• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar dr den geldim şükür herşey yolunda coraapirin verdi bana Birde bulantışarım azaldı bu beni korkutuyor dedim hafta hafta değişir hamilelik daha erken bulantıların tekrar başlayabilir dedi. İnternational banu duru ya gidiyorum çok tatlı kadın kızımı avrasya hastanesinde doğurmuştum oradan nefret ediyorum. Dr ile herşey yolunda giderse ve allah sağlıkla tamamına erdirirse burada doğurmayı isterim. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin

Slm kızlar dr den geldim şükür herşey yolunda coraapirin verdi bana Birde bulantışarım azaldı bu beni korkutuyor dedim hafta hafta değişir hamilelik daha erken bulantıların tekrar başlayabilir dedi. İnternational banu duru ya gidiyorum çok tatlı kadın kızımı avrasya hastanesinde doğurmuştum oradan nefret ediyorum. Dr ile herşey yolunda giderse ve allah sağlıkla tamamına erdirirse burada doğurmayı isterim. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin

Sevindim herseyin yolunda olmasina.
bende iciyorum coraspin

Aynen canım ablam çok normal doğum istedi ama apar topar aldılar daha çantasını kapatmamıştı. Özelde hele parası için hemde planlı olsun diye direk sezeryan diyorlarmış. Birde özelde işte kordon dolanmış demişler ama devlette söyleyince doktoru bakmış kordonu boynuna yakın duruyor, 1 kere dolansa bile normal doğum olabilir demiş. Bende sinir oluyorum.
Hayy Allah gelde karar ver şimdi :( :(
Sen ne düşünüyorsun peki?

ben ben regl gelmeden önce olurdu yine varüstelik bulunduğum ilçede imkanlar kıstılı ben kayseride özel iyi bir doktor arıyorum ve sizce 4 haftalığım pazartesi doktora gitsem mi boşa da gitmek istemiyorum tecrübeli hanımlar cevap :KK52:
hemem gitme bence vok gel git yaparsin sonra hep neden keseyi bebegi goremedim neden kalp atsii duyamadm dye sknti yaparsin..ben bi altinci haftda gttim bide sekizde

Ay birde en önemli sorum, benim eltim doktor dedi ki 33. haftaya kadar devlete gitmiş sonra özele geçmiş, nasıl kabul etmişler anlamadım! Sonradan kabul ediyor mu hastaneler?
hastanenin kabul etmeme gbi bir luksu yok canm..istersen doguma baska hastaneye git sonucta biz bir nevi hastayiz:KK59:bende ilkinde bes ayliktan sonra degistrdim doktor

canım öncelikle hayırlı olsun. :anneadayı: kahverengi kanaman varsa doktora git mutlaka. Kayseri de M.Tuncay ÖZGÜN var. doçent normalde üniversitede hoca. riskli gebelik uzmanı. ben ilaç kullanmak durumunda olduğum için ona gidiyorum. bi prof akrabam önerdi. memnunum. ilk muayeneden sonra 15 gün kontrol ücretsiz. yani :KK54:şimdi kanaman için git tekrar gidince ücret ödemezsin. randevu almak biraz zor ama:eek:
Tatlım ona randevuyu nasıl alacağım ücret ne peki Teşekkürler bilgi için; )

Back