2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm no panik :)
Bende de yok bulantı kusma fln.
Herkeste olcak diye bi kvaide yok ki. Herkesin bunyesi farkli.
ben ogluma hamileykende yoktu bulantim kusmam
aksine istahim acildi
takilma bunlara.
teşekkür ederim canm bebeği görünce rahatlıcam sanırım salı günü kontrolüm var görürüm inşallah

Kızlar merhaba.
Bende de hala bulantı yok. Kalbini de hala duyamadım geç döllenmeden mi sorun mu var yoksa
Ayrıca progestan hapı kilo aldırı mı kızlar?
Çok kilo aldım ben daha 1. ayda yaaa..
Resmen bunalımdayım.

Günaydın ....bende çarşamba ya gideceğim ilk kez göreceğim inşallah hiç bir sıkıntısı yoktur endişeliyim...ve bende de bulantı başlamadı çok şükür .

Bende sizinle ayni durumdayim inşallah çarşamba göreceğim ilk ve ya sorun varsa diye evham yapmaya başladım

slm güzel anne adaylatı benim de sat 18.11.2014 ağustos annesi olacağım inşallah değerim ilkin 27.65 ş2 gün sonra dün 55.44 nasıl sizce
cnm nasılsn doğum tarihlerimiz de sat ta aynı :) diğer topikte görünce cok sevinmiştm zaten inş ALLAH kucaklarımıza da almayı nasip eder

Benimde adet gununden iki gun sonra kahverengi lekelenme oldun ondan dolayi gittim doktora. Lekelenme olmasaydi gitmezdim daha.
igne ve jel verdi onu kullanıyorum. Bikere oldu gecti lekelenmem. Git bence doktora
cnm mrb jel bnde kullanıyorm ilk günler bişi yoktu da 1hafta oldu baslayalı 2 gündür çok akıntı yapıyo sende de oluyomu

Tup seklinde jel icine girdirip sikiliyo.
aksamlari yatmadan once kullaniyorum. Dün gece 2. Kullanisimdi. Akıntı fln olmadi
crinone sanırım ismi dimi bnmki beyaz köpük gibi bn gecen pazardan beri kullanıyom da ilk 4 gün pek bişi olmadı da şimdi oluyo rahatsz ediyo ama mecbur kullancm

bende iğne vurduruyorum 3 güne bir kalçalarım mosmor olmuş ebe idare et artık olur böyle şeyler diyor 9 ay iğne
vurunanlar vardiyor . bendede bulantı yok gayet iyiyim ilk zamanlar biraz olmuştu ama şimdi yok

bende iğne vurduruyorum 3 güne bir kalçalarım mosmor olmuş ebe idare et artık olur böyle şeyler diyor 9 ay iğne
vurunanlar vardiyor . bendede bulantı yok gayet iyiyim ilk zamanlar biraz olmuştu ama şimdi yok
bn 9 ay göbekten vuruncam cnm kalçadan da 2 hafta kullandm vuracak yer kalmadıydı artık jel verdi dr 3 ay kullancm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…