• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok yok o düşünceye tamamen hakimim diyebilirim, Rabbim ne isterse o olur ama arada saçma düşüncelerim oluyor işte.
Hamile misiniz şuan atma anlamadım, iki çocuk mevcut şuan sanırım:)
hiç sorma.
ben de istemeden bu ay gecikme oldu
şaşkınız .
ilk başta aldırmayı kafamıza koyduk da işte sağ olsun bazı arkadaşlar çok uyardı
uyarıları düşündüm .
yani Rabbim vermişse vardır bir bildiği dedim
bakalım . ne kadar devam eder . nedir . kese var mı . içi dolu mu. kalbi atar mı bilmiyoruz .
biz kürtaj kararımızdan vazgeçerek sınavı geçtik sanıyorum .

Benim de buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi şu zamanlarda, Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ve bizlere de hayırlı sağlıklı günler nasip etsin:)

Çok pimpirikliyim ben:KK43:
İlk üç ay tehlikeli dediler ya, acayip hassas takılıyorum.
Hatta çok özür dileyerek söylüyorum büyük tuvalete çıkasım gelmiyor, zorlarsam bebeğime bir şey olur mu diye, benim gibi düşünen yoktur eminim, şaka gibiyimm :cry:
cnm bnde öyleym kabızlık var gibi ama dediğin gibi çok korkuyorm

merhaba arkadaşlar...
geçen hafta bahsetmiştim ikizlerim oluyor diye. doktor bir kese küçük demişti. bu gün gittim küçük olan kese gelişimi durdurmuş:KK43: şükür bir yavruşum olacak. rabbim sağlık versin. ama iki olsa daha bi güzel olurdu yauuvv. ikiz başlayan gebeliklerde böyle durumlar oluyormuş. keselerden biri tıbbı bir açıklaması olmayan nedenle gelişimin durduruyormuş :KK43::KK43:. sağlık olsun bakalım. ne gelirse rabbimden amenna..
hayırlısı olsun hakkında
içini ferah tut canım

Kızlar ben geldim şimdi doktordan alsancakta bi doktora gittim o da baktı alamadı kalp atışını 2mm biraz zor bekleyelim ptesiye kadar dedi .asıl önemli olan sonuçların dedi karaciğer yağlanmam varmış yani şimdi değil ama ilerde gebelik zehirlenmesi yaşayabilirdin çok fazla yağlanman dedi ama diyet yapcaksın yağlı yemiyceksin dedi bide idrar yolları enfeksiyonum vardı eger ölmüşşe bile bebek enfeksiyondan olabilir dedi ama tam bişey demedi bakalım bekleyelim ptesiyi dedi aglamıycam allahtan hep hayırlısını istedim en azından doğal yollarla hamile kalabiliyorum diye düşündüm alanda allah verende allah belki o yağlanmadan dolayı ilerki dönemlerde bi düşük yaşıycaktımki bu daha kötü olcaktı çünkü ona giysiler almaya başlıycaktım hala ümidimi kesmedim ama asla isyan etmiyorum mesajlarınız için sağolun kızlar beni şimdi hamilelik hormonlarıyla en iyi siz anlıyosunuz biliyorum

KIZLARR NASILSINIZZ YOĞUNLUKTAN YAZAMIYORUM
BUGÜN DR A GİTTİM BEBEĞİM 8 HAFTALIK OLMASI GEREKİRKEN 7 HAFTALIK GÖRÜNÜYOR
HAFTAYA DR TEKRAR ÇAĞIRDI BAKALIM HAFTASINI YAKALAYACAK MI
BU DURUMDA OLAN VAR MI
cnm benm ilk kontrolde 3 bucuk 4 haftalik dedi doktor haftaya gel dedi haftaya gittigimde 6+3 dedi 1 haftada yakaladi haftasini cok sukur moralini bozma allahin izniyle yakalar.

cnm benm ilk kontrolde 3 bucuk 4 haftalik dedi doktor haftaya gel dedi haftaya gittigimde 6+3 dedi 1 haftada yakaladi haftasini cok sukur moralini bozma allahin izniyle yakalar.
ÇOK TEŞEKKÜR EDEİM CANIM CEVABIN İÇİN
HAFTAYA TEKRAR GİDECEĞİM İNŞALLAH O ZAMANA KADAR TOPARLANIR

Kızlar ben geldim şimdi doktordan alsancakta bi doktora gittim o da baktı alamadı kalp atışını 2mm biraz zor bekleyelim ptesiye kadar dedi .asıl önemli olan sonuçların dedi karaciğer yağlanmam varmış yani şimdi değil ama ilerde gebelik zehirlenmesi yaşayabilirdin çok fazla yağlanman dedi ama diyet yapcaksın yağlı yemiyceksin dedi bide idrar yolları enfeksiyonum vardı eger ölmüşşe bile bebek enfeksiyondan olabilir dedi ama tam bişey demedi bakalım bekleyelim ptesiyi dedi aglamıycam allahtan hep hayırlısını istedim en azından doğal yollarla hamile kalabiliyorum diye düşündüm alanda allah verende allah belki o yağlanmadan dolayı ilerki dönemlerde bi düşük yaşıycaktımki bu daha kötü olcaktı çünkü ona giysiler almaya başlıycaktım hala ümidimi kesmedim ama asla isyan etmiyorum mesajlarınız için sağolun kızlar beni şimdi hamilelik hormonlarıyla en iyi siz anlıyosunuz biliyorum
canım hakkında hayırlısı birincisi kalp atışı için erken 9. haftaya kadar yolu var her zaman bir olmuyo herkes aynı zaman duyacak diye bişey yok benim iki hamileliğimdede farklı oldu aynı kişide bile farklı oluyo, kimyasal gebelik yaşayan biri olarak inan olmuyorsada çok daha güzel bi dönemde sahip olacaksın o meleğe demekki rabbim yardımcın olsun inş duyarsın o pıtpıtları

Her ser gordugumuzde bi hayir vardir kesinlikle bak bu sayede kendi sagliginla alakali onemli seyler ogrendin.Allah sifa versin.ne verirse hayirli verir sahibimiz☺

Canim umarım hakkinizda hayirlisi neyse o olur. Yaptığın en iyisi. Elimizden gelen birsey yoksa buna da şükür diyecegiz.
Allah kolaylik versin

canım hakkında hayırlısı birincisi kalp atışı için erken 9. haftaya kadar yolu var her zaman bir olmuyo herkes aynı zaman duyacak diye bişey yok benim iki hamileliğimdede farklı oldu aynı kişide bile farklı oluyo, kimyasal gebelik yaşayan biri olarak inan olmuyorsada çok daha güzel bi dönemde sahip olacaksın o meleğe demekki rabbim yardımcın olsun inş duyarsın o pıtpıtları
Canim umarım hakkinizda hayirlisi neyse o olur. Yaptığın en iyisi. Elimizden gelen birsey yoksa buna da şükür diyecegiz.
Allah kolaylik versin
Her ser gordugumuzde bi hayir vardir kesinlikle bak bu sayede kendi sagliginla alakali onemli seyler ogrendin.Allah sifa versin.ne verirse hayirli verir sahibimiz☺
Kızlar sağolun iyiki varsınız bekliycem ptesi kdr dua edicem doktorda kararsız kaldı şu durumda en iyisi dua etmek ptesiyi beklemek iremneva dediğin gibi doktorumda geç dölllenme dedi ama ne biliyim bebek görülünce hemen kalp atışı duyulması gerekli gibi bakalım

Kızlar sağolun iyiki varsınız bekliycem ptesi kdr dua edicem doktorda kararsız kaldı şu durumda en iyisi dua etmek ptesiyi beklemek iremneva dediğin gibi doktorumda geç dölllenme dedi ama ne biliyim bebek görülünce hemen kalp atışı duyulması gerekli gibi bakalım
canım öyle bi gereklilik yok kim diyo , ben ilk kızımda 6 haftayı doldurup gittim dr şuan sade kese var bebek ve kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi 8. haftayı doldurunca gördük kalp atışını ki 9. haftayı doldurup göreni bile biliyorum

Aynen canım devlette olmak avrdı.
Kalbi inşallah duyarız.
Ben normalde 7. haftanın içindeyim ama ultrasonda doktor 5 haftalık dedi daha kalbini duymayız dedi.
Hiç birşey anlamadım.

BENİMDE 4 GÜN FLAN GERİYDİ. DEĞERİM YARIN 20000 ERDE OLURSA GÖRÜRÜM DİYE ÜMİT EDİYORUM. BİRDE MİDE BULANTISI KALBİ ATMAYA BAŞLADIMI OLURMUŞ.BENİMDE BULANIYOR :KK54::KK54::KK52::KK52:

Canım içini ferah tut Rabbim taşıyamayacağından fazla yük vermez omuzlarına inşallah pazartesi günü hayırlı haberler verirsin bize.

Ve inan seni şuan en iyi anlayanlardan biriyim 10 haftalıkken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim.korunmama ragmen 2 ay sonra hamile kaldım Rabbim hiç beklemediğim bir anda verdi bana minik mucizemi. Senin için dua ediyorum. İnşallah herşey çok güzel olacak

Canım inşallah bebeklerimizin kalp atışlarını sen de ben de duyabiliriz en kısa zamanda :KK76:
Doktor benden de ayın 31'inde tekrar gelmemi istedi kalp atışlarını dinlemek için. İnan şimdi
den çok heyecanlıyım ve korkuyorum ya bir aksilik çıkarsa diye. Bir de ben 42 yaşındayım ve
Allah izin verirse ilk bebeğimi dünyaya getireceğim.:nazar:
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun!
Sevgiler:KK25:

hiç sorma.
ben de istemeden bu ay gecikme oldu
şaşkınız .
ilk başta aldırmayı kafamıza koyduk da işte sağ olsun bazı arkadaşlar çok uyardı
uyarıları düşündüm .
yani Rabbim vermişse vardır bir bildiği dedim
bakalım . ne kadar devam eder . nedir . kese var mı . içi dolu mu. kalbi atar mı bilmiyoruz .
biz kürtaj kararımızdan vazgeçerek sınavı geçtik sanıyorum .
Tabii sizin özgür iradeniz ama arkadaşlarınız çok haklı, tebrik ederim en doğrusu, sağlıklı günleriniz olsun, gerisi boş:)

Back