2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben heöm kadın dogumcuya hemde dahiliyeye gittim canım. Midemle ilgili problemlerim var sıkıntı olmaz kullan dedi bana ama şuan beni endişelendiren kanama
Bence bir git derim doktora kanamanın renginde önemli eğer normal regli dönemindensen kahverengi ise normal diyorlar int bak istersen ben bir kaç doktordan dinledim.

Hic olumsuz dusume bak bugun cuma ac elini mevlaya Allahtan iste rabbim neyi vermiste kul onu cevirebilmis mubarak gunun yuzu suyu hurmetine dua et dua iste ben senin icin bi yasin okuycam simdi rabbim bebeginede sanada sifa versin guclu olki bebeginde guclensin

Kızlar şimdi lavabodan geldim çok hafif kanamam olmus ya bu nedir ya.
Pazar günüde oldu aynısı dün kontrole gittim doktor bir sorun yok dedi. Şimdi gene oldu.
süreklide izin alamam ki ya..
benimde dün ve bugün oldu ama lekelenme şeklinde, acaba başka yaşayan arkadaşlar varmı? varsa yazın lütfen de içimiz rahatlasın

Suan stres yapacak zaman değil hersey normal gidişatın da diye düşün ve diğer doktora gidene kadar sakin kal. Diğer doktorun dedikleri unut.

Benim pazar günüde oldu aynısı. Dün kontrol etti yorgunluktan olmustur bir sıkıntı görünmüyo dedi.
Şimdi neden oldu anlamadım midemde kötü ya puff ya.

canım çok geçmiş olsun ama bence doktorun patavatsızlığı olabilir. beni muayene eden doktor bütün ihtimalleri sayıp sinirimi bozmuştu. düşük olabilir yok dış gebelik olabilir diye. o yüzden sakın tek doktora güvenme kesinlikle başka doktora görün ve içini rahatlat

Benim halimde farkli sayilmaz cunku okudugum bolum cok zor ama benim atanma ihtimalim colde kar tanesi bulmak gibi bisey yani universite mezunu ev hanimlarina maas baglanmali bence
kesinlikle kpss girdik bu yıl od yalan olacak sanırım 80 aldım. Soruları gibi telefon kulübesinde halay çeken yazar gibiyim.

Bence bir git derim doktora kanamanın renginde önemli eğer normal regli dönemindensen kahverengi ise normal diyorlar int bak istersen ben bir kaç doktordan dinledim.

Yok canım adet dönemim değil.. daha 8 gün var. Rengide kahverengi değil açık kan kırmızı
Ben de kahverengi kanamanın tehlikeli oldugunu biliyorum daha önce öyle oldu ve düşük yaptım ben.

Yok canım adet dönemim değil.. daha 8 gün var. Rengide kahverengi değil açık kan kırmızı
Ben de kahverengi kanamanın tehlikeli oldugunu biliyorum daha önce öyle oldu ve düşük yaptım ben.
O zaman acil doktora git için için yemesin rahatlarsın hem geçmiş olsun olumsuz düşünme

benimde dün ve bugün oldu ama lekelenme şeklinde, acaba başka yaşayan arkadaşlar varmı? varsa yazın lütfen de içimiz rahatlasın

Canım seninle günümüz hemen hemen aynı.
Bendede 3 gündür günlük ped dolduracak şekilde kahverengi geliyor.
Dün korkumdan doktora gittim kahverengi ise sorun yok tarzında konuşma yaptı.
İlişkiye sakın girme dedi, yolculuğa çıkma dedi ve progestan diye bir hap verdi.
Hamilelikte 6. 7 . haftalarda normalmiş bu kahverengi leke.

Sağol canıö şimdi yoldayım 3 5 doktor buldum hepsine gitcem göstercem raporlarımı ta geçen hafta kan alonmıştı fln daha yeni görüyo hanımefendi karaciğer yağlanmamı doktor konusunda çok şansızım allaha dua ediyorum sadece şuan

Canım îyiyce ağlattın beni allah razı olsun sağol çok dua ediyorum bende hep. Okuyorum

Kızlar doktorla konustum progestoren verdi vajinadan fitil gibi kullan mide bulantın var zaten daha da arttırmasın dedi.
Çok halsizim midem çok kötü...

canım Allaha dua et bugün cuma bende edicem inşallah Allahın izniyle duyacaksın kalp atışlarını üzülme benim doktorumda net konuşmuyor iyi düşün iyi olsun hakkımızda hayırlısı

canım . yani şimdi daha mı kolay olur bilemiyorum
çalışıyorum . yorulmam haklısın. sadece akşam eve gidince koşturmacamız oluyor
yemek , çocuklar , küçük erken yatıyor. onu yatırıyorum . geliyorum büyüğün ödevlerini kontrol ediyorum
sonra biraz ev toparlıyorum . hop yatak. kış mevsimi günler de kısa
yazın böyle olmuyor. günler uzun..hep aydınlık..akşam eve gidince saatlerce parka bile giriyoruz.
güzel oluyor.
şimdi evde bakıcı var zaten. tam bakıcı olayları bitti derken ..işte nasip. bugün doktora gideceğim ben de .
bakalım ne der .

ben keseyi gördüm 7 mm dedi ama birazda acelesi vardı doğumdan çağırdılar çok konuşamadık progestan felan verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…