bizim ikea beşiklerinin ölçüsünde benimki büyüyen yataklarınki daha büyük onlardan değil.anladın.
http://www.n11.com/ozdilek-baby-gir...0?cid=604001&gclid=CPTPtdXp1MUCFQXJtAodySQAOA

Sabah cok fena bir aci hirdi karnimin altina anlatamam 1 dakikaya yakin surdu.tuvalete girdim gecti gibi oldu agri kaldi sonra o da gecti.gecen ay drum erken fogum riskin yok hersey gayet iyi demisti kontrolumde haftaya yoktur herhalde degilmi ya birsey.simdi hicbirseyim yok maasallah gayet iyiym

KUZUM ben özdilek aldım piyasaya göre uygun 150 ye aldım 8 parça
korumasıda sade her nevresimle olur yani tavsiye ederim. yıkadım yorganı kaldırcam kışın sererim bende sadece koruyucu alcaktım sonra bulamadım doğru düzgün ondan set aldım funna baby diye marka var en ucuz ürünü 230 dan başlıyo bide bizim ikea beşiklerinin ölçüsünde benimki büyüyen yataklarınki daha büyük onlardan değil.anladın.
http://www.n11.com/ozdilek-baby-gir...0?cid=604001&gclid=CPTPtdXp1MUCFQXJtAodySQAOA
tama canım anladım senınki bas koruyucu kısmı tam da bıyu 20 cm uzun ondanda bısey olmaz güle gule kullanın

funna baby nın modellerıne bayıldım cok guzeller ama cok pahalılar gercekten

günaydın kızlar
ben dün yorucu bir yemek (canınız çekmesin adını söylemiyorum) yaptım sırtım çok ağrıdı hala da ağrıyor ya
canım çok çekmişti keşke bu tür şeyleri yaptırabilecek birileri olsaydı
Ben biraz yoruldummu sol tarafim da kurek kemiklerimin altinda bir yer var orasi agriyor sadece ama cok fena agriyor

Ben biraz yoruldummu sol tarafim da kurek kemiklerimin altinda bir yer var orasi agriyor sadece ama cok fena agriyor
evet benim de oralar sağ ve sol taraf ağrıyor
hamile olmasam yatıp çiğneticem birisine öyle fenayım ya
düz yere yatıyorum yine de etki etmiyor

Sabah cok fena bir aci hirdi karnimin altina anlatamam 1 dakikaya yakin surdu.tuvalete girdim gecti gibi oldu agri kaldi sonra o da gecti.gecen ay drum erken fogum riskin yok hersey gayet iyi demisti kontrolumde haftaya yoktur herhalde degilmi ya birsey.simdi hicbirseyim yok maasallah gayet iyiym
Kasıklarına mı canım üşütmüş olabilir misin ya da idrar yolu enfeksiyonu da olabilir

canım birşeyin yoktur sık sık ve şiddetli olmadıkça endişelenmeyin diyorlar
gaz sancısı da olabilir
ben de eski tip tuvalete girdiğimde sancım oluyor doğrulamıyorum sonra geçiyor

Back