- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #3.381
Cnm korkma.Kızlar kahverengi kanamam başladığı napcammmm
Sagol cnm venim Aminnkizlar bu mubarek cuma gununde butun hamileleri icindede bizi Allah kurtarsin ve sag salim dogumlar nasip etsin agustos ayinda kucagimza alalim hayirlisyla Allahim OL der OLUR oyyzden duadan baska icimizi ferahlaticak bisey yok hayirli cumalar
Yok yok o düşünceye tamamen hakimim diyebilirim, Rabbim ne isterse o olur ama arada saçma düşüncelerim oluyor işte.yani Allah ne yazdıysa ondan kaçılmıyor.
ben de düşükte çok üzülmüştüm . istediğimiz bi bebekti .2. bebek.
nasip olmadı o ..
ama sonra yeniden hamile kaldım .
Allah a teslim olmak lazım .
Onun takdirine boyun eğmek lazım ..ne kadar zor olsa da. bunu zamanla anlıyor insan .
Hayirli cumalar muminin mumine ettigi dua temiz agizla edildigi icin kabul olurmus
Birbirimize dua edelim daha yeni hamileligini ogrenenler ins kalp atisinida duyar
mide bulantisi olanlar ins feraha kavusur
kanamasi olanlarin sag salim sikintilari biter
korkulari olanlarin ins icleri sukunete erer
veee tum anneler hayirlisiyla innsalllahhh bebeklerimizi kucagimiza almanin ve onlari buyurken izlemenin mutlulugunuda yasatir rabbim bize
Allah hayirli saglikli sihhatli afiyette bol rizikli bol kismetli evlatlar nasip etsin her birimize ve tum evlat dileyenlere
Aminnn aminnn..inşallah, ne güzel dualar:)Hayirli cumalar muminin mumine ettigi dua temiz agizla edildigi icin kabul olurmus
Birbirimize dua edelim daha yeni hamileligini ogrenenler ins kalp atisinida duyar
veee tum anneler hayirlisiyla innsalllahhh bebeklerimizi kucagimiza almanin ve onlari buyurken izlemenin mutlulugunuda yasatir rabbim bize
Allah hayirli saglikli sihhatli afiyette bol rizikli bol kismetli evlatlar nasip etsin her birimize ve tum evlat dileyenlere
aminnnHayirli cumalar muminin mumine ettigi dua temiz agizla edildigi icin kabul olurmus
Kızlar ağlamaktan gözlerim şîşti bebek 2 mm kalp atışları yok dedi 4 mm de pazartesi gelin bakalom ama sevmedim bu durumu dedi eşim tartıştı doktorla daha oluşmamışta olabilir diyo ama kalkıyo sevmedim belki klbi oluştu durdu diyo ptesi gelin bi daha bakalım diyo ama ona gitmiycem şimdi yine dpktor buldum giden arkdşlr çok önerdi 4 boyutlu ıltrason varmış allahom bi umut diyorum görürüm belki diye
Ay evet öksürnekte hapşurmakta istemiyorum.
Allah'ın takdiri! bu söz yeterli zaten, çok haklısınız.
Mağzada çalşıyordum bende eskiden, hamilelere hep hayret ettim, yani maşallahh..
Benim nohut bebeğim 5 haftalık şuan, bulantımda yok, olması şart mı
cnm ben 2 hafta once gorduk bebegi kalbinide duyduk 7 mm di uzulme belki gec dollenmistir hemen kotuye yorma doktorlar bazen vbasindan sagmak icin sacmaliyolar .Yüzde seksen görürdüm diyo ultrason cihazına göre bebek 5+5 te kalp atışını duyanlarda bebek kaç mm deydi Kızlar
oh be içim rahatladı. banada progestan vermişti. ve geçen hafta ilişkiden sonra bayağı kanama olmuştu. çok korktum bir daha da olmadı öyle zaten. ilişki zararlı sanırım bilmiyorum herkeste öylemi oluyo. ben yarın dr.a gidicem kalp atışlarını görürmüyüm acaba, sen görmüşmüydün?
Canim benim de siddetli kasik agrim oldu bikac kere.ama cok sukur bebegi gorduk p.tesi gunu.bi sorun yoktur diye dusunuyorum.yine de doktoruna gidince sorarsin.Selam kızlar. Hepimiz gebeliğimizin ilk haftalarindayiz. Sizlere birsey sormak istiyorum.
Benim fazlaca bel ve kasik ağrım var. Gecen hafta keseyi gördük sorun yok ama ddün gece çok şiddetli kasik ağrım oldu 3 kere falan uykudan uyandırdı o derece yani. Bunu yaşayan var mi? Bu kadar ağrı normal mi?
hayrlisiyla inss gorursun cnm bebegi haftaya benimde doktorum alttan bakiyo hep kilo var bendede ama doktorum zararli olsa alttan bakmaz sonucta oda benimle 1 senedir bebek olsun die ugrasiyo kiyamaz heralde.Kızlar Selam, doktordan geldim şimdi. Kese 13.10 mm. 6. haftanın sonuna geliyoruz ama hala bebeğe dair hiç bi görüntü yok yadoktor normal dedi. 7. haftayı bekleyelim dedi ama çok korkuyorum. Bir de rahim tersmiş, alttan bakıyor hep keseye
seninle aynıyız, geçen cuma bana 5+4 dedi, yani şuanda 6+4 olması lazım. ama SATa göre 7. hafta tam bugün bitiyo ama bilemedim. bakalım yarın kaç diycekBizde ilişkiye haftada bir giriyorduk. Onuda yasakladı en azından 3 ayı atlatana kadar yada kanamam durana kadar kocaları uzak tutacazbende çok korktum bugn 3. günüm hala kanama geliyor sabahları özellikle. Progestan hapı az önce içtim inşallah şirkette uyumam
Ben daha duymadım halbuki 7. haftadayım ultrasonda doktor 5. hafta dedi anlamadım nedenini.
Geç dölllenme sanırım.
Haftaya perşembe tekrar gideceğim allah izin verirse o zaman duyarım kalbinin sesini inşallah
Ahh canimm yaa kelin ilaci olsa basina sürecek bende kan yoktu ama böbreklerim etkilendi serum aldim dr demistim hic su icemiom serum takın bana dedim idrar testi istediler onu bile veremedim ay çok şükür simdi daha iyiyimgülşah bende aynı öyle çok içiyordum bulantım arttınca bıraktım içtikçe bulanıyor çünki. ve benim çok içmem lazım idrarda kan görüldü bol su dedi doktor. ama bulantı var napayım.
hadi yaa desene daha bunlar bişi diil kivi deneyim bakalm bide sağolasnkabızlık sorunu için kivi tüket esas kan demir ilacı almaya başlayınca o sıkıntı başlıycak
cnm bn mecburen gidiyorm tüp bebek çünkü çok şükür ALLAH nasip etti bnde eskiden balık sevmezdm yeni yeni yiyormValla iyi demişte olun kokusuna katlanmak zor oluyor. Ama zorla yiyorum.Ben daha doktora gitmedim. Çok rahatım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?