- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi ayse1234512
- #3.501
Pardon sat diyecektim :) son adet 18 kasimm
Benimde 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon sat diyecektim :) son adet 18 kasimm
tatlım 5+3 ne ben yabancıyım bu konuyaBen de bu hafta 5+3 günlükken keseyi gördük, doktor 15 gün sonra gel kalp atışları için dedi. Ben de yılbaşından sonra gideceğim. bence geç değil
benim eşime ben dün hayır diyemedim artık ama kaygan değilim sanki artıkİlişki soran hanımlar ben ilk gebeliğim de nerdeyse doğuma kadar devam etmiştim.  özel bir durumunuz yoksa sakıncası da yok. Özellikle son zamanlarda devam etmek doğumu kolaylaştırıyor. Ellerinize de kendinize de eziyet etmeyin bence
ben ben regl gelmeden önce olurdu yine varüstelik bulunduğum ilçede imkanlar kıstılı ben kayseride özel iyi bir doktor arıyorum ve sizce 4 haftalığım pazartesi doktora gitsem mi boşa da gitmek istemiyorum tecrübeli hanımlar cevapkızlar benim kasıklarım ağrıyor benim gibi kasık ağrısı çeken var mı?
hakkaten aralık ayında hamiş haberi çok oldu geldiğim topikteAmin inşallah topiğimiz hareketlensin bereketli bir ay olsun
beklesem daha iyi o zaman bende regl günü öncesi kahverengi lekelenmeleroldu korktum ama değerim güzel yükselmiş değil mi hıımm hafta art gün bende o zaman 4+4 ümPamukprncess ben 4+4 te ( 4 hafta 4 gunlukken yani ) gittim. Doktor gore medi keseyi. Normal gorunmemesi dedi. 1 hafta sonra gel dedi. Bilgin olsun
bende ilkin çamaşırım baya kirlendi sabah 1-2 damla akşam 1-2 damla şeklinde de 2 gün sürdü şimdi sadece sarı akıntım var gitsem bari içim rahat ederi değil miBenimde adet gununden iki gun sonra kahverengi lekelenme oldun ondan dolayi gittim doktora. Lekelenme olmasaydi gitmezdim daha.
igne ve jel verdi onu kullanıyorum. Bikere oldu gecti lekelenmem. Git bence doktora
inşallah canım senin başka çocuk da var sanırım allah sana bağışlasın ikisini deBence git. Cunku bende kanama alani varmis onu eritmek icin hemen basladik tedaviye.
Guzel haberlerle don insallahhh
inşallah canım senin başka çocuk da var sanırım allah sana bağışlasın ikisini de
günaydın kızlar biliyorum yine kuruntu yapıyorum ama çok bulantım yok kusmam hiç olmadı çok korkyorum bebeğim iyimi acaba diye kusmalar falan kalp atışı başlayınca başlar dediler benm yok allahım sen koru yavrularımızı
tatlım herkesin gebeliği bir olmuyor bak sende benim gibi düşük değerle başaldın bence biz normalden 1 hafta kadar sonra duyabileceğiizgünaydın kızlar biliyorum yine kuruntu yapıyorum ama çok bulantım yok kusmam hiç olmadı çok korkyorum bebeğim iyimi acaba diye kusmalar falan kalp atışı başlayınca başlar dediler benm yok allahım sen koru yavrularımızı
canım öncelikle hayırlı olsun. kahverengi kanaman varsa doktora git mutlaka. Kayseri de M.Tuncay ÖZGÜN var. doçent normalde üniversitede hoca. riskli gebelik uzmanı. ben ilaç kullanmak durumunda olduğum için ona gidiyorum. bi prof akrabam önerdi. memnunum. ilk muayeneden sonra 15 gün kontrol ücretsiz. yani şimdi kanaman için git tekrar gidince ücret ödemezsin. randevu almak biraz zor amaben ben regl gelmeden önce olurdu yine varüstelik bulunduğum ilçede imkanlar kıstılı ben kayseride özel iyi bir doktor arıyorum ve sizce 4 haftalığım pazartesi doktora gitsem mi boşa da gitmek istemiyorum tecrübeli hanımlar cevap
bana doktor 7+2 diyo ama ben 6+2 yim diye hesaplıyorum hayırlısı bakalım bebeği görünce netleşir ne olduğutatlım herkesin gebeliği bir olmuyor bak sende benim gibi düşük değerle başaldın bence biz normalden 1 hafta kadar sonra duyabileceğiiz