- 13 Aralık 2010
- 1.308
- 1.164
- 333
- Konu Sahibi ayse1234512
- #3.541
gunaydnn kizlar benm sabah kontrlm vardi keseyi gorduk cok sukur:)darisi butun bekleyenlerin basina smdi sira kalp atislarinda allah hepimize sabir versin:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
crinone sanırım ismi dimi bnmki beyaz köpük gibi bn gecen pazardan beri kullanıyom da ilk 4 gün pek bişi olmadı da şimdi oluyo rahatsz ediyo ama mecbur kullancm
Guzel haberler ver bize cnmGünaydın kızlar sıra bekliyorum birazdan gireceğiz doktorun yanına
gunaydnn kizlar benm sabah kontrlm vardi keseyi gorduk cok sukur:)darisi butun bekleyenlerin basina smdi sira kalp atislarinda allah hepimize sabir versin:)
yok cnm tüp bebek bnmki onun için iğnede oksaoar göbekten 9ayCrinone ymis benimkide simdi baktim:)
Sendede mi lekelenme olmustu. Bideigne vuruluyorum ben
Doktora gidince sor bakalim akintiyi. Belki bende de olur
yok cnm tüp bebek bnmki onun için iğnede oksaoar göbekten 9ay
bnde de hiç yok gördük kalp atışını şanslıyız biz öyle düşüngünaydın kızlar biliyorum yine kuruntu yapıyorum ama çok bulantım yok kusmam hiç olmadı çok korkyorum bebeğim iyimi acaba diye kusmalar falan kalp atışı başlayınca başlar dediler benm yok allahım sen koru yavrularımızı
oo maşallah cnm tebrikler.0.943 cm olmuş teyzeleri minnoşum bir sıkıntı yok çok şükür iki hafta sonra tekrar gideceğiz test sonuçlarım da gayet iyimiş ekstra vitamin gerek duymadı
Ay birde en önemli sorum, benim eltim doktor dedi ki 33. haftaya kadar devlete gitmiş sonra özele geçmiş, nasıl kabul etmişler anlamadım! Sonradan kabul ediyor mu hastaneler?
kalp sesini dinlettimi canm0.943 cm olmuş teyzeleri minnoşum bir sıkıntı yok çok şükür iki hafta sonra tekrar gideceğiz test sonuçlarım da gayet iyimiş ekstra vitamin gerek duymadı
canm salı gitcem bende görürüm inşallah kalp atışlarınıbnde de hiç yok gördük kalp atışını şanslıyız biz öyle düşün
Allahh Allahh öyle diyolar da hep, hani doktorun geçmişini heşeyyle bilmesi önemliymş falan filan..Neden etmesinler mecbur edecekler. Gelen hastaya neden geldin denirmi? Bende oğlumda 8 ay bir hastaneye devam ettim.
Doktorun yaptıgı bişeye sinirlenip hastanemi değiştirdim hiçte bir sorun olmadı.
Benim ablam özele gitti 8. ayına kadar. Doktoru sezeryancı olduğu için devlete geçmek istedi. Devlete gittiğinde takibini hangi hastane yapıyorsa oraya git durumunu bilemeyiz demişler. Böyle olunca herşeyini topladı yani tahlil kağıtlarını öyle başka bir doktora gitti. Öyle kabul etmişti o doktor. Gerçi yine bebeğin kalp atışları yavaşladığı için acil sezeryana alındı devlette.Ay birde en önemli sorum, benim eltim doktor dedi ki 33. haftaya kadar devlete gitmiş sonra özele geçmiş, nasıl kabul etmişler anlamadım! Sonradan kabul ediyor mu hastaneler?
Yaa işte öyle diyorlarmış, ama sonuçta alıyorlar yani, sezeryancı derken, sezeryan yapma taraftarı yani! İşlerine öyle geliyor sanırım, ne var kesip biçip atıyorlar işteBenim ablam özele gitti 8. ayına kadar. Doktoru sezeryancı olduğu için devlete geçmek istedi. Devlete gittiğinde takibini hangi hastane yapıyorsa oraya git durumunu bilemeyiz demişler. Böyle olunca herşeyini topladı yani tahlil kağıtlarını öyle başka bir doktora gitti. Öyle kabul etmişti o doktor. Gerçi yine bebeğin kalp atışları yavaşladığı için acil sezeryana alındı devlette.
Aynen canım ablam çok normal doğum istedi ama apar topar aldılar daha çantasını kapatmamıştı. Özelde hele parası için hemde planlı olsun diye direk sezeryan diyorlarmış. Birde özelde işte kordon dolanmış demişler ama devlette söyleyince doktoru bakmış kordonu boynuna yakın duruyor, 1 kere dolansa bile normal doğum olabilir demiş. Bende sinir oluyorum.Yaa işte öyle diyorlarmış, ama sonuçta alıyorlar yani, sezeryancı derken, sezeryan yapma taraftarı yani! İşlerine öyle geliyor sanırım, ne var kesip biçip atıyorlar işte