2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm güzel anne adaylatı benim de sat 18.11.2014 ağustos annesi olacağım inşallah değerim ilkin 27.65 ş2 gün sonra dün 55.44 nasıl sizce

benim eşime ben dün hayır diyemedim artık ama kaygan değilim sanki artık

kızlar benim kasıklarım ağrıyor benim gibi kasık ağrısı çeken var mı?
ben ben regl gelmeden önce olurdu yine varüstelik bulunduğum ilçede imkanlar kıstılı ben kayseride özel iyi bir doktor arıyorum ve sizce 4 haftalığım pazartesi doktora gitsem mi boşa da gitmek istemiyorum tecrübeli hanımlar cevap

Pamukprncess ben 4+4 te ( 4 hafta 4 gunlukken yani ) gittim. Doktor gore medi keseyi. Normal gorunmemesi dedi. 1 hafta sonra gel dedi. Bilgin olsun
beklesem daha iyi o zaman bende regl günü öncesi kahverengi lekelenmeleroldu korktum ama değerim güzel yükselmiş değil mi hıımm hafta art gün bende o zaman 4+4 üm

Benimde adet gununden iki gun sonra kahverengi lekelenme oldun ondan dolayi gittim doktora. Lekelenme olmasaydi gitmezdim daha.
igne ve jel verdi onu kullanıyorum. Bikere oldu gecti lekelenmem. Git bence doktora

Benimde adet gununden iki gun sonra kahverengi lekelenme oldun ondan dolayi gittim doktora. Lekelenme olmasaydi gitmezdim daha.
igne ve jel verdi onu kullanıyorum. Bikere oldu gecti lekelenmem. Git bence doktora
bende ilkin çamaşırım baya kirlendi sabah 1-2 damla akşam 1-2 damla şeklinde de 2 gün sürdü şimdi sadece sarı akıntım var gitsem bari içim rahat ederi değil mi

günaydın kızlar biliyorum yine kuruntu yapıyorum ama çok bulantım yok kusmam hiç olmadı çok korkyorum bebeğim iyimi acaba diye kusmalar falan kalp atışı başlayınca başlar dediler benm yok allahım sen koru yavrularımızı

Cnm no panik :)
Bende de yok bulantı kusma fln.
Herkeste olcak diye bi kvaide yok ki. Herkesin bunyesi farkli.
ben ogluma hamileykende yoktu bulantim kusmam
aksine istahim acildi
takilma bunlara.

tatlım herkesin gebeliği bir olmuyor bak sende benim gibi düşük değerle başaldın bence biz normalden 1 hafta kadar sonra duyabileceğiiz

canım öncelikle hayırlı olsun. kahverengi kanaman varsa doktora git mutlaka. Kayseri de M.Tuncay ÖZGÜN var. doçent normalde üniversitede hoca. riskli gebelik uzmanı. ben ilaç kullanmak durumunda olduğum için ona gidiyorum. bi prof akrabam önerdi. memnunum. ilk muayeneden sonra 15 gün kontrol ücretsiz. yani şimdi kanaman için git tekrar gidince ücret ödemezsin. randevu almak biraz zor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…