• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

crinone sanırım ismi dimi bnmki beyaz köpük gibi bn gecen pazardan beri kullanıyom da ilk 4 gün pek bişi olmadı da şimdi oluyo rahatsz ediyo ama mecbur kullancm

Crinone ymis benimkide simdi baktim:)
Sendede mi lekelenme olmustu. Bideigne vuruluyorum ben
Doktora gidince sor bakalim akintiyi. Belki bende de olur

0.943 cm olmuş teyzeleri minnoşum bir sıkıntı yok çok şükür iki hafta sonra tekrar gideceğiz test sonuçlarım da gayet iyimiş ekstra vitamin gerek duymadı

günaydın kızlar biliyorum yine kuruntu yapıyorum ama çok bulantım yok kusmam hiç olmadı çok korkyorum bebeğim iyimi acaba diye :KK43: kusmalar falan kalp atışı başlayınca başlar dediler benm yok allahım sen koru yavrularımızı :KK42:
bnde de hiç yok gördük kalp atışını şanslıyız biz öyle düşün :D

Kızlar Ankara Lokman hekim hakkında bilginiz var mı?
Devlet hastanesine gitmek istemiyorum, diğer hastanelerde biraz tuzlu gibi.

Lokman hekimde ark. çalışıyor iyi dedi ama duyan var mı çok kararsızım :(

Ay birde en önemli sorum, benim eltim doktor dedi ki 33. haftaya kadar devlete gitmiş sonra özele geçmiş, nasıl kabul etmişler anlamadım! Sonradan kabul ediyor mu hastaneler?

Ay birde en önemli sorum, benim eltim doktor dedi ki 33. haftaya kadar devlete gitmiş sonra özele geçmiş, nasıl kabul etmişler anlamadım! Sonradan kabul ediyor mu hastaneler?

Neden etmesinler mecbur edecekler. Gelen hastaya neden geldin denirmi? Bende oğlumda 8 ay bir hastaneye devam ettim.
Doktorun yaptıgı bişeye sinirlenip hastanemi değiştirdim hiçte bir sorun olmadı.

Neden etmesinler mecbur edecekler. Gelen hastaya neden geldin denirmi? Bende oğlumda 8 ay bir hastaneye devam ettim.
Doktorun yaptıgı bişeye sinirlenip hastanemi değiştirdim hiçte bir sorun olmadı.
Allahh Allahh öyle diyolar da hep, hani doktorun geçmişini heşeyyle bilmesi önemliymş falan filan..
İyi o zaman teşekkürler:)

Benim ablam özele gitti 8. ayına kadar. Doktoru sezeryancı olduğu için devlete geçmek istedi. Devlete gittiğinde takibini hangi hastane yapıyorsa oraya git durumunu bilemeyiz demişler. Böyle olunca herşeyini topladı yani tahlil kağıtlarını öyle başka bir doktora gitti. Öyle kabul etmişti o doktor. Gerçi yine bebeğin kalp atışları yavaşladığı için acil sezeryana alındı devlette.

Benim ablam özele gitti 8. ayına kadar. Doktoru sezeryancı olduğu için devlete geçmek istedi. Devlete gittiğinde takibini hangi hastane yapıyorsa oraya git durumunu bilemeyiz demişler. Böyle olunca herşeyini topladı yani tahlil kağıtlarını öyle başka bir doktora gitti. Öyle kabul etmişti o doktor. Gerçi yine bebeğin kalp atışları yavaşladığı için acil sezeryana alındı devlette.
Yaa işte öyle diyorlarmış, ama sonuçta alıyorlar yani, sezeryancı derken, sezeryan yapma taraftarı yani! İşlerine öyle geliyor sanırım, ne var kesip biçip atıyorlar işte

Yaa işte öyle diyorlarmış, ama sonuçta alıyorlar yani, sezeryancı derken, sezeryan yapma taraftarı yani! İşlerine öyle geliyor sanırım, ne var kesip biçip atıyorlar işte
Aynen canım ablam çok normal doğum istedi ama apar topar aldılar daha çantasını kapatmamıştı. Özelde hele parası için hemde planlı olsun diye direk sezeryan diyorlarmış. Birde özelde işte kordon dolanmış demişler ama devlette söyleyince doktoru bakmış kordonu boynuna yakın duruyor, 1 kere dolansa bile normal doğum olabilir demiş. Bende sinir oluyorum.

Back