2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bu mubarek cuma gununde butun hamileleri icindede bizi Allah kurtarsin ve sag salim dogumlar nasip etsin agustos ayinda kucagimza alalim hayirlisyla Allahim OL der OLUR oyyzden duadan baska icimizi ferahlaticak bisey yok hayirli cumalar
Sagol cnm venim Aminn
Allah razi olsun Rabbim hepimizi korusunnn

Yok yok o düşünceye tamamen hakimim diyebilirim, Rabbim ne isterse o olur ama arada saçma düşüncelerim oluyor işte.
Hamile misiniz şuan atma anlamadım, iki çocuk mevcut şuan sanırım:)

Hayirli cumalar muminin mumine ettigi dua temiz agizla edildigi icin kabul olurmus
Birbirimize dua edelim daha yeni hamileligini ogrenenler ins kalp atisinida duyar
mide bulantisi olanlar ins feraha kavusur
kanamasi olanlarin sag salim sikintilari biter
korkulari olanlarin ins icleri sukunete erer
veee tum anneler hayirlisiyla innsalllahhh bebeklerimizi kucagimiza almanin ve onlari buyurken izlemenin mutlulugunuda yasatir rabbim bize
Allah hayirli saglikli sihhatli afiyette bol rizikli bol kismetli evlatlar nasip etsin her birimize ve tum evlat dileyenlere

Aminn cnm

Aminnn aminnn..inşallah, ne güzel dualar:)

aminnn

Canım sıkma canını Bazı gebeliklerde kalp atımı geç oluyormuş seninkide öyledir dualarım seninle

öyle bir şart yok ben kızımda da yaşamadım bundada yaşamıyorum ki dr kalp atışına kadar olmadıysa olmaz artık dedi

Yüzde seksen görürdüm diyo ultrason cihazına göre bebek 5+5 te kalp atışını duyanlarda bebek kaç mm deydi Kızlar
cnm ben 2 hafta once gorduk bebegi kalbinide duyduk 7 mm di uzulme belki gec dollenmistir hemen kotuye yorma doktorlar bazen vbasindan sagmak icin sacmaliyolar .

Bizde ilişkiye haftada bir giriyorduk. Onuda yasakladı en azından 3 ayı atlatana kadar yada kanamam durana kadar kocaları uzak tutacaz bende çok korktum bugn 3. günüm hala kanama geliyor sabahları özellikle. Progestan hapı az önce içtim inşallah şirkette uyumam
Ben daha duymadım halbuki 7. haftadayım ultrasonda doktor 5. hafta dedi anlamadım nedenini.
Geç dölllenme sanırım.
Haftaya perşembe tekrar gideceğim allah izin verirse o zaman duyarım kalbinin sesini inşallah

Kızlar Selam, doktordan geldim şimdi. Kese 13.10 mm. 6. haftanın sonuna geliyoruz ama hala bebeğe dair hiç bi görüntü yok ya doktor normal dedi. 7. haftayı bekleyelim dedi ama çok korkuyorum. Bir de rahim tersmiş, alttan bakıyor hep keseye

Canim benim de siddetli kasik agrim oldu bikac kere.ama cok sukur bebegi gorduk p.tesi gunu.bi sorun yoktur diye dusunuyorum.yine de doktoruna gidince sorarsin.

hayrlisiyla inss gorursun cnm bebegi haftaya benimde doktorum alttan bakiyo hep kilo var bendede ama doktorum zararli olsa alttan bakmaz sonucta oda benimle 1 senedir bebek olsun die ugrasiyo kiyamaz heralde.

merhaba arkadaşlar...
geçen hafta bahsetmiştim ikizlerim oluyor diye. doktor bir kese küçük demişti. bu gün gittim küçük olan kese gelişimi durdurmuş şükür bir yavruşum olacak. rabbim sağlık versin. ama iki olsa daha bi güzel olurdu yauuvv. ikiz başlayan gebeliklerde böyle durumlar oluyormuş. keselerden biri tıbbı bir açıklaması olmayan nedenle gelişimin durduruyormuş . sağlık olsun bakalım. ne gelirse rabbimden amenna..

seninle aynıyız, geçen cuma bana 5+4 dedi, yani şuanda 6+4 olması lazım. ama SATa göre 7. hafta tam bugün bitiyo ama bilemedim. bakalım yarın kaç diycek

gülşah bende aynı öyle çok içiyordum bulantım arttınca bıraktım içtikçe bulanıyor çünki. ve benim çok içmem lazım idrarda kan görüldü bol su dedi doktor. ama bulantı var napayım.
Ahh canimm yaa kelin ilaci olsa basina sürecek bende kan yoktu ama böbreklerim etkilendi serum aldim dr demistim hic su icemiom serum takın bana dedim idrar testi istediler onu bile veremedim ay çok şükür simdi daha iyiyim

KIZLARR NASILSINIZZ YOĞUNLUKTAN YAZAMIYORUM
BUGÜN DR A GİTTİM BEBEĞİM 8 HAFTALIK OLMASI GEREKİRKEN 7 HAFTALIK GÖRÜNÜYOR
HAFTAYA DR TEKRAR ÇAĞIRDI BAKALIM HAFTASINI YAKALAYACAK MI
BU DURUMDA OLAN VAR MI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…