- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi ayse1234512
- #3.481
Bende öyle düşündüm yatarken şort la filan yatıyorum yani başka birşeyle yatamıyorum ve üşütüyorum galiba
Şortla? Yok artık :)
Sıcak havlu fln koy gogsune.
geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle düşündüm yatarken şort la filan yatıyorum yani başka birşeyle yatamıyorum ve üşütüyorum galiba
Ben de bu hafta 5+3 günlükken keseyi gördük, doktor 15 gün sonra gel kalp atışları için dedi. Ben de yılbaşından sonra gideceğim. bence geç değilmrb arkadaşlar bende dün doktora gittim ve kesemizi gördük kalp atışları içinde 20 gün sonra gelirsin dedi sizce çok geç bir tarih mi doktorum 5 haftalık dedi şuan için bir evvel kalp atışlarını duymak istiyor insan
İnşallah bir sorun olmaz. çok geçmiş olsunDün doktora gittim nihayet abdominal olarak baktı kesenin yeri biraz sıkıntılı duruyor alttan bakabilir miyim dedi, baktı rahimin yukarısında görünüyor problem olabilir dedi, haftaya gel yerleşmiş mi oraya tekrar bakalım dedi, daha önceki doktor gibi o da geç geliştiğini söyledi ama besin kesesini görmüş bu iyi bişey dedi, kanaman, baş dönmen olursa hemen tam teşekküllü bir hastaneye git dedi sanırım o da düşük yaparım diye düşündü.. Allah'tan ümit kesilmez diyerek haftaya kadar beklicem yine . Allah'ım sen hakkımızda iyi hayırlısını ver..
Selam canım hoşgeldinMerhaba sicacik ayin guzel anneleri ben de bu gun itibariyle 5 haftalik hamileyim araniza yeni katildim ) insallah bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz bu arada ben de doktora gitmedim haftaya ilk kontrol icin gidicem bakalim .. İlki sorunlu gecmisti kalbi durdugu icin aldirmak Zorunda kalmistik icimdeki korkuya engel olamiyorum yine ayni seyler olurmu diye ama bu sefer ihtimal vermek istemiyorum
TeşekkürlerŞortla? Yok artık :)
Sıcak havlu fln koy gogsune.
geçmiş olsun
Canım RABBim acil şifa versin ikimize deAminnn benimde ins
Merhaba sicacik ayin guzel anneleri ben de bu gun itibariyle 5 haftalik hamileyim araniza yeni katildim ) insallah bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz bu arada ben de doktora gitmedim haftaya ilk kontrol icin gidicem bakalim .. İlki sorunlu gecmisti kalbi durdugu icin aldirmak Zorunda kalmistik icimdeki korkuya engel olamiyorum yine ayni seyler olurmu diye ama bu sefer ihtimal vermek istemiyorum
Kızlaaaarr sayfalar almış başını gitmiş geçmişi okumadım inşallah herkes iyidir çok yoğun bir gündü eve iş getirdim birde...
yarında minnoşumuzu tekrar ziyarete gideceğiz
Akşama da misafirlerim var bakmaya fırsatım olamayacak yine
Gunaydin kislarr ben de geldim araniza :) ben de agustos annesi olacagim Allah kismet ederse...
İnanmak istiyorum herseyin guzel olacagina insallah bu sefer rabbim yuzumuze gulerHosgeldin aramiza. Seni cok iyi anliyorum bende 7 ay once senin yasadiklaribi yasadim. Beninde korkularim cok fazla. Dua ederek rahatlatiyorum kendimi. Coraspin kullaniyorum.
insallah Rabbim yuzumuzu guldurur hep guzel seyler duyariz doktorumuzdan.
saglikli, keyifli paylasimlar cnm
Evet canim benim bat 18 kasim.. hayirlisiyla pes pese doguracaz insallah:)Hg cnm
tarihlerimiz ayni
Pardon sat diyecektim :) son adet 18 kasimmsst: 38420918 .!.:Evet canim benim bat 18 kasim.. hayirlisiyla pes pese doguracaz insallah:)
İnanmak istiyorum herseyin guzel olacagina insallah bu sefer rabbim yuzumuze guler