- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #3.361
ben de dua edeceğim senin ve bebeğin içinİnş canım sağol bide kocama diyoki ben umut vererek konuşmak istemem diyo orda zaten bi ağlama krizine soktu beni bide her üç gebelikten birinden görünür düşük diyo pat pat yüzüme söylüyo bunları doktoru aradım işte başka bi doktoru saçmalamış diyo ona gidicem şimdi hala umudum var yaşıycak o diyo içimden ses kalp atışı var diyo
gyno fort sanol kullanıyorum hepsi var içinde folic asiti kalp atışını duyduktan sonra verecekmişkızlar folikasit kullanıyor musunuz .
doktorunuz her hangi bi vitamin takviyesi verdi mi. ?
oh be içim rahatladı. banada progestan vermişti. ve geçen hafta ilişkiden sonra bayağı kanama olmuştu. çok korktum bir daha da olmadı öyle zaten. ilişki zararlı sanırım bilmiyorum herkeste öylemi oluyo. ben yarın dr.a gidicem kalp atışlarını görürmüyüm acaba, sen görmüşmüydün?Canım seninle günümüz hemen hemen aynı.
Bendede 3 gündür günlük ped dolduracak şekilde kahverengi geliyor.
Dün korkumdan doktora gittim kahverengi ise sorun yok tarzında konuşma yaptı.
İlişkiye sakın girme dedi, yolculuğa çıkma dedi ve progestan diye bir hap verdi.
Hamilelikte 6. 7 . haftalarda normalmiş bu kahverengi leke.
benim dr normalde folbiol veriyo ama benim iki hamileliğim arası az olduğu için multivitamin verdi şuankızlar folikasit kullanıyor musunuz .
ayva kraker leblebi yiyebilirsin aşırı ise kimisi ilaç kullanıyoKızlar bana da dua edin ne olur.
Mide bulantısından elim ayağım boşadı ...
anladım . ben de bugün gitcemgyno fort sanol kullanıyorum hepsi var içinde folic asiti kalp atışını duyduktan sonra verecekmiş
bana da yalnızca folikasit verdi ve progestankızlar folikasit kullanıyor musunuz .
aslında gebelikle ilişki yasaklanmıyor.oh be içim rahatladı. banada progestan vermişti. ve geçen hafta ilişkiden sonra bayağı kanama olmuştu. çok korktum bir daha da olmadı öyle zaten. ilişki zararlı sanırım bilmiyorum herkeste öylemi oluyo. ben yarın dr.a gidicem kalp atışlarını görürmüyüm acaba, sen görmüşmüydün?
hayırlısı olsun..o zaman takviye şart tabiibenim dr normalde folbiol veriyo ama benim iki hamileliğim arası az olduğu için multivitamin verdi şuan
Allah yardimcin olsun ayni durumdayiz nereye kadar gidecek boyle hic bilmiyorum tuzlu kraker secenekleride yatti bendeKızlar bana da dua edin ne olur.
Mide bulantısından elim ayağım boşadı ...
:)Benim de buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi şu zamanlarda, Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ve bizlere de hayırlı sağlıklı günler nasip etsin:)
Çok pimpirikliyim ben
İlk üç ay tehlikeli dediler ya, acayip hassas takılıyorum.
Hatta çok özür dileyerek söylüyorum büyük tuvalete çıkasım gelmiyor, zorlarsam bebeğime bir şey olur mu diye, benim gibi düşünen yoktur eminim, şaka gibiyimm
aklına gelmeyen başına geliyor..Benim de buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi şu zamanlarda, Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ve bizlere de hayırlı sağlıklı günler nasip etsin:)
Çok pimpirikliyim ben
İlk üç ay tehlikeli dediler ya, acayip hassas takılıyorum.
Hatta çok özür dileyerek söylüyorum büyük tuvalete çıkasım gelmiyor, zorlarsam bebeğime bir şey olur mu diye, benim gibi düşünen yoktur eminim, şaka gibiyimm
Ay evet öksürnekte hapşurmakta istemiyorum.:)
hiç bir şey olmaz. rahat rahat wc ye çıkın.
hapşurmak ve öksürmek de zararlı değil..
bi ara bu da çok soruluyordu. bebeğim düşer mi diye.
normal seyreden gebelikte düşük olmaz
ben ilk hamileliğimde 12 saat ayakta çalıyordum
sürekli yürüyüş halinde müşteri karşılayıp satış yapıyordum.
ürünleri kendim hazırlıyordum sattığım zaman.
hiç bir şikayetim olmadı kanamam olmadı.
bir düşüğüm oldu sonra. yatsam bile engel olamadı kimse. Allah ın takdiri çünkü.
2. çocuğumda kanamalarım her ay düzenli oldu.
adet kanaması gibi her ay 1 damla ..o kadar..
ama çok sıkıntı yaşamadım 2. hamilelikte de.
yani Allah ne yazdıysa ondan kaçılmıyor.Ay evet öksürnekte hapşurmakta istemiyorum.
Allah'ın takdiri! bu söz yeterli zaten, çok haklısınız.
Mağzada çalşıyordum bende eskiden, hamilelere hep hayret ettim, yani maşallahh..
Benim nohut bebeğim 5 haftalık şuan, bulantımda yok, olması şart mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?