- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.681
evet açabilirsin.Kullanmıyorum be kuzum,ama sırff onun için açabilirim yeni bir face
hiç bir fikrim yok açıkcası. yardımcı olabilmeyi çok isterdimKizlaarrrrr ankarada olupta bana nakliye firmasi tavsiye edbilcek annisler varmi?guvenilir ve uygun fiyatli olursa 10 numero olur
Ben diyetle 1 kilo verdim 6 kilo almış durumdayımKİLO ALMAKTAN NEFFFFRET EDİYORUMM YAAAAA
ya ben diyete uyamıyorum ki eşim yüzündenBen diyetle 1 kilo verdim 6 kilo almış durumdayım
maşallah size canımcımmmBen diyetle 1 kilo verdim 6 kilo almış durumdayım
Görünüş olarak gayet iyi canım.. Çift gözlü sanırım kullanışlı da.. Ben de bu tarz normal bir sırt çantası alacağım..
güle güle kullanın canımNivea'nın atta çantası var sırt çantası e-bebekten aldık indirime girmiş 40 tl içinde şampuan,bebe yağı,pişik kremi, ıslak pamuk mendil ve sabun ile birlikte alt açma örtüsüde hediye güzel valla ben beğendim
Bende bu tarz düşünüyorum.. Bence en rahatı Sırt çantasıhttps://sportive.com.tr/urun-72533-classic-north-sirt-cantasi.html
https://sportive.com.tr/urun-60374-access-soleday-spor-canta.html
kızlar sizce bu cantalar bebek cantası için uygun olurmu???
Eki Görüntüle 1535995
ben doktor kontrolünde yapıyorum diyeti eşimde sağolsun dikkat ediyor uymazsam sonuçları kötü olacağını bildiğimiz için çok rahat yapıyorumya ben diyete uyamıyorum ki eşim yüzündenha bire bişeyler alıp ye nolcak bundan bişey olmaz diye diye kilo aldırdı yine bir haftada 2 kilo almayı başardım sayesinde..yani çok da yemiyorum ama tatlı bişeyler yemeden duramıyorum çok zor geliyor direnmek
dikkat et canım tansiyonunu ölçben en son bi kaç gün önce 60 ı gördüm
53 ile hamile kalmıştım.
bugün başım çok dönüyor kızlar
yemeğimi iyi yedim. ama bi kaç saattir var. daha bi arttı.
birazdan ediz i almaya gitmem gerekiyor.
10 dk yürüycem ona gitmek için. dönüşte belki vasıta ile geliriz.
cnm maşallah iyiymiş senin kilon kan ilacı kullanıyor musun vit. falan? özellikle bnm kullandığım ilaç (günde 2 kere )iştahımı çok açıyor sinir oluyorumBende hızlandım kilo konusunda ay tartılmaya korkuyorum..bugün 65çıktım ayyyyama 61le başlayip 57düşüp tekrar aldıgm için çok sonumuz hayır olsun hiç bir kıyafete sığmaz oldum
yrn bnm de kontrolüm var diyetisyene ne diycem hiç bilmiyorum tatlım ya..sinir oldğm şey ilk 10 gün gayet iyiydi kilomu muhafaza ettim biraz verdim de son 5 gündür falan coştu kilolar yineben doktor kontrolünde yapıyorum diyeti eşimde sağolsun dikkat ediyor uymazsam sonuçları kötü olacağını bildiğimiz için çok rahat yapıyorum
dikkat et canım tansiyonunu ölç
canım dikkat et önemli sonuçta her şey bebekler için doğduktan sonra ne istersek yeriz ben inan meyve yerken bile korkuyorum çünkü biraz fazla yesem hemen yüksek çıkıyor şekerim bir kaç kez gördüm vicdanım el vermiyor artık bide benim iradem kuvvetlidir bir şey hayır dersem biter o kadar :)yrn bnm de kontrolüm var diyetisyene ne diycem hiç bilmiyorum tatlım ya..sinir oldğm şey ilk 10 gün gayet iyiydi kilomu muhafaza ettim biraz verdim de son 5 gündür falan coştu kilolar yine
kuzum bnm şeker sıkıntım yok ya o rahatlık mahvediyor beni benim de iradem kuvvetlidir normalde ama bu hamilelik beni başka bi hale soktucanım dikkat et önemli sonuçta her şey bebekler için doğduktan sonra ne istersek yeriz ben inan meyve yerken bile korkuyorum çünkü biraz fazla yesem hemen yüksek çıkıyor şekerim bir kaç kez gördüm vicdanım el vermiyor artık bide benim iradem kuvvetlidir bir şey hayır dersem biter o kadar :)
ay canım o zaman sıkma kendini diyetisyen deyince sende şekerle uğraşıyon sandım ye gitsin ya kilo verilir benim sıkıntım olmasa ooo neler yerdim neler ahh ahhh oğluşum doğsun onu yiyeceğim artıkkuzum bnm şeker sıkıntım yok ya o rahatlık mahvediyor beni benim de iradem kuvvetlidir normalde ama bu hamilelik beni başka bi hale soktu
maşallah sana da buarada
Facebook linkini yollayabilirmisiniz bana daface ye gel
Güle güle kullan canım.. Ben de baktım şimdi e-bebekteki çantaya alsam mı dedim de.. İçindeki ürünlerde nivea değil sebamed ve mustela alacağım sanırım.. O yüzden emin olamadım.. kozmodi diye bi site var oradan da bakıyorum şimdi ürünlere..Nivea'nın atta çantası var sırt çantası e-bebekten aldık indirime girmiş 40 tl içinde şampuan,bebe yağı,pişik kremi, ıslak pamuk mendil ve sabun ile birlikte alt açma örtüsüde hediye güzel valla ben beğendim
KK 2015 Ağustos AnneleriFacebook linkini yollayabilirmisiniz bana da
ay canım o zaman sıkma kendini diyetisyen deyince sende şekerle uğraşıyon sandım ye gitsin ya kilo verilir benim sıkıntım olmasa ooo neler yerdim neler ahh ahhh oğluşum doğsun onu yiyeceğim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?