- Konu Sahibi ayse1234512
- #3.321
Bende bir ara dedim git doktoranı yap diye ama şimdi gücüm kalmadı. Tezle uğraşmam zaten sen yaşını söylemedinCok iyi ben bu donem bi bitorebilirsem su okulu yeniden baslicam univ e ama daha bunu bitiremedim yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bir ara dedim git doktoranı yap diye ama şimdi gücüm kalmadı. Tezle uğraşmam zaten sen yaşını söylemedinCok iyi ben bu donem bi bitorebilirsem su okulu yeniden baslicam univ e ama daha bunu bitiremedim yaaa
benim dr da 3 aya kadar dinletmez gösterir bizde gördük sadece salı gündinletmedi canım bebeğin kalbine baskı oluyo dedi bn görüyorum atışları dedi.
Sooledim 26 araligin sonunda 27 olcamBende bir ara dedim git doktoranı yap diye ama şimdi gücüm kalmadı. Tezle uğraşmam zaten sen yaşını söylemedin
Tabi beni gören 32 demiyor 25 diyor seviniyim mi üzülüyüm mü anlamadımCok iyi ben bu donem bi bitorebilirsem su okulu yeniden baslicam univ e ama daha bunu bitiremedim yaaa
Kusuruma bakma yeniyim görmedim. Hangi bölümde okuyosunSooledim 26 araligin sonunda 27 olcam
Ee super millet banada univ birinci sinifmi falan diyo evli olduguma bile sasiriyolarTabi beni gören 32 demiyor 25 diyor seviniyim mi üzülüyüm mü anlamadım
FizikciyimKusuruma bakma yeniyim görmedim. Hangi bölümde okuyosun
Yaa ben yüzük takmıyorum kışın sürekli krem kullandığım için 26 27 yaşındaki veletler laf atınca tansiyonum çıkıyor. Arkadaş grubu bakımından iyi oluyor genelde benden küçükler eğlenceli oluyor i yüzden bende büyümedim.Ee super millet banada univ birinci sinifmi falan diyo evli olduguma bile sasiriyolar
Bende uzuluyodum kimse beni ciddiye almiyo diye sonra esim yillar sonra benim avantajli olacagim fikrini aklima sokunca cok mutlu oldum ben ce rahatsiz olunacak bi durum degil aksine mutluluk verici
Benim arkadaşımda hamile senden 3 hafta gebeliği büyük hemşire çok anlamam o 5 haftadır çekiyor kusmaya başlamış hatta ama ilacın yan etkisi az da olsa var dedi oyüzden kullanmiyor.Midemlede ilgili problemlerim var. mide bulantısı hazımsızlık. Onla ilgilide şurup kullanıyorum daha beter mide bulantısı yapıyo.
Yaa benim arkadaslarimda benden ufak 92 li falanlar okuldan alt donemler cok tatlilar sagolsunlar muhabbetleride hos kafa uyduktan sonra yasin pek bi onemi kalmiyo zaten bizim kizlar simdiden teyze moduna girdilerYaa ben yüzük takmıyorum kışın sürekli krem kullandığım için 26 27 yaşındaki veletler laf atınca tansiyonum çıkıyor. Arkadaş grubu bakımından iyi oluyor genelde benden küçükler eğlenceli oluyor i yüzden bende büyümedim.
Iyi bölüm. İktisat okudum işletmede yüksek lisans yaptım. Ama en güzeli işsizim komik geliyor bana biraz kendi halim.Fizikciyim
Benim arkadaşımda hamile senden 3 hafta gebeliği büyük hemşire çok anlamam o 5 haftadır çekiyor kusmaya başlamış hatta ama ilacın yan etkisi az da olsa var dedi oyüzden kullanmiyor.
Allah yardimcin olsun insallah o patavatsiz doktorun agzini kapatir bebegin ve klp atislarini dinlettirir sizeKızlar ağlamaktan gözlerim şîşti bebek 2 mm kalp atışları yok dedi 4 mm de pazartesi gelin bakalom ama sevmedim bu durumu dedi eşim tartıştı doktorla daha oluşmamışta olabilir diyo ama kalkıyo sevmedim belki klbi oluştu durdu diyo ptesi gelin bi daha bakalım diyo ama ona gitmiycem şimdi yine dpktor buldum giden arkdşlr çok önerdi 4 boyutlu ıltrason varmış allahom bi umut diyorum görürüm belki diye
Valla en güzeli Onlar daha hayat dolu oluyor ben evlilerle bile takılmiyorum. Benimde teyze bulmam lazımYaa benim arkadaslarimda benden ufak 92 li falanlar okuldan alt donemler cok tatlilar sagolsunlar muhabbetleride hos kafa uyduktan sonra yasin pek bi onemi kalmiyo zaten bizim kizlar simdiden teyze moduna girdiler
Benim halimde farkli sayilmaz cunku okudugum bolum cok zor ama benim atanma ihtimalim colde kar tanesi bulmak gibi bisey yani universite mezunu ev hanimlarina maas baglanmali benceIyi bölüm. İktisat okudum işletmede yüksek lisans yaptım. Ama en güzeli işsizim komik geliyor bana biraz kendi halim.
İnş canım sağol bide kocama diyoki ben umut vererek konuşmak istemem diyo orda zaten bi ağlama krizine soktu beni bide her üç gebelikten birinden görünür düşük diyo pat pat yüzüme söylüyo bunları doktoru aradım işte başka bi doktoru saçmalamış diyo ona gidicem şimdi hala umudum var yaşıycak o diyo içimden ses kalp atışı var diyoAllah yardimcin olsun insallah o patavatsiz doktorun agzini kapatir bebegin ve klp atislarini dinlettirir size