- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #3.341
Bence bir git derim doktora kanamanın renginde önemli eğer normal regli dönemindensen kahverengi ise normal diyorlar int bak istersen ben bir kaç doktordan dinledim.Ben heöm kadın dogumcuya hemde dahiliyeye gittim canım. Midemle ilgili problemlerim var sıkıntı olmaz kullan dedi bana ama şuan beni endişelendiren kanama
Hic olumsuz dusume bak bugun cuma ac elini mevlaya Allahtan iste rabbim neyi vermiste kul onu cevirebilmis mubarak gunun yuzu suyu hurmetine dua et dua iste ben senin icin bi yasin okuycam simdi rabbim bebeginede sanada sifa versin guclu olki bebeginde guclensinİnş canım sağol bide kocama diyoki ben umut vererek konuşmak istemem diyo orda zaten bi ağlama krizine soktu beni bide her üç gebelikten birinden görünür düşük diyo pat pat yüzüme söylüyo bunları doktoru aradım işte başka bi doktoru saçmalamış diyo ona gidicem şimdi hala umudum var yaşıycak o diyo içimden ses kalp atışı var diyo
benimde dün ve bugün oldu ama lekelenme şeklinde, acaba başka yaşayan arkadaşlar varmı? varsa yazın lütfen de içimiz rahatlasınKızlar şimdi lavabodan geldim çok hafif kanamam olmus ya bu nedir ya.
Pazar günüde oldu aynısı dün kontrole gittim doktor bir sorun yok dedi. Şimdi gene oldu.
süreklide izin alamam ki ya..
Suan stres yapacak zaman değil hersey normal gidişatın da diye düşün ve diğer doktora gidene kadar sakin kal. Diğer doktorun dedikleri unut.İnş canım sağol bide kocama diyoki ben umut vererek konuşmak istemem diyo orda zaten bi ağlama krizine soktu beni bide her üç gebelikten birinden görünür düşük diyo pat pat yüzüme söylüyo bunları doktoru aradım işte başka bi doktoru saçmalamış diyo ona gidicem şimdi hala umudum var yaşıycak o diyo içimden ses kalp atışı var diyo
canım çok geçmiş olsun ama bence doktorun patavatsızlığı olabilir. beni muayene eden doktor bütün ihtimalleri sayıp sinirimi bozmuştu. düşük olabilir yok dış gebelik olabilir diye. o yüzden sakın tek doktora güvenme kesinlikle başka doktora görün ve içini rahatlatKızlar ağlamaktan gözlerim şîşti bebek 2 mm kalp atışları yok dedi 4 mm de pazartesi gelin bakalom ama sevmedim bu durumu dedi eşim tartıştı doktorla daha oluşmamışta olabilir diyo ama kalkıyo sevmedim belki klbi oluştu durdu diyo ptesi gelin bi daha bakalım diyo ama ona gitmiycem şimdi yine dpktor buldum giden arkdşlr çok önerdi 4 boyutlu ıltrason varmış allahom bi umut diyorum görürüm belki diye
kesinlikle kpss girdik bu yıl od yalan olacak sanırım 80 aldım. Soruları gibi telefon kulübesinde halay çeken yazar gibiyim.Benim halimde farkli sayilmaz cunku okudugum bolum cok zor ama benim atanma ihtimalim colde kar tanesi bulmak gibi bisey yani universite mezunu ev hanimlarina maas baglanmali bence
Bence bir git derim doktora kanamanın renginde önemli eğer normal regli dönemindensen kahverengi ise normal diyorlar int bak istersen ben bir kaç doktordan dinledim.
O zaman acil doktora git için için yemesin rahatlarsın hem geçmiş olsun olumsuz düşünmeYok canım adet dönemim değil.. daha 8 gün var. Rengide kahverengi değil açık kan kırmızı
Ben de kahverengi kanamanın tehlikeli oldugunu biliyorum daha önce öyle oldu ve düşük yaptım ben.
benimde dün ve bugün oldu ama lekelenme şeklinde, acaba başka yaşayan arkadaşlar varmı? varsa yazın lütfen de içimiz rahatlasın
Sağol canıö şimdi yoldayım 3 5 doktor buldum hepsine gitcem göstercem raporlarımı ta geçen hafta kan alonmıştı fln daha yeni görüyo hanımefendi karaciğer yağlanmamı doktor konusunda çok şansızım allaha dua ediyorum sadece şuancanım çok geçmiş olsun ama bence doktorun patavatsızlığı olabilir. beni muayene eden doktor bütün ihtimalleri sayıp sinirimi bozmuştu. düşük olabilir yok dış gebelik olabilir diye. o yüzden sakın tek doktora güvenme kesinlikle başka doktora görün ve içini rahatlat
Yüzde seksen görürdüm diyo ultrason cihazına göre bebek 5+5 te kalp atışını duyanlarda bebek kaç mm deydi Kızlar
Canım îyiyce ağlattın beni allah razı olsun sağol çok dua ediyorum bende hep. OkuyorumHic olumsuz dusume bak bugun cuma ac elini mevlaya Allahtan iste rabbim neyi vermiste kul onu cevirebilmis mubarak gunun yuzu suyu hurmetine dua et dua iste ben senin icin bi yasin okuycam simdi rabbim bebeginede sanada sifa versin guclu olki bebeginde guclensin
benim doktor bişey demedi ama 10 gün sonra geldedidinletmedi canım bebeğin kalbine baskı oluyo dedi bn görüyorum atışları dedi.
canım Allaha dua et bugün cuma bende edicem inşallah Allahın izniyle duyacaksın kalp atışlarını üzülme benim doktorumda net konuşmuyor iyi düşün iyi olsun hakkımızda hayırlısıİnş canım sağol bide kocama diyoki ben umut vererek konuşmak istemem diyo orda zaten bi ağlama krizine soktu beni bide her üç gebelikten birinden görünür düşük diyo pat pat yüzüme söylüyo bunları doktoru aradım işte başka bi doktoru saçmalamış diyo ona gidicem şimdi hala umudum var yaşıycak o diyo içimden ses kalp atışı var diyo
Hadi kolay gelsinCanım îyiyce ağlattın beni allah razı olsun sağol çok dua ediyorum bende hep. Okuyorum
ben iki hamileliğimde belirtisiz ben ne edem
lekelendiğin zaman başlar bildiğimde yarım gün etkileyecek bişey değil sana tavsiyem ovu testi ve ateş ölçme yöntemini birlikte kullan birde akıntından anlarsın yumurtladığını aslında ben anlıyodum en azından
canım . yani şimdi daha mı kolay olur bilemiyorumASLINDA SIMDI DAHA KOLAY OLACAK BILIYORMUSUN HAMILELIGINİ İŞYERINDE GECIRCEKSIN SIKILMAZSIN HEM İŞ GÜÇ DOGUM SONRASIDA ISTERSEN UCRETSIZ IZIN ALIRSIN ISTERSEN BI BAKICI BULURSUN ALLAH ONUN KOLAYLIGINI VERIR SANA BEND E SIMDI 2.YE HAMILE OLDUGUMU OGRENSEM ŞOKA GIRERIM CIKAMAM GIBI GELIYOR AMA BASA GELINCEDE BISEKILDE HALLOLUR
sende gördün dimi canım.dinlemek bnce çok önemli değil doktor sağlıklı diyosa.benim doktor bişey demedi ama 10 gün sonra geldedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?